Soontobe´s Julkalender 2014

1:a advent på söndag mina vänner!
Så nu drar jag igång denna kalender med buller och bång.

Tänkte att vi kör såhär: Ni kan tävla om denna 1:a luckan fram till söndag den 30:e och vinnaren presenteras på måndag den 1:a december. Sedan fortsätter vi med nästa lucka ifrån måndagen den 1:a december. Sedan avgörs den på söndagen efter osv, hänger ni med?

Så lämna en kommentar med att ni är med och tävlar och motivera vem som ska få denna super balla radiostyrda bil. Vinnaren presenteras här på bloggen den 1:a december. 

Den första luckan är Denna fyrhjulsdrivna radiostyrda bil Nano VaporizR 27 Mhz från Nikko, värd 399 kr, är en bil som kan köra både i vatten, på snö och på land. Ni hittar all information om bilen HÄR! 

Följ gärna mig på instagram så ni inte missar något i kalendern! @ajamelander

Adv.Lucka1_soontobe
 

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

52 Comments

 1. Jag tävlar. Vill ge dottern som önskar sig radiostyrdbil i julklapp.

  Reply
 2. Haha! Den här var lätt. Min dotter skulle få den här. Men egentligen är den mest till hennes pappa. Så här är det nämligen att min dotter älskar bilar. Det är så kul tycker hon. Så hennes pappa har tjatat sen i början av november att Lovelin minsann vill ha en radiostyrd bil. Han vill så gärna leka med den tillsammans med henne. Så jag önskar den till min dotter och sambo båda med lika mycket bus och lek i kroppen!

  Reply
 3. Mitt älskade barnbarn, skulle få den! Hon är tokig i bilar och allt som låter!
  Men denna vet jag faktiskt inte, om hon får ha ifred för sin pappa! ;P
  Men kanske det blir perfekt ändå! Lite dotter- och pappatid och roligt tillsammans! :D
  Mvh
  Pia

  Reply
 4. Jag är gärna med och tävlar :) skulle ge denna häftiga bil till sonen. Gladast skulle nog hans pappa bli som har tjatat om en radiostyrd bil sen han låg i magen ;)

  Reply
 5. Jag är med och tävlar om denna supercoola radiostyrda bil till min son. Han fick en radiostyrd bil i födelsedagspresent, men den har gått sönder därför önskar jag att vinna denna :)

  Reply
 6. Är gärna med och tävlar och den här klappen skulle min man…..jag menar vår dotter få :-)

  Reply
 7. Är självklart med och tävlar! Mina tre barn skulle älska den här bilen.

  Reply
 8. Åh är gärna med och tävlar. Min son fyller tre år på julaftonen och han skulle verkligen bli grymt glad över att få en extra present. Man vill ju skämma bort han lite extra när han fyller just på julaftonen :)

  Reply
 9. Min 5 åriga sin Jack skulle få denna häftiga bil om turen kom till oss, han är en glad och go kille som självklart skulle dela denna med sina två yngre bröder, han skulle testa den hårt och ha otroligt roligt under tiden. Han är såå värd denna, på kort tid har han blivit en stor kille som visar hänsyn till sina bröder, hjälper till och ger otroligt mycket kärlek och många skratt när han kommer med sina funderingar kring livet. Jag som mamma hoppas verkligen att jag får glädja honom med denna coola bil!

  Reply
 10. Jag är gärna med och jag skulle ge denna radiostyrda bil till min sambo som älskar radiostyrda fordon men som aldrig unnar sig något till sig själv! Så nu hoppas jag på att jag har turen med mig att få ge honom denna.
  Kram

  Reply
 11. Jag fick en radiostyrdbil från Nikko när jag var liten och det var den bästa julklapp jag fått! Jag har den kvar än idag.
  Det vore kul att ge min dotter en radiostyrdbil i julklapp för att föra vidare traditionen.

  Reply
 12. Den vill jag vinna till min son som faktiskt har just denna på sin önskelista! Han är tokig i bilar och det skulle bli hans första radiostyrda bil!!

  Reply
 13. Min kompis ställer upp nätter som dagar, hon är verkligen aldrig den som klagar. Bilen skulle vara en perfekt julklapp till hennes lilla kille, som på bilar och fordon totalt har dille!

  Liza

  Reply
 14. Jag är gärna med å tävlar, självklart ska min underbara son få den.

