Soontobe´s Julkalender 2014 Lucka 4

LUCKA 4

Barnvagnen Quinny Zapp Xtra, värd 2 995 kr, är en lättstyrd och flexibel barnvagn med vändbar sittdel, justerbart fotstöd, trepunktsbälte och rörligt framhjul som går att låsa om så önskas. Vagnen kommer i stilrena färgen Rocking Black!”

Lämna en kommentar med att ni är med och tävlar och motivera varför just ni behöver denna vagn :). Tävlingen håller på fram till söndag den 21 december och vinnaren presenteras här på blogga måndagen den 22 december.

Följ mig på instagram så ni inte missar något i kalendern! @ajamelander

Adv.Lucka4_soontobe

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

270 Comments

 1. Jag har fått äran att vara gudmor åt en liten Hannes som kom till världen i augusti.

  Vi skulle behöva en vagn hemma hos mig för att underlätta vardagen, morgondagen!
  Vagnen har många bra funktioner och lägen, den verkar också vara säker på vägen.
  Man kan sitta, ligga, sova, vi kommer ofta att åka vagnen om vi vinner det kan vi lova.
  Lätt att fälla ihop och lägga i bilen, snygg design och jag gillar stilen.
  En fröjd för ögat om man tittar på fronten, nu hoppas vi att vagnen kommer med tomten!

  Reply
 2. Jag är gärna med och tävlar :-)
  Jag älskar att använda mig av olika vagnar vid olika tillfällen och skulle verkligen bli superglad om jag kunde vinna denna vagn till min dotter. Jag hann nämligen innan jag plussade göra mig av med de vagnar jag hade… Så nu har jag endast en vagn med fasta hjul.

  Reply
 3. Skulle behöva en enkel och lättstyrd vagn till min lilla tjej så en Quinny Zapp är vad jag önskar mig!

  Reply
 4. Som ensamstående och studerande så prioriteras det mkt och har fått köpa en begagnad vagn som tyvärr inte är mycket att hurra för. Den är stor, klumpig och svår att ta sig fram med så det skulle betyda otroligt mycket att vinna en lätt, smidig och dessutom fin vagn. Så att jag tar mig ut oftare med min dotter. Hoppas att jag har turen på våran sida! kramar // Millah
  millahoman@hotmail.com

  Reply
 5. vilken fin present till dotter som fyller 1 jan å har en söt dotter som skulle behöva en så här fin ny vagn då hon bara har en liggvgn

  Reply
 6. En perfekt julklapp till mig och min dotter. Dottern fick ärva storebrors vagn och den är både solblekt och dåliga däck så en ny fin vag hade gjort både mig och dottern väldigt glad

  Reply
 7. jag är gärna med och tävlar. Vi har bara en Kronan Duo vagn och den är ganska stor när man skall ta med den som sittvagn. Nu har dessutom vår bil blivit kvaddad mot ett litet gulligt vildsvin så helt plötsligt fick vi panikköpa en ny (ok, urgammal bil) och det är inte en kombo utan har ganska litet lastutrymme. Detta gör att det blir väldigt svårt att få plats med annat när vagnen är med.

  Den här lilla smidiga vagnen skulle underlätta något oerhört för oss. Dessutom är det en sittvagn vi behöver till vår son. Kommer be till högre makter om vinst för jag börjar bli tokig på att lasta om och lasta rätt i ”nya” bilen.

  Har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/15/lucka-4-hos-soon-to-be-2112/

  Reply
 8. Hej, denna vore ju perfekt om det denna gång går rätt. Fick nyligen ett missfall som plågade mig enormt och gör än, men hoppas på ett nytt plus. Efter två barn har jag gett bort alla vagnar. Så denna vinst vore perfekt till det jag tror växer i min mage…

  Reply
 9. Skulle verkligen behöva en vagn till som är lite smidigare än biogasen vi har här hemma. Den är jättebra för oss som bor ute på landet men inte när vi skall in till stan, hälsa på vänner mm Då hade denna Quinny Zapp varit perfekt!

  Reply
 10. Den vagnen ser lätt och smidig ut och det skulle vara en sån lättnad för mig då vi bor på 3e våningen utan hiss och min rygg är ganska slut av att bära dottern på 8kg plus vår stor Emmaljunga upp och ner för trapporna

  Reply
 11. I våran familj behövs verkligen en smidig vagn. För just nu så får tyvärr inte hela familjen plats i bilen om vi inte fäller baksätet. Vi har nämligen hund. Men då kan ingen sitta bredvid Lovelin vilket gör att hon hatar stt åka bil. Ja du förstår problemet. Så en smidigare vagn skulle passa oss så bra! Så den här till som komplement till våran crescent Classic vore så underbart. Det skulle lösa så mycket för oss. Legolas (hunden) och Lovelin skulle kunna åka iväg tillsammans med vagn utan krokodiltårar från Lovelin. Ja, denna vagnen är lösningen, plus att den var jäkligt snygg!

  Reply
 12. Ååååh så fin vagn och så smidig!

  Reply
 13. Världens bästa resevagn, så jag ångrar att ha sålt dig efter våran frankrike resa och önskar vinna dig igen så vi kan ha dig i bilen för att få plats med packning för våren och sommarens alla resor :)

  Reply
 14. Hej! Vi är föräldrar till en liten esmeralda. Tyvärr saknar vi båda körkort. Vi har inget emot att gå dit vi ska, men ibland behövs det skjuts. Vi kan oftast inte följa med på vissa då vår vagn är stor och klumpig och vi vill inte vara till besvär. Detta vore en dröm som vi tyvärr inte har råd med. Liten och smidig! Håller tummarna! God jul

  Reply
 15. jag behöver ha denna barnvagnen så jag kan ge den i julklapp till min kompis som fick en son för ett tag sedan. min kompis har inte så bra ekonomi, och jag vet att en ny barnvagn står högst upp på önskelistan i år :) julen är glädjens tid, delad gjädje – dubbel glädje :)

  Reply
 16. När tjejen fyller 1 år i januari så vore vore en ny vagn roligt att få ge henne. Istället för arvegods efter storebror som har sett bättre dagar…..

  Reply
 17. Snart kommer barn nummer två och till en början kommer han få använda storasysters vagn. Den kommer funka tills att han blir så stor att det är dags att sitta, då är han för tung för den och då behöver jag en ny eftersom vagnen vi har är på väg att braka ihop. Ekonomin tillåter inte en ny vagn så om jag vann denna skulle en stor sten släppa.

  Reply
 18. Hej hej…har precis fått mitt tredje barn. Fick ett missfall förra sommaren sen blev jag gravid med vår lilla guldklimp ganska snabbt efter det, men det visade sig att han heller inte var helt frisk. Han föddes med läpp o käkspalt. Det blev en stor chock för oss och det innebar fostervattensprov för att utesluta andra komplikationer(vilket det finns risk för hos spalt barnen). Många extra ultraljud pga detta plus att han var väldigt liten…med andra ord en ganska omtumlande graviditet. Nu har han kommit o är såå fin, men vi har ingen sittvagn…hade varit så underbart roligt att få vinna en. Efter så mycket tårar o oro de senaste månaderna hade detta gjort oss såå glada:-)

  Reply
 19. En Quinny Zapp Xtra är precis vad vi önskar oss! I och med att min lilla pojke växer så vill han nästintill inte ligga ner i liggdelen längre. Och då vi bara har fått låna en Brio vagn av en vän som snart behöver ha tillbaka den så börjar det bli lite utav akut att köpa en vagn. Och de vagnar som ligger i den prisklass vi måste kolla i är inte alls i klass med denna underbara vagn som skulle underlätta så mycket i vår vardag då Isak är född med en missbildning och genomgår behandling för att räta ut hans små fötter och det gör att det blir en del farande. Så kravet på vagn är att han ska ha så pass mycket avlastning av hans små fossingar utan att de ska behöva hänga med den tunga skenan han bär på just nu. Och med det utrymmet som denna Quinny Zapp Xtra ger så skulle det bli den absolut bästa julklappen till den här lilla familjen.

