Soontobe´s Julkalender 2014 Lucka 3

LUCKA 3

”Babygym från Fisher Price, värd 699 kr, med regnskogsmelodier, mjuk matta, aktivitetsleksaker och snurrande fjärilar som barnet fascineras av”

Lämna en kommentar med att ni är med och tävlar och motivera varför just ni behöver ett babygym :). Tävlingen håller på fram till söndag den 14 december och vinnaren presenteras här på blogga måndagen den 15 december.

Följ gärna mig på instagram så ni inte missar något i kalendern! @ajamelander

Adv.Lucka3_soontobe

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

122 Comments

 1. För en vecka sedan blev jag farmor för första gången!
  Så denna vore perfekt att få ge till de nyblivna föräldrarna
  och mitt nya barnbarn! Det är ju så mycket som behövs då
  det är första barnet! Så om nu lyckan står mig bi, då jag så
  lycklig skulle bli! :-D <3

  Reply
 2. Ett baby gym så sött,
  åt vår lilla baby Justina att leka i
  tills hon blir trött!
  Vi önskar nu detta att få
  som hon kan använda
  tills hon ska gå.

  Reply
 3. Jag är med att tävlar!!
  Hade VERKLIGEN behövt ett sånt här gym då jag snart blir gråhårig!! Har en 7 veckors liten tös som inte blir så lätt imponerad , det måste låta och röra sig för att fråga hennes uppmärksamhet!! Så snälla låt en sliten mamma vinna så man kanske kan låta babygymmet stå för underhållningen för en stund :)

  Reply
 4. Idag fick jag det första lilla leendet från min dotter & för varje dag som går vill hon upptäcka mer! Det är en sån ära att få följa med på färden, skulle så gärna ge henne detta för att hjälpa henne utvecklas :-)

  Reply
 5. detta skulle vara perfekt att vinna då jag väntar barn till våren. Det som syskonen hade går tyvärr inte att använda längre då den milda vintern i fjol och dålig ventilation gjorde att den möglade.

  Reply
 6. Våran ”storkille” på 2,5 år har världens mest underbara gudfäräldrar och nu den sista december så är deras lilla mirakel beräknad och det vore så skoj om han kunde få ge dom denna till julklapp, jag tror helt säkert han kommer lägga sig där själv och mysa/leka med deras lill*. Så nu håller vi alla tummar å tår här hemma.

  Reply
 7. Jag är såklart med och tävlar och hoppas på vinst. Vårt första barn är beräknat till strax efter jul, och vi alla vet ju hur mycket som behöver köpas inför denna stora händelse. Några grejor har vi kvar att handla ännu, och en av grejorna är just ett babygym. Så visst hade det inte varit perfekt att kamma hem den här vinsten så att grodan kan få ligga där i och mysa när h*n tittat ut :-)

  Kram från Norrland

  Reply
 8. Jag är med och tävlar.
  Min lilla don är en riktig liten kängruunge och behöver lite motion istället för att ligga i mammas och pappas famn hela tiden!

  Reply
 9. Jag är gärna med och tävlar men jag har redan ett babygym som nästa lilla krabat får ärva efter storasyster, men däremot väntar en tjej i släkten sin första lilla strax innan oss, jag vet att deras ekonomi inte är så bra så om jag har turen med mig skulle detta bli deras julklapp från oss :)

  Reply
 10. Åh, vilken underbar tävling!! Jag är med :) Min bästa kompis har precis blivit mamma för första gången och jag skulle mer än gärna överraska med det här fina babygymmet. Det skulle passa perfekt till deras lilla familj! De är alla galna i djur :) Ha det gott.

