Pressvisning av Jox

Igår blev jag och ett gäng bloggare inbjudna till Lekmers kontor här i Stockholm för en pressträff för deras nya märke Jox. det är en helt ny serie inom Lekmer som lanserade för några dagar sedan, den innefattar möbler och förvaring till barn. Möbelserien riktar sig till de mindre barnen med ett litet bord och stolar och sedan en lite större variant för de barn som kommit upp i åren med skrivbord, tillhörande stol och mysig förvaring. Sedan finns det textiler som är super fina i sina print och färger, piffar upp vilken soffa som helst vill jag lova.

Skulle kunna tänka mig skrivbordet med tillhörande lampa till Williams rum, det är dags för en uppdatering hos honom, han har fått lite andra intressen. Så ett skrivbord för legobyggande och ritande vore helt klart ett lyft inne hos honom. Skulle själv kunna tänka mig ha det lilla bordet som ett sideborde till våra nya fåtöljer som kommer inom kort.

Just ni består serien av möbler, textil och förvaring i tidlös skandinavisk design i naturliga material med klassiska mönster. De sobra pastelltonerna ger en varm och mjuk känsla till hemmet och alla färgerna i kollektionen går att mixa och matchas med varandra. Det bästa av allt är att kollektionen också harmoniserar fint med resten av hemmet, så när barnen vuxit upp eller har tröttnat på sakerna kan de med lätthet pryda en annan del av hemmet. 

Vill ni se hela kollektionen så hittar ni den HÄR.

DSC03115

DSC03116

DSC03117_2

DSC03120_2

DSC03121_2

DSC03125_2

DSC03127_2

DSC03129_2

DSC03131_2

DSC03137_2

DSC03139

DSC03143

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388