3:e Advent

När tredje ljuset brinner är snart Lucia här
hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär.”

God kväll! Kom på för en stund sedan att jag inte tittat in här idag överhuvudtaget, vilket kändes konstigt när det slog mig. Men vi har verkligen haft en familjemysdag, pärlat, ritat, stekt köttbullar och nu har vi tagit kvällsbadet. Så det har med andra ord hunnits med lite av varje den här tredje advent. Förberedelserna är många innan julafton kommer och det medför en del planering när man är så många, vilket bara är kul men planera behöver man alltid en extra gång.

Vi klädde granen igår, den blev lite som barnen ville så ska gå och flytta en del kulor när dom somnar ikväll. Ska nog lägga till några till då granen blev större än vad vi räknat med. Den fyllde hela hörnet vilket inte var tanken, den såg verkligen inte så stor ut där när vi valde men när vi fick in den så bara välde det ut gran kan man säga… ;). Fint blev det och stämningen blir lite mer total när väl granen är på plats tycker jag, citerar William ”nu är det jul mamma” !

DSC03373 DSC03372_2 DSC03371_2

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

1 Comment

  1. Håller med William nu är det jul…. fin gran ni har :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>