  Reply
 15. Är gärna med och tävlar :)
  Hade velat vinna denna till min son då han älskar bilar :) (Dottern också, men hon är lite liten för radiostyrt)

  Reply
 16. COOL! Vem vill inte ha en bil som faktiskt funkar i mer eller mindre alla miljöer. Jag skulle gärna vilja vinna denna till mig brorson som fullkomligt älskar bilar över alt annat

  Reply
 17. Jag skulle gärna vinna denna till min son som blir 4 strax efter jul. Han älskar bilar och skulle bli så glad för denna!

  Reply
 18. Bilen skulle min son få, han älskar bilar och han vill alltid ha med sina saker ut, i vanliga fall får han nästan alltid ett nej, det är inte mycket som håller för lek i vatten och snö, så han skulle nog älska denna som han kan ta med sig ut i alla väder och våra utevistelser skulle bli lite roligare när vi slipper tårar och bråk :)

  Reply
 19. Har en biltokig flicka här hemma så givetvis hade hon fått den. Julklapparna är redan klara men hon fyller år i början av februari.. denna hade blivit en riktig hit då :)

  Reply
 20. Sonen har sagt med övertygande stämma att han önskar sig en radiostyrd bil i julklapp så jag försöker ta chansen att vinna = )

  Reply
 21. Denna supercoola bil skulle barnens kusiner få i julklapp. Med 100 mil mellan oss så gick det inte att få till en jul tillsammans i år, men vad vore då bättre än att få ge en fantastiskt fin present till dessa grabbar.
  Jag är självklart med och tävlar!

  Reply
 22. Jag skulle vilja ge den till våran son i julklapp. Han skulle bli otroligt glad då han just nu är helt tokig i allt radiostyrt!

  Reply
 23. Det här var ju enkelt, Hugo skulle bli så glad över denna då storebror fick en i födelsedagspresent. Så orättvist :) så för att återställa rättvisan håller vi tummarna att Hugo kan få denna av tomten, kram

  Reply
 24. Är gärna med och tävlar åt min son som älskar bilar. Denna radiostyrda Nano VaporizR är som gjord för honom med fart och färg som man dessutom kan använda i olika miljöer

  Reply
 25. Jag är gärna med och tävlar :-)

  Denna tuffa radiostyrda bil kommer sonen få
  Som han får öppna när de dags för tomten på julafton att gå,
  Då kommer klapparna slitas upp ett efter ett
  Och att detta kommer bli en favorit känns redan så rätt.

  Hoppas på tur!
  Kram Emelie, Maltes mamma.

  Reply
 26. Min 4-åring ä l s k a r bilar och hade blivit eld och lågor över en radiostyrd en! :-) Viken julklapp att få ge bort

  Reply
 27. Åh denna vill vi vinna!
  Kevin min äldsta son på 3 1/2 år ÄLSKAR bilar, han sover med bilar, han äter med bilar (inte bilarna då haha), han badar med bilar & tillochmed tar med sig bilar till dagis. Och han pratar ALLTID om att han vill ha en radiostyrd bil & hallåååå han kan ju tillochmed ha denna i vattnet, alltså när han badar! Han skulle bli överlycklig om tomten kom med denna i år :D

  Nu håller vi tummar och tår att vi denna radiostyrda bil kan få :)

  Följer dig självklart på instagram :D
  Mejladress : scederbom@hotmail.com

  Kram på dig

  Reply
 28. Min dotter skulle få den! Hon är lika radiostyrdtokig som sin pappa bara det att hans grejer får hon inte röra. ;) Då kan äntligen hon få en bil som inte pappa får röra istället! :)

  Reply
 29. Åh just den bilen står högst upp på vår femårings önskelista! Som yngst av tre bröder får man oftast höra att man är för liten för allt och sedan ärva brödernas saker. Att få vinna en så hett önskad bil som bara skulle vara hans & som inte bröderna redan har vore ju drömmen för honom

  Reply
 30. ÅÅÅHH men ja! Min mellanson skulle bli överlycklig. Som han skulle köra denna coola bil överallt och här och där, om jag har tur att vinna :-) Vilken julklapp!!

  Reply
 31. Min fordonstokiga son hade blivit överlycklig för denna!

  Reply
 32. Jag är gärna med och tävlar ☺
  fick hem leksakskataloger för ett tag sen, sånna där som alltid skickas ut runt jul, och det enda sonen kryssade för var radiostyrda bilar, så det står HÖGST på önskelistan i år. Håller nu alla tummar och tår

  Reply
 33. Hej
  Jag vill jätte gärna vill vara med och tävla. Kanske de är för tidigt för min 7 månaders bebis. Men han är liten och älskar ljudsaker. Så han kommer blir lycklig med att få en radiostryda bil som har så mycket härliga färger på bilen

  Reply
 34. Fin julklapp? Ja tack! Skulle gärna att vinna en kul radiostyrd bil. Haft aldrig sån till mitt barn då skulle bli häftigt att vinna en.
  E-post adress: dema1497@gmail.com

  Reply
 35. Jag vill gärna vara med och tävla å mina små killars vägnar!