  Reply
 11. Skulle vilja vinna detta till min syster som väntar sitt första barn i april. Vet av egen erfarenhet att ett babygym är en riktigt bra investering. :)

  Reply
 12. Jag är med! Skulle vilja vinna detta till min systerson som föddes för två veckor sedan. Jag har ännu inte träffat honom då vi bor 60 mil ifrån varandra men när jag väl får se honom vill jag väldigt gärna få överraska honom med detta. Ett alldeles nytt och fint babygym! :)

  Reply
 13. denna ska en liten kille få
  då skulle han må
  han e söt som få
  och då skulle hans mamma kanske äntligen hinna virka och dricka the med en lycklig vinnare :)

  Reply
 14. Åh vår lilla piga skulle behöva de där o leka i…golvet e hårt o filten tråkig

  Reply
 15. I april väntar vi vår lille bäbis. Det är första barnet och vi vill gärna att allt ska vara redo.
  Detta fina babygym skulle passa både kille och tjej vilket är perfekt då vi inte vet vilket det blir.

  Reply
 16. är med och tävlar. systersonen kommer snart skulle vara kul att överraska honom med ett gym

  Reply
 17. Har fått nya barnbarn en född 12 oktober en 12 november. Detta vore ju kanon å vinna nu

  Reply
 18. Hej!

  Jag skulle bli genuint glad om jag vann ett sådant fint babygym!
  Dels så har jag en nyfödd liten plutt till brorsson som bor i trappen bredvid oss, och det skulle vara så kul att ge honom en sådan superfin julklapp, och sedan har vi själva tänkt öppna babyverkstaden snart och då kommer det förhoppningsvis till användning igen! :)
  Där vi bor drar det något djävulskt och silverfiskarna trippar som oftast över golvet, det kan inte vara så kul att ligga på, speciellt inte när man är så liten att man inte kan säga ifrån själv, detta vore supermysigt!

  Reply
 19. Är beräknad i januari med andra sonen. Men vi har aldrig haft ett eget babygym, utan bara lånat av nära och kära. Vore så härligt att boa nu inför med ett eget babygym till fröet! Stora sonen tyckte det var så roligt att ligga där och leka, så det är något jag hoppas få ge denna gång!

  Reply
 20. Jag är med och tävlar! Jag vill vinna detta babygym till liten som kommer efter jul

  Reply
 21. Jag är med!

  Tänk vad fort tiden kan gå,
  men ett tag som spädbarn kan den bestå,
  därför vill jag till systerdottern denna vinna, för att både min syster och lillan all glädje bringa,
  och att få se sötnosen le

  Reply
 22. Det väntas till vår släkt ännu en nykomling, en liten
  och som alltid är det här med presenter svåraste biten
  men med Fisher Prices helt suveräna babygym
  skulle vår babyuppvaktning blir uppskattad och grym.

  Reply
 23. Jag är med och vill ge det bästa till den bästa mest efterlängtade lilla skrutten någonsin

  Reply
 24. Våran lillskrutt vill se och upptäcka ALLT! Han fick prova ett liknande babygym hos en kompis och blev så sjukt peppad! Ha älskade det och de skulle vars kul att kunna ge bebis något som han uppskattar :)

  Reply
 25. Ja skulle vilja vinna för att jag har blivit mamma för tredje gången till en tjej (ha två pojkar sen tidigare) och babygymmet efter pojkarna har gått sönder. Det vore en perfekt julklapp till min lilla tös..

  Reply
 26. Jag köpte en babygym till mitt första barn… Nu har jag fått fjärde.. En liten tjej.. Som har tre storebröder ! De tyckte att det var kul att leka med babygymmet och lyckades dra sönder hela och lekte att det var ett fiskespö. ;) Vi vill gärna ge henne ett nytt fint babygym att leka i! :)

  Reply
 27. Jag är med och tävlar

  Reply
 28. Ett riktigt kul babygym till lillebror som kommer i januari! Härligt. Det vi hade till storasyster var inte så kul så ett nytt mycket roligare vore toppen! Pengarna att köpa ett nytt finns inte efter en höst med sjukskrivning för mig och massor av vab på pappan! God jul önskar jag dig!

