Mår som man förtjänar?

Är lite bättre idag om man jämför med igår, var helt slut igår… Kan inte fatta att dessa dagisbaciller slår på en så hårt, vet att min syster ligger med samma skit hemma hos sig och ja, jag tycker lika synd om henne som mig!

Som tur är sover Lily och är som det verkar också lite hängig för igår var det en stökig kväll för henne med. Ville inte somna, bara ha närhet, hostade, fräste och ville inte amma… Så vi tig fram ersättning och flaskan och gav henne mat och då äntligen åt hon… Så kanske är det så att hon ändå föredrar flaskan, har haft problem med amningen ett tag, har inte tagit upp det för att slippa bli stressad av det men hon skriker och blir skit förbannad när jag lägger henne vid bröstet och detta har nu pågått från och till de senaste tre veckorna som jag upplever det. Men blivit värre de senaste dagarna… Vilket är tråkigt för jag vill gärna amma ett tag till, men hon blir inte helt mätt som jag upplever det de gångerna jag lyckas få henne att amma… Men skam den som ger sig, jag försöker tvinga henne ett tag till!

Nu åter sängen och julmusiken som spelar, jag har en riktigt ligga i sängen dag!

DSC02835_2

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>