  Reply
 20. Skulle verkligen vinna denna till en kvinna som är en av de starkaste ja vet. Hon flydde från Uganda när hennes son endast var 2 veckor berättelsen om hur hon kom hit via de sk dödsbåtsrna och fick ligga i bagage utrymme i bilar med sin son är skrämmande. Hon bor nu med sin son som fyller ett i januari på ett flykting boende i Skåne ja har känt denna kvinna sen hennes son var 2 månader. Trots allt och pengarna hon får inte räcker till är hon så givmild och kärleksfull. Hon har bara en liggvagn till sin son och han är för stor för detta. Så när han fyller ett ska ja å en annan tjej som jobbar med mamma boxen ordna en födelse fest för honom. Vad hade då inte varit bättre att få ge denna vagn och sprida lite lycka i deras hårda vardag och de hemska förflutna. Kram å kärlek. God jul/lina

  Reply
 21. Hejsan!

  Vilken fantastisk tävling! Vi har två flickor som vi lyckats producera under tiden vi totalrenoverat vårt lilla drömhus. Vi har jobbat länge och hårt för att vara där vi är nu, med ett näst intill nytt hus, och det är dags för oss att börja unna oss resor med våra underbara döttrar. En smidig och bra vagn att ha med på våra äventyr är ju då ett måste och därför håller jag tummen för att denna vinst blir vår julklapp!

  God Jul!

  Reply
 22. Jag är med att tävla. Vi behöver smidigt vagnen att ta med när vi åka till Bali, Indonesien nästa år för att min dotter kommer att träffa mormor för första gången. Nu har vi vagnen som vi köpte begagnad på blocket ska inte klara resan. Därför hoppas vi att vinna den underbara vagnen till vår älskade Agnes. Vinsten kan görs oss överlyckliga även min familj på Bali, Indonesien

  Reply
 23. Jag tävlar barnvagnen från Zapp Xtra från Quinny till min lillen. Jag tycker om att träna eller göra idrott och resa med min son. Jag behöver vagn som enkel att vika , köra och bra kvalitet. Jag hoppas att jag skulle vinna för att vagn som vi har just nu är lite tungt svårt att köra och vika.

  Reply
 24. Jag och emmie är med och tävlar om en cool vagn.
  Då jag och min dotter emmie älskar att vara ute på promenader så skulle det underlätta att ha med sig en vagn till emmie 2 år det blir ju en del stopp på vägen då hon inte orkar gå så långa sträckor så en vagn hade underlätta våra mysiga promenader en hel del och vi kan fortsätta att vara ute i många timmar i friska luften :-)

  Reply
 25. I år blev önskelistorna till tomten långa,
  då våra önskningar var väldigt många.
  Tomten kan ju inte komma med allt,
  då han delar ut klappar överallt.
  En ny och smidigt vagn står högst på listan,
  tyvärr ligger den högt upp på prislistan.

  Nu hoppas jag därför på att ha turen att få vinna,
  jag skulle bli en så otroligt lycklig kvinna.
  I denna vagn skulle äventyren bli många,
  en del korta och en del långa.
  Den skulle vara perfekt till shoppingturen,
  titta bara på den stora fina varukorgen.
  Många promenader kommer den få följa med på,
  som en prinsessa skulle dottern sitta då.

  Reply
 26. Vore toppen med en lätt och smidig vagn till vår fjärde lillkille att ta med på utflykter, när vi går i affärer etc där en liten och smidig vagn är en fördel, med 4 killar under 6 år är det mycket som skall med i bilen och tänk vad vad skönt det vore att få plats med mer än vagnen i bilen

  Reply
 27. Hade verkligen behövt en ny barnvagn till min son då den gamla vagnen börjar ge sig. Har kollat på en smidig vagn som ska vara lätt att fälla ihop samt vara lättstyrd. Just vad den här vagnen är! Quinny Zapp Xtra har allt en barnvagn ska ha!

  Reply
 28. Skulle väldigt gärna vinna denna, så jag kunde överraska min son med den, eftersom han snart ska bli pappa.

  Reply
 29. I magen ligger nu nummer tre och gror, alla tre kommer att åka vagn. Nuvarande vagnen går att använda som både enkel och syskonvagn, men då barnen inte har samma pappa händer det ofta att jag ex har sonen som behöver en vagn och ex dotterns farmor har dottern som också behöver en vagn, så redan idag skulle jag behövt två vagnar, snart är vi dessutom en liten till som åker vagn, att köpa en vagn för tre är inget alternativ för mig då dom är så breda, så en ståbräda för dom tillfällen vi är ute själva och en extra liten och smidig vagn när vi är två vuxna hade verkligen varit perfekt. Att vinna den hade hjälpt mig mycket ekonomiskt då jag ska betala vårdnadstvisten nu mitt i jul, flytt och med en liten på väg :)

  Reply
 30. Oh så fin! Den skulle jag super gärna vinna då min stora dotter inte vill åka i syskonvagnen mer, perfekt med en liten smidig vagn till lilla då vi åker in till staden. Ha en fin jul, / Jessica

  Reply
 31. Är mammaledig med min lille på 4 månader och har en son på snart 3. Är så otroligt bökigt att ta sig fram med syskonvagnen så vore smidigt med ett alternativ i situationer då min stora kan gå själv men med fart i benen krävs det då en vagn som tar liten plats så man snabbt kan rusa efter.

  Reply
 32. Vi har en liten tjej på 6 månader, det vore toppen med en smidig vagn till henne. Vi har större barn på 16, 14 och 11 och i juni ska vi göra en resa allehopa till NewYork. Det känns pirrigt att resa med henne även om vi är många att ta hand om henne där. Det ska bli jätteroligt att resa även om jag hade önskat att hon vore några år äldre. Tidsomställningen och flygresan är det som oroar mig mest. De stora barnen vill se Americansk fotboll, gå upp i skyskrapor och dottern vill shoppa. Ja, jag vet inte hur vi ska dela upp oss, men något jag iallafall vet att det kommer bli mycket att gå och då skulle det vara toppen med en sån här smidig vagn. Följer dig på Instagram och såg dig tipsa om tävlingen där.

  Reply
 33. Vi har valt att köpa en stor vagn med fasta hjul då vi bor på landet och det är det enda som fungerar runt husknuten. Trots att vi köpte den begagnad vägrar sambon att vi ska köpa en smidig, mindre vagn. Vi lever ett blandat liv med både mycket friluftsliv och storstadsliv och är egentligen i stort behov av två stycken. Därför hoppas jag på min tur och en smidigare vardag.

  Reply
 34. Jag vill definitivt vara med och ha chansen att vinna denna vagn. Då den vagnen vi har (ärvd) är otymplig och osmidig på alla sätt och vi inte har råd att köpa en ny till vår 3månaders bebis så skulle denna vagn vara perfekt. Och det skulle vara toppen att få ge vår son något nytt. Hoppas in i det sista att det blir vi som vinner vagnen. Ha det bäst ☺

  Reply
 35. Hej hej,Jag vill definitivt vara med och ha chansen att vinna denna vagn. Då den vagnen vi har (ärvd) är otymplig och osmidig på alla sätt och vi inte har råd att köpa en ny till vår 3månaders bebis så skulle denna vagn vara perfekt. Och det skulle vara toppen att få ge vår son något nytt. Hoppas in i det sista att det blir vi som vinner. Ha det bäst ☺

  Reply
 36. Vi väntar en liten i januari och det är så mycke utgifter på en gång så det hade varit guld att ha en fin vagn som liten kan ha när den blir lite större.

  Reply
 37. Åh, vilken drömvinst!! :)

  Hoppas vinna den till lilla sonen som fyller ett år på nyårsafton. Perfekta presenten, enligt mamman iaf haha. Drar fortfarande runt honom i liggvagnen som numera har gjorts om till sittvagn. Så himla klumpigt ju! Dock är jag inte gjord av pengar just nu så det skulle vara toppen att få hem den ”som ett brev på posten” istället :D Quinny verkar himla smidig och bra!