  Reply
 29. Vår bebis är beräknad till 26/12. Att vinna ett babygym vore fantastiskt. Då vi bor på 2 orter pappan o jag. pga av tidigare barn o arbete… Dyrt blir det med dubbelt av allt… Håller tummar o tår ☆☆☆

  Reply
 30. I sommar ska jag bli faster. Mitt första syskonbarn <3 Jag skulle vilja ge detta gym till min bror och hans tjej som i nuläget har de ganska dåligt ställt. De är ju en hel del saker de behöver införskaffa och de mesta blir begagnat vilket är super bra de med! Men de skulle va så kul att få ge dom något helt nytt, något så fint som detta gym. Kram sandra

  Reply
 31. detta babygym hade varit en fin julklapp nu när vi snart ska få vårt tredje hjärta! Vårt gamla babygym är ju inte alls lika spännande som detta!

  Reply
 32. Absolut det bästa min prinsessa önskar sej i julklapp! Ett babygym ☺

  Reply
 33. Fint present till en liten flicka som ska komma i januari.Vi har väntat 11 år på den har mirakel!
  Gud Jul :)

  Reply
 34. Jag vill så gärna vinna denna till min dotter som är beräknad i januari :-) vi är två studerande föräldrar så tyvärr är detta inget vi annars har råd med.

  Reply
 35. Jag är gärna med! Vi får en bebis i feb och det enda vi saknar är nu ett babygym. Eftersom vi båda är studenter, som tar varsin högeskoleexamen i januari (woho!) så har vi fått prioritera vagn o säng. Därför vill jag så gärna vinna detta fina!

  Reply
 36. Är självklart med o tävlar om detta! Fick underverk nr 4 för några veckor sen, o då allt såldes/skänktes efter 3:an så skulle detta vara perfekt

  Reply
 37. Jag är med och tävlar :) jag vill gärna vinna ett babygym till min syster som väntar sitt första barn. Hon fyller dessutom 25år den 15december när ni presenterar vinnaren så det vore jättekul att få ge det i present :) det är även en dyr månad för mig som är ensamstående med två barn så det skulle hjälpa mig mycket! *hoppas*

  Reply
 38. Jag är med och tävlar om detta fina babygym . Då vi haft inbrott i vårt förråd och blivit av med massa baby saker hade detta suttit perfekt till vår bebis i magen när h*n kommer

  Reply
 39. Bebis kommer i jan och efter att båda våra bilar gick sönder i höst så finns det inte aå mycket pengar kvar.

  Reply
 40. Jag vill absolut vara med och tävla om detta underbara babygym, det skulle passa perfekt till vår första bebis som beräknas komma om ca en månad då sambon kallar vårat hem för zoo eftersom han tycker att vi har många djur (2 hundar och 2 katter) så finns det väl inget mer passande än detta fina babygym.

  Reply
 41. Jag skulle gärna vilja vinna detta supersöta babygym till en av mina bästa vänner som ska få sin lilla guldklimp i slutet av januari det hade varit en super bra julklapp till hennes lilla mage.. :)

  Reply
 42. Jag vill absolut vara med och tävla om detta underbara babygym, det skulle passa perfekt till vår första bebis som beräknas komma om ca en månad då sambon kallar vårat hem för zoo eftersom han tycker att vi har många djur (2 hundar och 2 katter) så finns det väl inget mer passande än detta fina babygym.

  Reply
 43. Åh vilken underbar tävling, skulle gärna vilja ge denna vinst till min storasyster som ska får sin bebis snart.
  Hon har hjälp till mycket både fysiskt och ekonomiskt så därför vill jag kunna ge något fint tillbaka.
  Att kunna ge en babygym skulle underlätta enormt för mig, då slipper jag tänka på hur ekonomin ska gå ihop. <3

  Reply
 44. Den 6 december blev jag så två barns mor, allt är inhandlat till bebisens första år. Trodde jag. Det ända som fattas nu är ett babygym. Så att detta vinna skulle allt va perfekt!

  Reply
 45. Jag är med och tävlar!

  Skulle önska denna vinst till mina tvillingpojkar! Önskar verkligen något som intresserar och stimulerar dem så ena är nöjd den andra behöver bytas på eller ammas! Håller timmar och tår!

  Reply
 46. Min dotter på 3 månader skulle ha en massa kul och skratt.
  Detta babygym skulle passa perfekt till min skatt.

  Reply
 47. är självklart med! detta skulle vara en perfekt julklapp till en liten kille som föddes i november!