  Reply
 36. Är med och tävlar om min sons första bil! Ni läste rätt första! Det vore en grym racer att starta med :)

  Reply
 37. Har tvillingar som fyllde 5 i September. Pojken hade önskat sig en sån här och fick en. Tösen blev så frälst i den också och önskar sig en egen då hon inte får köra så ofta som hon vill ;-). Skulle vara jättekul att ge henne den i julklapp så kan vi gå till parken och köra tillsammans :)

  Reply
 38. Min systerdotter vill vinna en sån. Hon är 5år och skulle älska den eller så är det så att hennes bästa moster alltså ”jag” skulle tycka att den var minst lika rolig som henne. :)

  Reply
 39. Är gärna med o tävlar om denna till min stora pojke. Han väljer oftast bort saker så att hans tre yngre bröder kan få lite men nu håller vi tummarna….

  Reply
 40. Är med och tävlar såklart !! Bilen skulle min dotter Julia få som fyller. 7 år 30 november! Hade ju passat perfekt att vinna på sin födelsedag :-)

  Reply
 41. Jag är med och tävlar.
  Vill ge denna bil till min lillebror som är 6 år gammal. Han förtjänar bilen eftersom han är världens bästa morbror till min son. Han leker med honom och har jordens största tålamod trots att det ändå är 4års åldersskillnad. Min lille grabb avgudar sin fina fina morbror. Till råga på allt är han en fantastiskt go lillebror också!

  Reply
 42. jag skulle ge denna roliga bilen till min dotter, hon älskar sina bilar och traktorer här hemma men hon har ingen radiostyrd så hon hade blivit såå överlycklig.

  Reply
 43. Jag själv är snart 40 år och min förtjusning för radiostyrda bilar har inte minskat med åren. Därför skulle jag väldigt gärna vilja introducera min son som är tre år (och förtjust i allt som rullar snabbt) till denna radiostyrda värld. Jag och min son är redan de bästa av vänner och denna roliga bil skulle förgylla våra timmar tillsammans ytterligare!!

  Reply
 44. En bil som rullar bort
  Kan bli en rolig sport
  För Wiwi som är tre’
  och alla kan vara me’
  När leken drar igång
  På trottoaren lång
  Jag önskar till sonen vår
  Denna brummande julklapp i år!

  Reply
 45. Jag är absolut med och tävlar! Min son Theon önskar sig en radiostyrd bil i julklapp tänk om jag fick överraska honom redan innan jul! Så vinsten går till honom!

  Reply
 46. Jag är med och tävlar!

  Den som skulle få den här supercoola bilen om jag vann är barnens minsta kusin. Han har haft ett tufft år som avlöst med den ena tunga sjukdomen efter den andra. När han äntligen blev frisk och får komma till dagis ramlar han och bryter benet. Gipsad från ljumsken och ner på hela benet…

  Det är en kämpe och en sån liten kämpe förtjänar att hyllas. :)

  Reply
 47. Jag är med. Den coola bilen skulle vår lilla don Charlie få :)

  Reply
 48. Min snart fyraårige son. Han skulle gå fullständigt bananas över en sån här. Han Ä.L.S.K.A.R allt som brummar och har hjul. Han räknar upp bilmärken som ett rinnande vatten och tycker Monster Trucks och skotrar är det bästa i livet. Att kunna köra radiostyrd bil trots att det är snö utomhus måste vara höjden av lycka. Jag kan riktigt se de vackraste ögonen jag vet tindra av glädje över den här julklappen. Åh, som vi hoppas!

  Reply
 49. jag har en biltokig snart 3 årig tjej som jag tror skulle tycka denna var superskoj att leka med. en radiostyrd bil har hon aldrig tidigare haft så detta blir något helt nytt för henne. :)

  Reply
 50. detta skulle vår stora son som fyller 7 år strax efter jul få, tänk vad glad han skulle bli

  Reply
 51. Åh jag skulle gärna vinna den till mitt lilla busfrö Oscar. Han älskar allt med liv och rörelse. Så en radiostyrd bil vore definitivt något till julafton ;) hoppas hoppas ;)

  Reply
 52. Grattis till vinnaren ;)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388