  Kram Matilda

  Reply
 38. Wow.. den skulle jag verkligen vilja vinna till min lilla sladdis som fyller 1 år på juldagen. Jag skulle inte ha fler barn men så kom vår lilla prinsessa <3 Varför jag vill ha den? Jo jag köpte en superfin vagn begagnad, det var bara det att när man bytte till sittdelen så var den inte lika bra.. =/ sen skulle det ju vara perfekt då vi åker till Spanien till våren med svärföräldrarna, det är våran julklapp från dom!

  Reply
 39. Det här vore en julklapp det

  Reply
  • Glömde säga att lilleman hälsar att han fyllde 6 mån i fredags och att en ny vagn stod på hans önskelista redan då – så nu håller han tummarna att han världens finaste julklapp ska få <3

   Reply
 40. Jag är med och tävlar.
  Sonen vill inte längre använda liggdelen. Och den vagn vi har är enormt stor och klumpig för att ha som sittvagn. Skulle behöva en smidig vagn till bussresor, packa in i bilen, i butiker och när vi reser utomlands.
  Hoppas få köra sonen i denna stiliga vagn som hade varit toppen för oss.

  Reply
 41. Hej !
  Denna tävling vill jag inte missa !
  Vi har blivit familjehem åt en 1 årig kille och vagn är vi i behov av. Han har nu våran andra sons gamla vagn och han är 9 år så speciellt fräsch är den inte….

  Reply
 42. jag skulle så gärna vilja vinna denna då vi ska bli föräldrar i januari, denna skulle vara perfekt! :)

  Reply
 43. Jag har en 4-månaders bebis och vi bor i lägenhet på nedervåningen men det finns några trappor upp till vår dörr och ingen hiss. Det är så svårt att gå upp och ner med vagnen som vi har nu för den är väldigt tung och krånglig. Jag behöver alltid någons hjälp och därför går/åker jag sällan någonstans utan min man. Det gör mig uttråkad att vara hemma varje dag, det känns som att bo i ett fängelse.
  Jag hoppas att jag kan vinna vagnen så att jag kan njuta av uteluft och umgås med mina kära vänner och deras sötisar.
  @cha_miku

  Reply
 44. Jag vill absolut vara med och tävla. Jag har länge längtat efter denna vagnen. Men tyvärr inte haft ekonomin att köpa en. Har nu fått mitt tredje barn och denna vagn hade varit perfekt att ha med både i bil och på resa då vi är iväg mycket och behöver en vagn som inte tar så stor plats i bilen. Hoppas hoppas

  Reply
 45. Vår lilla kille har blivit så pass stor (hur gick det till?) att han inte längre behöver en stor vagn. Nu prioriteras istället smidighet och en vagn att tillgå när han blir trött på att gå! Då vore ju denna perfekt och skulle få plats i bilen med all annan packning och hundbur!
  Jag skulle bli överlycklig och göra min lilla dans om jag vann! Bara det skulle glädja min son :) Håller alla tummar och tår!!

  Reply
 46. Liten är värd det bästa! Det där extra och vuxna är värda enkelhet, flexibilitet och, säkerhet och snygg design.

  Reply
 47. Hej. Jag är gärna med och tävlar. Vi har en brio som vi köpt begagnad och den har fungerat jättebra ända till jag skulle åka buss. Det visar sig att den är för stor för att få plats säkert och ordentligt. Jag och lilltjejen kommer ofta att behöva åka buss i framtiden och då behöver vi verkligen en säker och smidig vagn.

  Reply
 48. Vagnen spelar i vår familj en huvudroll -
  Med sonen på plats har vi full kontroll.
  För som 2 åring finns det mycket att upptäcka-
  Mina armar kommer inte till två att räcka.
  Nu går jag i väntans tider på en liten,
  Gamla vagnen är sliten och väldigt väderbiten.
  Rimmar för att kunna köra ut på färden,
  När hela familjen TILLSAMMANS upptäcker världen!
  För ett är säkert: Mammapengen räcker inte till nytt åk,
  Så att det om platsen i bärselen inte blir bråk!

  Reply
 49. Hemma har vi bara en syskonvagn till den lilla. Visst, han klagar inte men det blir lite jobbigt för oss vuxna att alltid behöva böka runt med just den vagnen. Både han och vi skulle behöva en enkel liten singelvagn och just denna är ju bara så snygg. Och jag tror att gladast skulle bli pappa. Han har en viss avsky till syskonvagnen. Vi håller tummarna och hoppas på en ny fin racer till vårat charmtroll.

  Reply
 50. Jag vill gärna tävla. Jag hittade dig via instagram och följer dig där. Vi har alltid köpt barnvagnar på blocket på grund av ekonomiska skäl. Ibland gör man ett kap, ibland får man bottennapp. Den här gången har vi gjort ett botten napp. Man måste böja sig ner för att få på bromsen med handen, och den drar till vänster hela tiden. Jag har skruvat på den men de verkar inte fungera. Min sambo som är den som kör 90% av tiden vill verkligen ha en ny, och det hade varit väldigt roligt att få ge henne det i julklapp. Vagnen hade ju inte hunnit hit i tid men jag hade kunnat ge ett kuvert med bild på vagnen inuti och skriva såhär på kuvertet:

  Den här klappen kommer göra dig väldigt glader,
  För på den vi har nu får du dagligen spader
  Själva presenten är större än det du framför dig ser
  Men den står just nu på ett lager hos Lekmer
  Och tack vare min rimtalang
  Ska du äntligen få köra en splitter ny ********

  Håller tummarna att jag får glädja sambon till jul :)

  Reply
 51. Är gärna med och tävlar.
  Vill hemskt gärna vinna den här vagnen åt min son som nu är fyra månader.
  Just nu har vi en stor Emmaljunga och den här skulle vara ett perfekt komplement när han blir lite större att använda för kortare promenader och utflykter.

  Reply
 52. Som mamma med två små barn och hund,
  behöver man varje dag komma ut en stund.
  Storasysters vagn är ett gammalt spektakel
  som inte accepteras av vårt andra mirakel.
  Nej inte kan man åka i gamla skraltiga grejer
  när man ska ut på stan och tjusa bebistjejer.
  Ett lyxåk från Lekmer.se och bästa barnvagnsmärket
  är givetvis det enda som passar underverket!

  Reply
 53. Jag tävlar gärna!

  Reply
 54. Jag är självklart med och tävlar om jag vann denna vagn skulle jag ge bort den till någon som behöver den mer än jag, till en som ej har råd till en ny vagn som behöver lite ny glädje i sitt liv, jag tror denna lättstyrda vagn skulle piffa upp deras vardag.

  Reply
 55. Perfekt julklapp till familjen som i sin tur kan lägga dessa pengar på annat istället.

  Reply
  • Perfekt julklapp till familjen som i sin tur kan lägga dessa pengar på annat istället.

   Reply
 56. Oj, hur ska man få till denna motivering? Jag vill ha en ny vagn helt enkelt. Den vi har är det inget fel på förutom att den är så otroligt tung. Vagnen stoppas in och ur i bilen rätt ofta eftersom vi nästan alltid är ute och flänger. Är det inte en tur på stan så är det kaffe eller lek hos familjen eller vänner. Vi är gärna ute och njuter av naturen. Den här vagnen ser otroligt smidig ut och skulle passa bra i vårt liv. Därför håller jag nu tummar och tår att den kommer hem till oss.

  / Sanna

  Reply
 57. Jag är med och tävlar!

  Kan det kanske vara vår tur denna gången att vinna? För att hos mormor ha en vagn att spinna! Hoppas!!

  Reply
 58. Med en liten tjej på snart 4 och en till liten som kommer i mars vore detta en perfekt julklapp..
  Att få vinna skulle ju göra att vi ännu en stor men nödvändig utgift slapp..
  Så vi hoppas att tomten kommer hem till oss med en Quinny Zapp..
  Men ungarna sittandes i denna så behöver vi inte mer använda napp..
  Med turer i denna fantastiska vagn kommer vi ha en himla massa kul..
  Att få vinna dtta grymma åk skulle göra att vi får en underbart härlig jul..