  Reply
 48. Vi väntar sjätte barnet i mars och babygummet vi haft till de andra barnen är 10 år gammalt och behöver verkligen bytas ut nu när lillebror tittar ut, så vi önskar verkligen vinna detta fina.

  Reply
 49. Sötaste ungen förtjänar sötaste gymmet att träna sig stor och stark i!

  Reply
 50. Hade varvit en perfekt julklapp till en liten flicka som hade blivit super glad

  Reply
 51. Vi är med och tävlar. En dotter som inte mycket ro har, hela dagen känns hon vaken och klar. Kanske ett babygym kan göra henne trött, så hon somnar sött.

  Reply
 52. Minna (vår dotter) har just en tjejkusin sig fått
  Även fast hon är liten vill vi inte ge något smått
  Hon ett babygym behöver för att ha kul
  Det skulle vara perfekt att kunna ge henne det i jul

  Och nu när jag bara föräldrapenning har
  Så är julklappsbudgeten väldigt skral
  Att vinna en klapp skulle vara väldigt bra
  Ett babygym är ju vad hon ”önskar” sig och vill ha

  Hennes föräldrar börjar ju tråkiga bli
  Så därför kan dom gärna få gå förbi
  När hon i gymmet busar och leker
  med sina djurkompisar och kanske parakiter

  Reply
 53. Jag är med och tävlar! Jag skulle gärna vilja vinna detta babygym till liten som kommer i sommaren.

  Reply
 54. Skulle gärna vilja vinna detta fina babygym till gymnasten i magen som vi väntar på! Mjukt och skönt att leka på med många positiva intryck, bättre kan det ju inte bli. Följer på instagram (sallberglina).

  Reply
 55. Jag vill gärna vinna ett babygym till vår lilla tjej. Hon är framåt och pigg och vill hela tiden att nåt nytt ska hända, ett sånt här gym hade varit jättebra för hennes utveckling och Fisher Price har så bra grejer för barn :)

  Reply
 56. Jag ska få mitt andra barn i April! Vi hade Aldrig någon babygym till vår dotter vilket hade underlättat ännu mer nu med snart två småttingar (14 månader blir det mellan dem). Världens sötaste gym:)

  Reply
 57. Jag är med och tävlar! :)

  Mina två tvillingpojkar önskar sig ett nytt roligt, stimulerande och färgfullt babygym så dom inte längre behöver dela på den dom har då det börjar bli alldeles för trångt. Håller verkligen tummarna!

  Reply
 58. Jag är gärna med och tävlar! Har en litenkille på 3 mån som är i stort behov av ett babygym! Han avskyr att ligga ner och detta kanske hade fått honom att tycka det var roligare och så hade ju storebror fått plats med och roa honom lite så mamma kanske kan hinna få in disken i maskinen iaf! :D

  Reply
 59. Om jag skulle vinna skulle jag ge babygymmet till min lilla dotterson Charlie som är 7 veckor i julklapp. Lille Charlie kom som en liten överraskning men ack så välkommen. Chockad var vi först att vår då 17 åriga dotter var gravid och skulle bli mamma. Men innan lille Charlie kom hann dotter fylla 18 år och pappan fick fast jobb och de fick tag i en egen lägenhet (som de själva betalar för) Jag skulle vilja ge nått nytt och fint till lille Charlie i julklapp, (då mycket av hans saker är köpt begagnat)

  Reply
 60. alulle vilja vinna detta babygym till min kusin som fick barn nu i veckan och är ensamstående redan från start. Hon har det kämpigt och försöker få lägenhet via soc då hon inte har ekonomi att betala en själv. Så det skulle vara underbart att få ge henne denna

  Reply
 61. Väntar en son i februari och skulle önska ett fint babygym :-)

  Reply
 62. Det skulle vara perfekt julklapp till min dotter då hennes har gått sönder :( men går att använda någorlunda fortfarande men är jobbig att få till nu när den är trasig och har inte råd med ett nytt för tillfället då vi planerar vårat bröllop för fullt som är i Januari så nu håller jag tummar och tår och verkligen hoppas att turen är med oss :)

  Reply
 63. då våran dotter är mycket sjuk skulle de vara kanon att vinna detta då vi måste lägga mycket pengar på medicin och läkarbesök..

