Maxi Cosi & Quinny

God kväll på er alla fina!! Vissa dagar säger jag bara, dom är alltså mer hektiska än andra… Vi kom iväg till dias något senare än vanligt i morse vilket resulterade i lite mer stress men inte så där jätte farligt men det har liksom gått i ett sedan jag kom till kontoret.

Jag lunchdatade med Lekmer och gick igenom lite bloggsaker och åt en go lunch med fina Madeleine.  Efter det var det möte med Dorel och Johan som har märken som Maxi Cosi, Quinny och safe1st. Vi gick igenom lite produkter hos dom och pratade om ditten och datten. Timmarna flög iväg kan man säga och vi fick abrupt avsluta för det visade sig att Pappa P inte hade någon hemnyckel, så jag fick slänga mig i bilen för att ta mig hemåt.
Om ni håller utkik i min adventskalender så gömmer sig en av de märkena i den sista luckan denna jul… :) Sedan kommer det komma upp några poppup saker som ni har chansen att vinna under december månad.
Så håll utkik! 

Jag mötte upp dom och vi åt middag i Bromma för att sedan åka hem, nu är barnen i säng och jag kan för första gången idag slappa i soffan.

IMG_2654.JPG

IMG_2655.JPG

IMG_2656.JPG

IMG_2657.JPG

 

 

 

 

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>