  Reply
 59. Kära maken skulle bli tokig men hoppas hoppas hoppas

  Reply
 60. Vi behöver en lätt och smidig vagn att ha i bilen när man ska iväg, tyvärr är den vi har för stor och det är svårt att få med all packning eller det man handlat. I sommar ska vi resa bort och behöver en ny vagn som Elton kan sova middag i samt sitta i när han blir trött i benen.
  hoppas på tur ;)

  Reply
 61. Jag har länge önskat mig en lätt o smidig vagn. Nu ska vi snart ha en liten till o den andra vagnen kommer då tillfalla denna lilla.. så Min större tös bli nu vagnlös. . Om jag inte turen på min sida har!

  Reply
 62. Jag är med!!
  Helt perfekt att få ha med i bilen när vi åker till svärföräldrarna eller på stan när vi fikar med kompisar. Toppen att ha med när stora blir trött i benen när vi sprungit runt för länge.
  Lilla sitter ännu vänd mot mig och då passar ju denna helt perfekt när bara han är med! Vändbar, stilren, smidig och lättstyrd. JA TACK! :D

  Reply
 63. Då vi ska få tvillingar. Så har vi inskaffat en underbar tvilling vagn. Vad budgeten inte tillåter är en enkel vagn att kunna använda om inte båda ska följa med/eller vara på olika platser. Så håller alla tummar jag kan.

  Reply
 64. Vi skulle behöva en vagn till så att man slipper hoppa över någon aktivitet bara för att man inte har den bilen som vagnen ligger i!

  Reply
 65. Den gamla lilla vagnen knorrar och fnyser, varje varningslampa blinkar och lyser. Snart tittar ett barnbarn till ur magen ut, så behovet är akut! Detta pris är värt att beundra, promenadglädjen ökar från 0-100.

  Reply
 66. Är mer än gärna med och tävlar!

  Reply
 67. Skulle verkligen behöva en smidig vagn när vi är ute och far! Här hemma på landet är vår klumpiga vagn okej men när vi skall iväg till stan eller dyl. är vi verkligen i behov av en smidigare vagn!

  Reply
 68. Är mer än gärna med och tävlar!

  Reply
 69. Vi är en liten familj som gärna är ute och rör på oss. Den gamla vagnen har gått sönder och ekonomin före jul är inte den bästa förstås. Högst på önskelistan nu står en vagn till den lilla. Hade varit en fantastisk julklapp som alla i familjen verkligen skulle gilla!

  Reply
 70. Vore toppen att lätt kunna med när vi hälsar på släkt och vänner landet runt! Eftersom sonens mormor och morfar ej finns livet känns det viktigt att hälsa på de som finns kvar och servetter att vi skulle behöva en lätt och smidig vagn! Att den är snygg är ju såklart bonus!!

  Reply
 71. Åh hej vilken underbar tävling! Sånt här gör en så glad. Jag skulle vilja vara med och tävla om vagnen till min dotter Maya som är nu 15 månader. Varför jag vill ha vagnen är för att jag tycker den är galen snygg , och lätt! Den ser ut att passa alldeles perfekt på shoppingturer , resor och äventyr. Vi äger en vagn och har alltid varit nöjda med det.. men kan inte motstå en sådan tävling som denna :)
  Vår nuvarande vagn är rejäl av sig så den här ser betydligt lättare ut.
  Tack för möjligheten att vara med och god jul. Önskar mamma Taru och lilla Maya :)

  Reply
 72. Ohh denna vagn har jag siktat efter lääääänge. Vi reser en hel del och vagnen vore perfekt då den är så smidig + att lillan på nu 4 månader snart kan sitta bekvämt och mot mig!

  Reply
 73. Skulle sååå gärna vilja ge denna till min kära syster som väntar barn, har hittills varit den som fått och den här skulle va toppen att kunna ge henne!

  Reply
 74. Vilken härlig tävling!

  Vi vill så gärna vinna detta åk så att vår lilla slipper tråk.

  Hela familjen vill kunna träna och komma fram i ur och skur och nu hoppas vi på tur så att ingen blir sur

  Reply
 75. Ska köpa en ny vagn till min nyfikna 1 åring som älskar att sitta i vagnen å titta å peka på allt när man är på promenad! Denna vagn skulle va perfekt att vinna✊✊

  Reply
 76. Makens bil brann upp i en bilbrand förra veckan. Allt blev förstört. Vi fick köpa ny bil o nu går inte vagnen in så vore bra o vinna en liten smidig vagn som får plats. Måste köpa bilstol o annat som blir dyrt så vore skönt o slippa köpa en vagn.

  Reply
 77. Här ska du sitta min fina skatt. I en Quinny Zapp Xtra,. Så kanske du sluta skrika när du fått en ny. Här kan du sussa gott och sitta upp och titta. En ny vagn jag aldrig haft. Skulle passa min skatt. Många promenader i ur och skur. Denna vagn skulle bli min nya kärra. Så jag kan bara hoppas att underbara Quinny Zapp Xtra, kan bli min.

  Reply
 78. Vi är i stort behov av en ny vagn då våran blev mögelskadad på förskolan. Så denna vinst vore en oförglömlig gåva till vår son!

  Reply
 79. Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna den här vagnen & jag är dessutom i desperat behov av en lättare vagn pga mina dåliga handleder. Just nu har jag en gammal SUPER TUNG vagn med 4 fasta hjul, som både väger bly & är svårstyrd. Vilket inte hjälper mina redan onda handleder tyvärr. Därför önskar jag SJUKT MYCKET att även jag har turen att vinna för en gångs skull

  Reply
 80. Skulle passa perfekt som ett komplement till den vagnen vi har nu. Jag är inte så stor 1,60 och svär varje gång jag ska lasta vagnen (city cross) i bilen. Detta sker nästan varje dag och det är i princip omöjligt att lyfta in den i bilen utan att jag blir smutsig om kläderna. Eftersom våran son inte är så gammal än är det ett måste att sitsen är vändbar så att han kan sitta mot oss. Håller tummarna att den blir vår!

  Reply
 81. Som lillebror åt storasyster får ärva mkt rosa, vill ha en egen vagn åtminstone :))

  Reply
 82. Vill väldigt gärna vinna denna snygga vagn till min lille son på 3 mån då ekonomin är dålig när man är föräldra ledig och har tre större barn som kostar och köpte denna gång en beg vagn som inte alls va så bra så jag hoppas

  Reply
 83. Jag är gärna med och tävlar. Blir jag den lyckliga vinnaren så kommer det att bli en superfin present till en god vän som snart får sitt första barn.

  Reply
 84. Denna vagnen hade varit guld att vinna. Behöver en vagn som är lätt och smidig, som man kan plocka in och ur bilen lätt. Men det viktigaste är att sonen hade suttit som en kung i den. Och denna är dessutom snygg!

  Reply
 85. Quinny Zapp Xtra är allt jag behöver till min 15 månaders lilla tjej då det inte finns så mycket kvar av den gamla barnvagnen som har används flitigt av både storebröderna och dottern.
  Lite Xtra skönhet behövs i livet, njuta och Zappa förbi med ny Quinny i färgen rocking black som är flexibel, lättkörd och det bästa..vändbar sittdel!! Håller tummarna och God Jul!

  Reply
 86. Våran barnvagn börjar bli gammal och sliten, en kär vän som varit oss trogen i många år. Hängt med både i vått och torrt, med och mot vindar, toppar och dalar. Tyvärr är de dags att skicka den vidare, kanske finns de något annat för den där ute? Inför de nya året är de dags att införskaffa en ny pärla som vi hoppas ska vara oss lika trogen i många år framöver ♡♡

  Reply
 87. Vår vagn har använts till två barn och ramlar snart sönder. Varken maken eller ekonomin tillåter en ny vagn. Vad glad jag hade blivit om jag vann denna

  Reply
 88. Våran lilla Alice behöver denna snygga vagn då hon fått ärva storebrors som är 5 år. Den är på väg att gå sönder och vi kommer behöva köpa en ny.

