Cirkus Scott – Julcirkus

I torsdags så samlade vi ihop alla barnen för att gå på premiären av Cirkus Scott julcirkus, vilken upplevelse det blev för alla barnen. Det var fullt ös ifrån det vi kom in i det stora tältet. Det fanns ansiktsmålning, ponnyridning, trampetsträning och en massa annat spännande. Barnen har lite olika intressen så vi blev lite splittrade men det fungerade bra ändå. Lily somnade lagom till showen startade så hon låg på golvet i en filt och på jackor och sov en stund, när hon väl vaknade var hon på toppen humör vilket resulterade i att hon var vaken resten av cirkusen.

Kan varmt rekommendera att gå om ni har möjlighet, för det var en super mysig familjeaktivitet och det passade verkligen alla. Så mysigt att se att alla har lika kul och hittar något dom gillar på något sätt.

Biljetter hittar ni här och showen håller på mellan 27 november – 7 december

DSC03056

DSC03057_2

DSC03058_2

DSC03065

DSC03067

DSC03070_2

DSC03090

DSC03080

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

1 Comment

  1. Vi var där i lördags, killarna gillade det jätte mycket men jag blev lite besviken, tror jag hade förstora förväntningar på cirkus scott, i stort tyckte jag den var på samma nivå som en liten ambulerande cirkus.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388