  Reply
 64. Här hemma är det jag som varit dotterns bebisgym
  Det är ju bra då man känner sig stark och grym
  Men minst fem ombyten per dag med bebis spott
  Gör tvätthögen enorm och lagom flott
  Miljömedveten försöker man ju va
  Och inte tvätta varje da’
  Tänk då om dotter istället kunde leka och skratta
  Och dregla lagom på en fin Fisher-Price lekmatta

  Reply
  • (Försök 3 till att posta hela inlägget

   Reply
 65. då våran dotter är mycket sjuk skulle de vara kanon att vinna detta då våra pengar går till medicin och läkarbesök.,
  Hon skulle även få en chans till lek å stimulans

  Reply
 66. Hej! Skulle bli en jättefin överraskning till mina älskade vänner som ska bli föräldrar för första gången:))

  Reply
 67. Jag skulle ge detta söta babygym till min vän som precis fått barn! =) Perfekta julklappen =)

  Reply
 68. Vi behöver ett babygym till bebisen i magen då vi hunnit göra oss av med det mesta sen barnen var mindre, och det är mycket att hinna skaffa innan dess samtidigt som jag pluggar på heltid och har två småttingar att ta hand om, tiden räcker inte alltid till;) Hoppas på vinst!!!

  Reply
 69. Som gravid och blivande första barns mamma har jag en hel del utmaningar framför mig som väntar, närmast på listan är alla inköp till min lilla skatt och dom är många. Mer än vad jag trodde. Så en liten hjälpande hand på vägen genom att vinna detta otroligt fina babygym skulle vara guld värt. Hoppas på lite tur och håller nu tummar och tår på att detta babygym min stundande bäbis får :)

  Reply
 70. Jag är med å tävlar. Min lilla prinsessa har inget babygym å det här verkade va ett redigt babygym ! :)

  Reply
 71. Hmpg… Det här med telefoner…..
  Jag vill gärna vara med o tävla!
  Min lilleman här hemma skulle bli så glad om han fock ett babygym som faktiskt var hans som storasyster inte är och drar i och säger att det är hennes… Inte alltid lätt att förklara för en 2,5-åring att det är lillebrors nu när hon fortfarande gillar lekmattan och figurerna hon älskade när hon var liten….

  Reply
 72. Jag är med och tävlar om detta underbara babygym
  Känslan att vinna detta, den vore verkligen grym
  I januari månad är det meningen att vår bebis komma ska
  O vad kan då vara bättre än att ett babygym ha
  Att få ligga o utforska o lyssna o lära
  Vore för vår lilla bebis en väldig ära
  För många inköp inför bebis man måste göra och man måste prioritera rätt
  Så genom att vinna detta vore verkligen ett lyckat sätt
  Så nu här hemma håller vi tummar o tår
  Att det för en gångs skull till oss lyckan går.

  Reply
 73. hade varit underbart till bebisen som kommer i mars. Har lagt ner mycket tid på att leta upp ett du roligt Babygym till bebben, men inte riktigt hittat det tills jag såg fisher price gym :) hoppas på lite tur så man kan få ett fint gym till bebben :)

  Reply
 74. Jag är gärna med och tävlar till min lilla tös i magen. Som lillasyster kommer hon annars inte få så mycket nytt o fint utan får ärva av storebror.

  Reply
 75. Hejsan väntar mitt 2 barn en liten pojke :) det här måste varit ödet, då ekonomin pgr av försörjningsstöd är pressad så såg jag denna tävling vore helt underbart att få vinna denna så att lillen får ett litet gym, skulle betydda väldigt mycket för oss.