  Reply
 89. Eftersom vi bor i en lägenhet så önskar vi oss en smidig vagn så att jag orkar dra upp den från trapporna. Skadar ju aldrig att få lyxa till mammalivet och skippa onödigt slit

  Reply
 90. Är absolut med o tävlar om denna vagn! Hann tyvärr sälja av allt innan vi visste att nr 4 va på gång så d skulle va såå roligt att ha den här vagnen till lilla <3 som kom i augusti

  Reply
 91. Jag är med i tävlingen. :)

  Denna vill jag vinna för min underbara son som snart fyller 6 månader. Vi är nu i full koll efter sådan barnvagn när vi byter var duo-vagn. Vi söker verkligen bra barnvagn, som kommer passa var son och som blir lätt att använda för oss. Vi reser ofta utomlands och därför behöver Vi vagn som kommer ta inte mycket plats i bil. Om vi vinner blir det bästa julklapp åt vår lilla älskling och vi kommer inte behöva söka mer efter barnvagn som kommer passa oss för att denna barnvagn är perfekt.

  Nu håller vi tummarna med de sonens små fingrarna. <3

  God Jul önskar Vi alla! ;)

  Reply
 92. Jag skulle gärna vilja vinna denna lilla vagn :) trodde inte dottern ville ha vagn längre så sålde av den vi hade . Nu tjötar hon hela tiden att hon vill åka vagn när vi får gå på våra långa promenader till dagis . Skall även få våran bil i feb. och den har inget bagage utrymme så denna vagn hade passat oss perfekt :)
  Håller tummarna för min dotter att hon får åka lite vagn mer :)

  Reply
 93. Hade vart toppen att vinna denna vagn då våran går på sista värsen. Köpa ny finns absolut inte invånare budget just nu. Hade vart den bästa julklappen för hela familjen.

  Reply
  • Hade vart toppen att vinna denna vagn då våran går på sista värsen. Köpa ny finns absolut inte i våran budget just nu. Hade vart den bästa julklappen för hela familjen.

   Reply
 94. Jag är med och tävlar!

  Reply
 95. Hej helt ätligt så skulle jag vilja vinna vagnen för mig själv, jag vill ha en vagn som är lätt att ta med på bussen då jag ej har körkort. Min son åker i vilken vagn som helst så detta skulle vara för mig helt ego

  Reply
 96. Tänk att få ge denna vagn till mitt minsta barnbarn

  Reply
 97. Min motivering är ganska enkel, men tyvärr lik många andras. Vi har en vagn till vår 16 månaders dotter. Den är sisodär 15 år gammal och både rostig och skev. Dottern sitter både snett och obekvämt i den. Vi letar med ljus och lykta efter en ny, men plånboken räcker dessvärre inte till. Jag hoppas att jag har turen att vinna detta, då skulle vi kunna återuppta våra barnvagnspromenader som både jag och vinthra en gång älskade. <3

  Reply
 98. Hej!
  Jag vill vara med och tävla!

  Reply
 99. Jag hoppas att ja vinner vagnen för min bror och hans fru som väntar sin första barn och har dålig ekonomi just nu.

  Reply
 100. Liten har växt och blivit stor och lång,
  gamla vagnen är nu alltför trång,
  att inte kunna sitta riktigt skönt på promenaden är inte kul,
  nu behövs en ny vagn som är både bekväm, funktionell, smidig och har svängbart framhjul,
  för att mamma och dotter lätt ska kunna ta sig både hit och dit,
  skulle en ny Quinny Zapp Xtra för oss vara en riktig hit!

  Reply
 101. Denna finfina vagn vill jag hemskt gärna vinna, för att köpa en ny vagn, det kommer jag verkligen inte att hinna. Bebisen är beräknad om fjorton dagar, om den då komma behagar. Innan dess är det både nyår och jul, vilket självklart är jättekul, men att få tiden att räcka till…jösses, jag äter hellre lite mera julesill! :-) Nu hoppas jag vagnen vinna, den kommer absolut att användas mången timma!

  Reply
 102. Jag vill gärna vara med i tävlingen!

  Jag ÄLSKAR barnvagnar, nya som gamla! Är inne på att prova ut min 16e vagn nu, min äldsta är från -40 och min nyaste från -13. Denna ser jättespännande ut, kan det vara ”den rätta”?! :)

  Reply
 103. Jag önskar att jag vann denna till min dotter som är 2 år. Hon får åka runt i sin storebrors vagn från 2006…den har alltså gjort sitt kan man säga! Då skulle vi kunna ha den gamla som resevagn och denna nya fina när vi rullar runt i Luleå

  Reply
 104. Jag önskar denna till D farmor och farfar som sa hjälpa oss att ta hand om vår prins som kommer från Tjeckien och vi önskar en vangn som är vändbar för språk och anknytningen ska bli så bra som det bara går som att vi väntar med dagis tills vi känner hon väl älskar dig vår prins !! En lycklig mamma och pappa tack för att du väntat på just oss ❤️

  Reply
  • Ny test

   Reply
 105. Är gärna med och tävlar om vagnen till mitt fina barnbarn Pontus som är värd det bästa <3

  Reply
 106. Är absolut med och tävlar om denna underbara vagn. Det är så svårt att hitta en bra funktionell vagn i vagndjungeln som också är smidig och snygg. MEN denna vagn har verkligen allt, check check check… bästa är också att man kan sprida det till andra mammor. Jag vill så gärna vinna denna vagn då den har allt och för att det är så otroligt dyrt med vagn i dagens läge och ni skulle verkligen vara änglar om ni gör mig till den lyckliga vinnaren

  Reply
 107. Vilken dröm att få glida runt och köra dottern i denna snygga vagn<3 den har ju allt man vill att en vagn ska ha! Håller mina tummar hårt och hoppas på en underbar vagn till jul :D

  Reply
 108. ja skulle vilja vinna för att den barnvagnen jag har (till tredje barnet) var begagnad när vi fick sen för 6 år sen till första barnet.. den har bla dåliga däck och går snett. eftersom jag är ensamstående med tre barn så har jag inte råd med en ny barnvagn, så det vore toppen att vinna en ny barnvagn till lilltösen.

  Reply
 109. Jag är gärna med o tävlar Jag har ett litet barnbarn som heter Agnes och hon är nu så stor så hon behöver inte har sin liggvagn längre
  så denna vagn hade varit toppen för henne och hennes mamma att få i julklapp ett enklare sätt att
  komma iväg till dagis och få in i en bil o hiss framförallt.

  Reply
 110. Jag skulle mer än gärna behöva en ny vagn till min lilla sessa på 14 månader. Just nu har vi en stor klumpig herqules vagn och vad skulle passa bättre än en ny vagn i julklapp så vi kan stila med under julen. Att jag samtidigt är student och inte har råd med ny vagn gör det än roligare att få ge något nytt till lillan.

  Reply
 111. Motivering: I En vagn som denna vill lilla Agnes glida, då hon är för liten för både pulka och skida.
  Att få skönt och säkert sitta, det är det bästa färdmedlet man kan hitta!!

  God Jul och hoppas vi vinner vagnen.

  Reply
 112. Finnes: Stor, skranglig kombivgn med många år på nacken. Handtaget är trasigt och framhjulen vobblar.
  Önskas: Smidig, snygg vagn som är enkel att köra, lätt att packa med i bilen och bekväm för lillebror att åka i.

