Grattis till Lucka 3

Då säger vi GRATTIS till Mikaela!

”Hej! I min mage ligger det två små och väntar på att snart få komma ut. De delar moderkaka och risken för komplikationer ökar. Vi går därför på täta läkarbesök och är ofta på kontroller. För mig med sjukhusfobi är det inte direkt jättekul men självklart så gör vi det som krävs för att vi ska hålla koll på att de små mår bra. Att få vinna detta fina gym (som jag dessutom redan drömt om och tittat på) skulle vara ett litet ljus i väntan och bland den oro som finns naturligt i väntan av ett barn och kanske lite mer hos oss. Jag håller tummarna!” 

Maila mig dina uppgifter (adress, mobilnummer) på soontobe.blogg@lekmer.se så skickas Babygymet ifrån Fischer Price så fort som möjligt.

Adv.Lucka3_soontobe

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

2 Comments

  1. Åh Gud vad glad jag blir!! Sitter här och gråter! Jag som aldrig vunnit något och detta är den bästa vinsten av dem alla! Tack tack tack!!

    Vill bara dubbelkolla med dig att mailadressen verkligen ska vara soontobe.bogg@lekmer.se och inte soontobe.blogg@lekmer.se?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>