  Reply
 76. Jag är med och tävlar vill vinna detta till tvillingarna Rasmus och Evelina som är 1 vecka gamla nu och Evelina ligger inlagd och rasar i vikt trots att hon äter.hennes bror är pigg men sur på sjukhuset han skulle älska detta babygym för dom har inget till honom

  Reply
 77. Vill så klart vara med och tävla

  Reply
 78. Min bror och hans tjej väntar barn vilken dag som helst här nu… Vore så kul att få ge detta fina babygym till dom i julklpapp

  Reply
 79. Min bror och hans tjej väntar barn vilken dag som helst här nu… Vore så kul att få ge detta fina babygym till dom i julklpapp

  Reply
 80. Hej!

  Jag vill vara med och tävla!

  Det är mycket shopping innan lillen tittar ut,
  av alla bebissaker blir man vilsen tillslut,
  men ett babygym är ett måste i färg och form,
  & att fylla vår önskelista skulle göra glädjen enorm,
  så nu håller vi våra tummar och tår,
  för att vi detta underbara babygym under granen får!

  Reply
 81. Vi hoppas att till våren bli föräldrar.
  Då det är första barnet har vi inget som kan ärvas från storasyskon, så detta vore en fin julklapp till oss.

  Reply
 82. Jag skulle vilja åt min lilla son Wille, vi har inte skaffat något babygym till honom men jag tror att han skulle behöva den stimulansen!! Det skulle vara den bästa julklappen!! <3

  Reply
 83. Jag är gärna med och tävlar! Vi får en liten i januari så det skulle vara guld att vinna ett babygym!

  Reply
 84. Hej

  Reply
 85. Åh, detta vore så otroligt roligt för vår lilla tjej som längre inte kan ligga på soffkanten, då det börjat gå vilt till. ;-) Vi har ej prioriterat ett babygym då vi bor trångt, men nu inser vi att det vore toppen med ett.
  Vilken perfekt grej att ge henne i julklapp.

  Reply
 86. skulle gärna vilja ge den till min bästa vän som nyss fått barn, hon är själv med sin lilla tjej, då denna skulle passa så hon får äta utan att slänga i sin maten, kissa utan ett barn i knät, kela lite med katten o hinna ge hunden mat medans bebisen njuter i sitt nya fina gym.

  Reply
 87. Jag är med och tävlar!
  Jag vill vinna för att det babygymmet vi idag har har gått sönder. Min lilla 3 månaders bebis älskar att ligga och fånga djuren och försöka äta upp dem men nu går inte det och vi har inte råd att köpa något nytt nu innan jul. Det skulle vara en perfekt julklapp till henne

  Reply
 88. Har fått mitt tredje barn. Fem år mellan de. Hade en jätte fin baby lekmatta som jag använde till båda barnen. Den här gången var det inte planerat . Sålde lekmattan för 20 ynka kronor på loppis till en mamma som hade nyligen emigrerat till Sverige och hade taskigt med ekonomin. Det skulle vara kul om jag vann en och den går vidare till mammor jag känner som skulle uppskatta det . God Jul

  Reply
 89. Jag är med och tävlar!

  Reply
 90. Önskar detta fina baby gym till min systers lilla gosse som beräknas komma i mitten av Januari ♡

  Reply
 91. Jag hade velat vinna denna eftersom vi väntar tillökning i januari :) hade varit supermys med detta babygymmet till bebis :)

  Reply
 92. Jag är med och tävlar! Jag skulle vilja ge detta fina babygym som julklapp till min lilla dotter som är två månader. Hon vill gärna vara i famnen hela tiden, men med detta fina babygym kanske hon kommer gilla att ligga på golvet mer :-)

  Reply
 93. Nu har vi försökt skaffa barn i snart två år och än så länge har vi inte haft turen med oss. Men kanske om detta fina babygym skulle stå här hemma och vänta på vårt efterlängtade barn så kanske turen skulle vända :)

  Reply
 94. Jag är med såklart å tävlar!