  Svar till: Hoppfull mamma

  Reply
 113. Den här vagnen hade varit superbra för mig att ta med min dotter i nu i januari då hon ska följa med mig till högskolan fram till april. Jag hade behövt en liten smidig vagn att rulla i korridorerna som kryssar mellan stressade studenter utan problem :) det hade varit SÅ kul att vinna denna! Det hade underlättat för mig mycket. Hoppas på vinst ❤️

  Reply
 114. Jag har en person i min närhet med en komplicerad, brokig och krokig historia och ett funktionshinder som gör att hen aldrig kommer att kunna få egna barn. Men hen har ett otroligt öppet hjärta och älskar mina barn så det är helt galet. Högst på önskelistan till jul står en egen barnvagn som hen kan ha när mina barn hälsar på. Jag vet dock att det antagligen inte blir så då hen bor på väldigt liten yta. Detta är ju dock en perfekt kompakt vagnslösning och vagnen fungerar både till bebis och 3-åring! Jag skulle vilja ge denna fantastiska person vagnen i gåva så att hen får känna sig liiiite som förälder i allafall.

  Reply
 115. Snälla Tomtefar min önskan är stor,
  Vi får inte plats i bilen- mamma, pappa, hund, Lillasyster och Storebror.
  Jag älskar att ha småttingarna nära,
  Men ryggen börjar ta stryk av att bära.
  Inkomsten är som många andras minimal, vill därför vinna en vagn som verkar fenomenal! Quinny Zapp X-tra verkar så smidig och lätt, kommer passa vår familj på alla sätt!
  Alexandra- Jag hoppas att du på mitt inlägg tittar, och att jag den perfekta vagnen i julklappssäcken hittar!

  Reply
 116. vi har en resa till Portugal som närmar sig med stormsteg. Sonen är 6 månader så jag vill inte riktigt vända honom framåt i en paraplysulky ännu. En quinny skulle vara perfekt både nu och senare när han vill utforska mer än tråkmamma ;)

  Reply
 117. Jag vill vara med och tävla :)

  Vi vill vinna vagnen för att vi är i stort behov av en bra vagn som även går in i vår bil. Våran vagn som vi använder nu går nämligen inte in i bilen och det blir då lite krångligt vid lämning och hämtning på förskolan.

  Reply
 118. ”Hej, jag heter Agnes och är 7 månader stor. Min mamma tycker att jag är superduktig som både kryper och ställer mig upp mot allting. Fast det är tråkigt att jag måste ligga ner i vagnen, jag vill ju sitta och titta på allt spännande! Därför önskar jag mig en fin ny sittvagn istället för våran skruttiga stora liggvagn…och jag har varit duktig och snäll, hoppas tomten sett det! Hihi Puss och kram”

  Reply
 119. Denna skulle vara en perfekt 25årspresent till mig själv samt 1årspresent till min dotter. Vi är i stort behov av en smidig vagn! Och denna verkar toppen, särskilt att man kan vända den :) håller tummarna och hoppas att det är min tur att ha tur! ✊

  Reply
 120. Önskar mig denna fina och smidiga vagn till min son på 17 månader. Hans nuvarande sittvagn är inte välkommen till förskolan pga platsbrist i vagnförrådet och det finns inte riktigt utrymme att köpa en vagn i min redan ansträngda ekonomi som ensamstående. Att pendla till och från förskolan utan vagn är än så länge svårt med en liten kille i Stockholms rusningstrafik. Med en liten och smidig vagn blir vi välkomna till förskolan och medtrafikanterna i Stockholms kollektivtrafik får lite mer plats när vi åker till och från förskolan :)

  Reply
 121. Åh min lilla kille skulle vilja vinna , för att snart så ska vi ju försvinna ! Bort till ett annat land där det är väldigt varmt, då behöver vi ju en väldigt sval och vacker vagn! Denna skulle vara perfekt att rulla ute i värmen dag som natt och även låta studerande mammas plånbok hinna fyllas på så vi har råd med sandaler och hatt! Håller alla tummar och tår , att denna kanske kan få bli vår! :D

  Reply
 122. Har en underbar son på 1,5 år. Han har en vagn som är rätt otymplig o tung, skulle verkligen behöva en enklare men ändå stabil o funktionell. Vill inte ha en paraplysulky då jag vill kunna ha honom mot mig. Blir mkt fram o tillbaka till förskolan. Brukar vagnen bort till parkeringen, in i bilen o bort till förskolan, sen från parkeringen iväg till förskolan en liten bit bort. Och då med en 1,5 åring som hittar allt på vägen är vagn ett måste när man tyvärr oftast har bråttom till jobbet. Så denna vagn skulle underlätta så mkt o slippa ta vår större o otympligare vagn med oss !
  Dessutom är denna ju sjuuukt snygg o smidig

  Reply
 123. Denna fina smidiga vagn skulle vara perfekt för oss. Då skulle vi få plats i bilen och kan lämna takboxen hemma när vi åker och hälsar på mormor eller farmor.

  Reply
 124. I våras tyckte jag att jag gjorde ett klipp när jag fann den Babyjogger mini som vi idag har. Den var ett riktigt fynd, tyckte jag då. Då låg vår lilla bebis fortfarande i magen. När hon väl föddes så var jag fortfarande jättenöjd med vagnen. Men nu har hon vuxit och vill inte längre ligga ner som en bebis i liggkorgen längre. Det är då jag inser vagnens begränsningar, jag tänkte aldrig på att sittdelen inte går att vända och att barnet sitter vänd från den vuxne! Ett så litet barn behöver ju ibland få hjälp att sortera de intryck den får av allt som händer och sker runtomkring och att då inte kunna se föräldern..! Så även om liggkorgen börjar bli i minsta laget så har hon fått fortsätta åka i den. Men drömmen är ju att få en riktig vagn som hon kan sitta säkert och tryggt i och det är ju denna!

  Många är de som vill vinna vagnen och ge bort till någon som har det sämre ställt, men jag är ärlig och säger som det är, jag vill själv ha en sådan! För min skull för att jag ska kunna få se på mitt underbara barn, för dotterns skull för att hon ska få en vagn som är säker för henne, både psykiskt och fysiskt

  Reply
 125. Vi har två barn som skulle ha nytta av vagnen. Det hade varit årets lycka att vinna en smidig vagn så vi kan bege oss ut på äventyr :)

  Reply
 126. Vi har två barn som skulle ha nytta av vagnen. Det hade varit årets lycka att vinna en smidig vagn så vi kan ta oss ut på äventyr :)

  Reply
 127. Vi har två barn som skulle ha nytta av vagnen. Det hade varit årets lycka att vinna en lätt vagn så vi kan ta oss ut på äventyr :)

  Reply
 128. Är självklart med och tävlar

  Reply
 129. Är med o tävlar :-)

  Våran nuvarande vagn är en mardröm att styra, eller ska jag säga släpa, runt med. Den är sjukt tung och har fasta plasthjul som är utslut. Det var ett impulsköp gone bad, kan jag säga. Att få ta långpromenader med en ny vagn skulle vara en underbar julklapp för vår familj. Då kanske sambon tar sig ut oftare också :-)

  Reply
 130. Deltar gärna :) vår dotter minelle och son Charlie är båda i behov utav en bra vagn. Hade varit årets lycka att vinna denna :)

  Reply
 131. Jag har en lillasyster som.kämpat sig fram igenom livet.
  För 2 år sen fick hon (äntligen) sin diagnos asperger samt ADD
  Hon är 30 år idag.
  Hela livet har varit svårt och kantigt för ngn som inte passat in i ”boxen”. Och det har varit tufft! Alldeles för tufft!
  När jag nu själv har en dotter med.svårigheter är lillasyster ett av de största stöden
  ”Låt inte henne leva som jag tvingats leva”…
  De orden har etsat sig fast.
  Idag mår lillasyster förhållandevis bra..
  Hon har en 6 månaders älskad liten Nils.
  Men i och med hennes svårigheter som.hon enj tidigare fått hjälp med är ekonomin riktigt kass..hon har såklart haft svårt att behålla jobb osv. Och följden har blivit till ångest och sjukskrivning.
  Idag föräldraledig med lägsta möjliga ersättnig.
  Jag tycker att hon skulle förtjäna att få vinna en vagn, helt ny och fin.
  Det skulle hon vara så så.värd som.hon kämpar och kämpat

  Reply
 132. Hej! Är gärna med och tävlar ☺
  Lätt och smidig vagn vill vi ha med på solsemestern. Bra att ha i bilen hemma och då man åker kommunalt. Blir liten då man fäller ihop den tar ingen plats. Hoppas på vinst på denna underbara vagn så min lilla älskling får njuta av äventyr vi gör med quinny zapp xtra☺

  Reply
 133. Åååå är gärna med o tävlar! Har skaffat en ny bil där våran gamla vagn inte får plats. Så behöver en mindre men säker vagn, så denna skulle va perfekt

  Reply
 134. Denna vagn vill jag gärna vinna,
  till en otroligt tapper kvinna.
  Hon kämpat har i nästan 3650 dar,
  massor av hopp och besvikelse det varit har.
  Men ÄNTLIGEN är en ny familjemedlem på väg,
  Denna lille hen ska åka så vackert det går,
  håller därför nu tummar och tår.
  Att det blir jag som denna vagn vinna får,
  för att få bidra med en del av allt som den lille får.

