Mammans önskelista

God morgon, jag sitter på båten påväg över till södra sidan för att köra den vägen. Går mycket fortare i kötider och så är det lätt vet att köpa en biljett. Sitter här och funderar på julklappar, vi har nog ganska bra koll på barnens julklappar. Min önskelista är lång kan jag säga men någon av de här godingarna får gärna ligga i ett fint paket under granen.

Pappa P önskar sig typ inget så man måste själv komma på, men har några idéer och hoppas på att dom ska kunna gå hem. Men skulle behöva gå några timmar själv på stan för att få ihop det, men det kanske jag hinner innan jul vem vet.

I morgon fyller William fyra år och det ska såklart firas med tårta och paket. Sedan kommer min syster med familj upp till helgen för att fira honom, vi ska dessutom ha barnkalas för honom och hans kompisar ifrån klassen. Det är nämligen så att William och hand kompis Emil fyller år på samma dag, så vi slog helt enkelt ihop kalasen i år. Mysigt tycker jag, så behöver fixa en tårta till på lördag också. Mycket att stå i helt enkelt!

IMG_2665.JPG

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>