  Reply
 95. Ååå vilket fint babygym skulle vara den perfekta julklappen till vår lilla tjej som kommer i januari. Det som är vi har kvar efter storebror har varit med om en hel del olyckor så ett nytt skulle inte vara helt fel :-)

  Reply
 96. Jag vill va med och tävla :) min dotter Olivia skulle vilja ha ett nytt babygym då storebror har ”lånat” hennes i plast och använt som akrobatik ställning, så det är lite skevt, ett nytt och mjukt skulle hon bli super glad över :)

  Reply
 97. Vi skulle verkligen ett nytt babygym behöva till lillasyster som är beräknad att komma till världen i januari. Vi har en son som nyss fyllde 1 år och jag kommer ha barnen mycket själv då killen kör lastbil borta. Detta babygym tror jag verkligen skulle underlätta för mig, då kan vår lilla tjej ligga och titta på varenda grej och skratta och ha kul en stund själv. Vi hoppas att turen är med oss och att detta fina gym får bli vårt :-)

  Reply
 98. Jag är med och tävlar! Detta skulle vara perfekt till bebisen i magen då vi sålde alla bebis grejer efter storasystrarna då vi absolut inte skulle ha fler barn! Men hoppsan nu bakas det visst en trea trots allt ;)

  Reply
 99. Åh min motivering är att jag verkligen behöver ett till Elton, köpte ett begagnat men packade tyvärr inte upp det och kikade på det förrän jag kom hem och det var SÅ sunkigt. Fullt med djurhår och leksakerna var inte längre vita där de varit det från början, helt bruna och fläckiga. Så surt.. Tänkte spara pengar men blev tvärtom tyvärr!

  Reply
 100. Min mamma vill vinna till sin enmånadskille,
  som tillslut blev en Arvid och inte en Wille.
  Jag vrålar och sprattlar på rygg och på magen,
  okej, jag sover på natten, men helst inte på dagen.
  Det tråkigaste jag vet är att vara stilla – men jag kan ju inte gå,
  så jag skulle supergärna vilja ha nåt att kunna ligga och titta på.
  Musik och glada färger är helt min melodi,
  så ett sånt babygym vill jag få leka i.

  Reply
 101. Jag vill vara med

  Reply
 102. Är självklart med och tävlar då lillasyster mer än gärna vill ha ett babygym att leka i då storebrors hunnit bli förstört i förrådet =/

  Reply
 103. Hej!

  I min mage ligger det två små och väntar på att snart få komma ut. De delar moderkaka och risken för komplikationer ökar. Vi går därför på täta läkarbesök och är ofta på kontroller. För mig med sjukhusfobi är det inte direkt jättekul men självklart så gör vi det som krävs för att vi ska hålla koll på att de små mår bra. Att få vinna detta fina gym (som jag dessutom redan drömt om och tittat på) skulle vara ett litet ljus i väntan och bland den oro som finns naturligt i väntan av ett barn och kanske lite mer hos oss. Jag håller tummarna! :)

  Reply
 104. Självklart vill jag och min dotter Freja vara med och tävla! Hon är bara 6 veckor (idag!) men är redan väldigt aktiv och intresserad av sin omgivning. Hon fullständigt älskar sin mobil ovanför skötbordet men vore kul att ge henne något att utvecklas och glädjas med som är lite lättare att flytta runt mellan rummen.

  Reply
 105. 3 dec föddes lillebror och senaste tiden har vi spenderat på neo och längtat hem till storasyster, ett roligt babygym skulle vara perfekt som uppmuntran efter den här tuffa tiden som förhoppningsvis snart är över!

  Reply
 106. Åh, detta skulle vara perfekt till vår lille ”Trea” (ännu namnlös..) som kom till oss nästan fem år efter yngsta storebror. Vi ”skulle ju inte ha fler barn” så vi har inget sparat efter de stora grabbarna, vilket gör att utgifterna liksom samlas på hög.. :/

  Reply
 107. Har en 12 dagar gammal livlig pojke här hemma som viftar och sprattlar med alla ben och armar så ingen skulle bli gladare än honom om vi vann det fina babygymmet! Hoppas verkligen på vinst! :)

  Reply
 108. Hejsan! Jag vill gärna vinna detta. Hade aldrig någon till mitt första barn och ångrar detta i efterhand. Nu väntas bebis ökning i januari och vill gärna vinna detta. Verkat ju super mysigt. .

  Reply
 109. Jag är med och tävlar :) och hoppas att få vinna denna underbara babygym som jag kan ge den i julklapp till min fina vännina som nyligen har blivit mamma.