  Reply
 135. Hade blivit såååå glad för denna vagn! Lillan ärvde först storebrors vagn och efter det fick hon ytterligare en begagnad vagn. Vi hade stolt visat upp denna nya fina vagn överallt

  Reply
 136. Hade blivit såååå glad för denna vagn! Lillan ärvde först storebrors vagn och efter det fick hon ytterligare en begagnad vagn. Vi hade stolt visat upp denna nya fina vagn överallt

  Reply
 137. Jag skulle jättegärna vilja vinna den här vagnen!
  Har en skranglig vagn som inte kommer rulla så länge till, så en ny skulle inte vara helt fel så här i juletider när pengarna gått till juleklappar.
  Håller tummarna!

  Reply
 138. Denna vagn skulle jag och sambon vilja vinna,
  Då vi lite oplanerat blev med bebis igen och hade skänkt den andra vagnen till välgörenhet då storasyster ej behövde den mer.
  Så nu kommer bebis i januari och vad skulle passa bättre än en sprillans ny vagn till vår lilla bebis som kommer då :-)
  Hoppas på tur så kanske vi kan skänka den begagnade vagnen vi köpt till välgörenhet den med och behålla denna pärlan och ögonsten till vagn <3

  Reply
 139. Jag är med och tävlar! Låter som en perfekt vagn för lilla Maja att upptäcka världen i och vår andra vagn är lite klumpig ibland!

  Reply
 140. Det vore super med denna fina vagn nu när det är dags att överge syskonvagnen och lillan vill kika framåt och upptäcka världen :) Vill INTE återgå till den gamla skruttvagnen vi hade när storasyster var liten…

  Reply
 141. Jag är med och tävlar :)
  Tänk att få vinna denna fina vagn till lillan som börjar bli stor.. Denna vagn är både smidig och snygg hade varit slit kul att kunna visa upp den på Malmös gator :)
  Men iallafall så hade lillan blivit jätte glad att få vinna en sådan fin vagn :)

  God jul på dig

  Reply
 142. OJ OJ många som tävlar!!
  Hej jag är en 30 årig tre barns mamma.
  Skulle vara roligt till minstingen att ha en ny vagn,när han tidigare fått ärva vagn av syskonen. Håller mina ✊och hoppas på en jäkla massa tur!!

  Reply
 143. Vi köpte en liggvagn i märket Emmaljunga.
  Dom är superbra, men ack så tunga!
  Vi skulle behöva en smidigare variant,
  O denna skulle passa oss galant!
  Nu hoppas vi att snälla tomtefar
  Denna fina vagn i klappen har!

  Reply
 144. Denna fina vagn skulle vi vilja ha, den skulle passa oss utmärkt när vi är ute och far. Smidig och lätt verkar den va, ja en sån skulle va bra att ha! Våran dotter älskar att åka i vagn, ett plus är att man kan vända den åt båda hållen. Hoppas vi vinner!

  Reply
 145. Han gillar att sitta i vagnen men även att hålla i handen
  Denna vore perfekt när han förskolan åka så kanske vi slipper bråka
  När han går så har han fullt upp med sina händer för han på allt han ser vänder
  Denna vore en perfekt gåva där han även kan sova! :)

  Reply
 146. Man kan hoppas men inte för mycket

  Reply
 147. Hej

  Reply
  • Hej

   Reply
 148. Vi lämnade våran resesulky på Mallorca för några år sedan (till en familj som behövde den mer än vi) för vi skulle inte ha fler barn! Men nu några år senare så dök lilltösen in i våra liv och de ska resas med henne, men då behöver vi ju en ny vagn som ska få följa oss genom alla världens hörn för att sen också få en ny ägare när vagn epoken är över!

  Reply
 149. Hoppla, min kommentar har delvis trillat bort. För min lilleman skulle en ny vagn vara total lycka! Dels för honom som skulle åka runt i vagnen och stolt spana in världen nu när han fyllt 6 mån och det börjar vara dags att byta ut liggvagnen. Mitt hjärta skulle också må bättre då jag slipper köra runt honom i storasystrarnas gamla vagn som vi i vår naivitet har ställt i uthuset och det ser inte bättre ut än att den har fått mögelfläckar på sig. Dessutom verkar det vara en smidig vagn, ryms lätt att ta med i bilen på stadsrundor och toppen med lätt och smidig vagn när vi ska gå till dagis och hämta systrarna. Håller tummarna för denna fina julklapp <3

  Reply
 150. Vilken snygg och smidig vagn! Svea och jag skulle bli så glada om vi denna vann! Då slipper jag svära över min gamla tunga vagn!

  Reply
 151. Vår familjesituation är just nu en föräldraledig och en arbetssökande, plus en arbetslös 19-åring, en 15-åring med Aspergers som behöver sina rutiner och lite stöd, en lite trotsig två-åring och en 8-månaders. Vore skönt med nåt som gick lätt och enkelt här i vardagen, till exempel en ny vagn

  Reply
 152. Jag är med och tävlar!

  I september kom lillebror och även om vi föräldrar är överlyckliga över nytillskottet i familjen har vår dotter på (idag) 20 månader svårt att acceptera förändringen. Hon har blivit enormt mammig och vill enbart vara med mig.

  På grund av platsbrist sålde vi vår singelvagn till förmån för en syskonvagn innan lillebror kom men då han enbart sover i just vagn kan jag och dottern aldrig ge oss ut på egna små äventyr och få kvalitetstid i parken. Med en quinny zapp xtra, liten och smidig och möjlig för oss att förvara, skulle vår dotter få känna att hon är älskad även av mig trots att lillebror kom till världen!

  Reply
 153. Åh vad min vardag skulle underlätta med en liten smidig vagn, vi bor på landet, men jobbar inne i stan, och jag åker alltid i våran lilla bil, och vagnen vi har idag får inte plats i lillbilen, så som det är nu så måste jag åka hem först och byta bil om jag har nåt ärende i stan,så denna vinst skulle uppskattas till tusen!

  Reply
 154. Denna vagn skulle vi gärna vinna.

  I denna skulle killen må som en prins
  För på denna inga fel finns.
  Åka framåt eller bak,
  Bara genom att flytta på en spak.
  Att quinny är den bästa är ingen myt.
  Rullar fram med ett enda stort flyt.
  Håller tummar och tår
  Att Milo i denna åka får.

  Reply
 155. Då jag haft samma vagn från födseln på mitt äldsta barn, snart 6 år. Och sedan använt den till barn nr 2 också så hade det varit roligt med en ny nu som min pojke kan sitta i på långa promenader då benen inte orkar för långa sträckor. ☺

  Reply
 156. jag skulle behöva quinny vagnen för den jag har till lillpojken är inte så smidig. Det är en Emmaljunga som funkar bra i skogen och på promenader, men som är världens klumpigaste i affärer! Quinny vagnen verkar smidigare och lilleman får fin utsikt!