  Reply
 110. Åh vilken bra tävling! Just babygym är en av de saker vi har kvar att köpa på vår lista inför vår bebis ankomst i januari. Hade varit toppen och helt rätt i tiden att få vinna detta! :D

  Håller mina tummar och tackar för en bra tävling!
  / Malin

  Reply
 111. Jag vill gärna vara med och tävla! Vi väntar barn nr. 2 med beräknad ankomst på självaste nyårsafton (av alla dagar på året, jag vet.). Ett babygym vore mysigt att umgås vid tillsammans med både bebisen och storebrodern, som längtat efter ett syskon LÄNGE. :)

  Reply
 112. Jag skulle vilja vinna den åt min gudson Hannes som kom till världen i augusti. Vinsten skulle han kunna använda när han är hos mig! Jag ser såå fram emot att ha han på besök hos mig. Följer dig på instagram som anakokol.

  Reply
 113. Hej, jag hoppas att jag blir vinnaren till babygymet. Min man och jag är 36år, vi har försökt få barn i nästan 4år, så i slutet av förra året hände det, vi blev gravida, via ivf. Lyckan var oändlig, samtidigt som rädslan kom krypande, skulle vi få behålla barnet… efter några missfall, så var vi extremt oroliga. Graviditeten fortgick som den skulle, dock mådde jag dåligt nästan genom dom 9mån… jag gick över tiden, men efter 10dagar satte det igång. Efter nästan 3dygn av värkar, feber så slutade det med ett akut kejsarsnitt. Idag är prinsen ute och mår toppen även jag och hans far. Det skulle vara super om vi vann, då det skulle skänka glädje för vårt lilla underverk.
  Med vänlig hälsning Emma

  Reply
 114. Är självklart med och tävlar, detta babygym skulle passa perfekt till min lilla kille på snart 3 månader som just börjat upptäcka att världen är full av intressanta saker.

  Reply
 115. En toppen fin present till min älskade dotter och deras lille son.
  En liten avlastning med att den lille kan roa sig själv en stund och utvecklas med nya synintryck runt om sig. Babygym med kvalité som håller för många fler småttingar så vi önskar att denna få vinna.

  Reply
 116. Jag och min lille busiga 3 månaders son Theon är med och tävlar! Skulle vara en fin överraskning till honom i juletider då vi behöver ett babygym och fisher price’s är intressant med många saker att titta på, känna och smaka på. Vi håller tummarna och önskar er en god jul!

  Reply
 117. Jag är med! Min lilla tjej gillar inte alls att ligga ner på golvet, särskilt inte på mage… Hon blir så arg, men det är ju så bra träning för de små! Hoppas att det blir roligare i det här gymmet. Hon har ärvt storebrors babysitter i samma serie och den gillar hon ju. :) I detta gym kanske hon kan få vara lite ifred också, utan att just storebror springer över henne…

  Reply
 118. Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla till bebisen i magen! <3 :)

  Han är beräknad till början av nästa år, och vi har inte köpt något babygym ännu. Att få den stora äran att vinna ett vore ju GULD värt! <3 Såå himla fint var det verkligen!! <3 :D Kan inget annat än att hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan! <3 :)

  Reply
 119. Är jättegärna med och tävlar! Detta pris skulle jag ge till min sockersöta nyfödda kusin! Hon bor utomlands så har fortfarande inte träffat henne men under jullovet så ska jag och familjen hälsa på så det vore riktigt kul om jag överraskade henne med detta fina babygym. :)

  Reply
 120. Jag är nybliven tvåbarnsmamma som behöver distraktion för min lille när jag måste ge uppmärksamhet och hjälp till min stora pojk på snart 3. Min lille plutt är inte så glad för att bara ligga och glo i taket så lite underhållning som inte är tvn( som tyvärr är som en magnet för honom) hade varit en enorm hjälp. Detta babygym ser verkligen kul ut och roar nog minst lika gott som hans fiskmobil ovanför skötbordet som är en enorm hit att döma av hans goa skratt och toksprattlande ben.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388