  Reply
 157. Lillasyster skulle väldigt gärna vela få en alldeles sprillans ny vagn efter att ha ärvt det mesta från storebror.
  Även mamman skulle glädjas åt en smidigare vagn att lasta i och ur bilen. Vagnen vi har idag är riktigt tung att lyfta och som tvåbarns mors bär man och kånkar så det räcker ändå

  Reply
 158. En son som behöver ny vagn då han växer så de hörs över hela vår lilla by. Då vår ekonomi just nu är väldigt knaper så skulle denna varit mig en väldigt kär liten julklapp. Inte bara till mig utan även sonen och resten av våran härliga familj och vi hoppas denna vagn ska få bli en av oss :)

  Reply
 159. (Jag är med och tävlar)
  Doktorn sa; Jag är ledsen, men det blir inga barn.
  Tänk så fel han hade den karln!
  I magen min växer just nu nummer fyra,
  Kanske en Tore, kanske en Tyra.
  När man redan har tre små finfina knytt,
  så är det sällan de minsta får något nytt.
  Vagnen vi kör har varit med om det mesta,
  alla tre trollen har i den ta’t siesta.
  Den gnisslar och vinglar, är solblekt och ful!
  Att behöva bädda i den igen vore inte så kul!
  Därför vill jag en Zapp Xtra vinna.
  Och i en Quinny vår bebis lugn och ro kommer finna.
  Då vore det slut på punktering, gnissel och gnäll,
  snälla tomten välj mig! Jag har varit såå snäll!

  Reply
 160. Storebror har speciella behov vilket gör att vi måste gå ut och gå varje dag för att han ska må bra. Lillebror har bara en tung gammal vagn som inte fungerar bra med min dåliga rygg. Som dessutom har en söndrig superlimmad sufflet =*(. En lätt och smidig Quinny Zapp hade gjort mitt och barnens liv så mycket lättare. Att den dessutom är snygg och smidig är en trevlig bonus =)

  Reply
 161. Tävlar gärna
  Är mamma till 6 barn, där minsta är 15 mån. Här skall få många saker få plats i bilen så en liten smidig vagn är perfekt för oss. Förutom det lillan är redan nu 15 kg och detta begränsar utbudet av barnvagnar.

  Reply
 162. Åhhhh….Vilken fin vagn….Den skulle jag jätte gärna vilja vinna☺️
  Skulle då ge den till mitt kusinbarn som bor i Tyskland. Hon skulle bli såååå glad om hon fick en sådan snygg vagn….Hon skulle bli så stolt att få köra denna vagn på gatan…….Håller tummarna att vagnen får sitt nya hem i Tyskland hos min kusin Nadja

  Reply
 163. jag är gärna med!

  Prinsessan på ärten,
  Hon vilade stjärten,
  På madrasser som inte va bra.

  Men vår lilla stumpa,
  Ska vila sin rumpa,
  I nåt som är bättre att ha.

  Reply
 164. vilken lycka för far och mor att i denna sin lilla flicka köra.
  Hoppas jag kan överraska dom med denna fantastiska (h)juklapp!

  Reply
 165. Vagnen skulle tas emot med glädjeskutt och hurrarop hos oss! Varje dag (vardag och iblang helg),ska vi ta oss till/från bilen som står 1 km från hemmet. Att bära den lilla och uppmana den äldre att gå samt släpa på väskor och matkassar är en utmaning, både fysiskt och psykiskt. Så den här mamman med 100 m långa armar skulle bli överlycklig!! Jag lovar att både barnen och jag ska sjunga och skratta heeela långa vägen till och från bilen om vi vinner vagnen :D

  Reply
 166. Jag passar ofta mitt barnbarn på 1,5 år. Att ha en vagn här hemma så den slapp släpas med varje gång vore underbart. Vi försöker vara ute så mycket som möjligt, men små ben blir trötta fort.

  Reply
 167. Oj, vad vi har letat efter en barnvagn som är bra och helt perfekt
  Med 3 barn dessutom så blir det för oss att leta ett stort projekt
  Aldrig har vi varit riktigt nöjda
  Utan snarare mer missnöjda
  Har bara gjort dåliga köp
  Kanske beror det på att det blivit några snabbköp?
  Ja, kanske det
  Eller bara en ren ovisshet?
  Att hitta rätt är absolut inte
  Lätt

  Reply
 168. Åhhhh jag vill mer en gärna vinna denna fina vagn! Just nu har vi en vagn men då vi har hund och åker mycket bil så hade det varit guld värt att kunna ha en bilvagn och en stående hemma! ✊✊✊ hoppas på vinst!!!

  Reply
 169. Jag och dottern på 8 månader önskar denna vagn då vi inte har en smidig vagn, brukar tyvärr sluta med att jag bär henne när vi ska iväg då klumpvagnen vi har är så opraktiskt att ta med sig. Den får knappt plats i bilen och väger bly.
  Med en smidig vagn hade vi kunnat göra lite mer saker än att sitta hemma en hel vinter. Tror att dom 2 äldre syskonen skulle bli lyckligast om dom hade en mamma med fria händer.
  Vi håller tummar, tår och tassar här hemma :)

  Reply
 170. Oj, vad vi har letat efter en barnvagn som är bra och helt perfekt
  Med 3 barn dessutom så blir det för oss att leta ett stort projekt
  Aldrig har vi varit riktigt nöjda
  Utan snarare mer missnöjda :(
  Har bara gjort dåliga köp
  Kanske beror det på att det blivit några snabbköp?
  Ja, kanske det
  Eller bara en ren ovisshet?
  Att hitta rätt är absolut inte
  Lätt

  Reply
  • Forsättning (hela ville inte komma med

   Reply
 171. Jag är med och tävlar därför att
  Vår nuvarande vagn är som en tung pansarvagn att lyfta in och ut ur bilen. Den är stabil, men sen tar det slut på superlativ. Den var begagnad till min dotter för fem år sedan och är lagom sliten nu till vårt andra barn. Känner skarpt att barnvargen Quinny Zapp Xtra har alla superlativ vår vagn saknar! Gött att slippa bryta ryggen, kunna flexa lägen och styra vagnen smidigt! Hoppas på vinst!

  Reply
 172. Mitt lilla hjärta växer knakar, vår gamla vagn snart ihop braka så denna vagn av rang skulle väl smaka!

  Reply
 173. Loggar in på Facebook och ser denna grymma lucka.
  Tittar på bilden och efterlängtat sucka.
  I april för att fira att den magiska ”12veckors gränsen” var nådd,
  Så valde vi att köpa något till vår växande knodd.
  En vagn berättar att ”vi väntar liten”,
  Men med tight ekonomi fick det bli er ganska sliten..
  Trodde jag gjorde mig ett kap på riktigt.
  Men har nu lärt mig att med vagnen ta det försiktigt.
  Jag hade mer kunskap om vagnar tidigare behövt hitta,
  Då hade nog inte min dotter i en ranglig teutonia behövt sitta.
  Men jag ser här nu en vinst som kan ställa allt till rätta.
  Jag bara måste bara vinsten lyckas sätta!

  Reply
 174. Är gärna med och tävlar.
  En smidig sulky är precis vad som behövs i vår familj. För andra gången har vår sulky gått sönder. Bor man i storstan och åker buss/spårvagn så är det ett måste med en smidig och liten vagn så att man inte behöver oroa sig för att inte få plats om det är fullt. Det är inte särskilt roligt att behöva vänta på nästa buss. Nu hoppas vi att tomten kommer med ett fint paket till barnen.

  Reply
 175. Är gärna med och tävlar :)
  Hade velat vinna denna eftersom jag väntar en liten med bf i januari :) så hade varit kul att ”ge” bebisen denna vagnen :)

  Reply
 176. Lillasyster som är vår älskade lilla sladdis får åka runt i storebrödernas gamla vagn. En hederlig brio 10 år gammal som snart sett sina bästa dar, men mannen tycker att den funkar och tycker det är onödigt att köpa ny ! Vore underbart att vinna en ny vagn som samtidigt är liten och lätt. Enkel att ta med i husvagnen eller i stan och på väg till dagis!

  Håller tummarna!

  Reply
 177. Jag vill gärna vara med och tävla! Jättefin och superbra vagn som min dotter Klara skulle åka som en prinsessa i!! Hoppas, hoppas!

  Reply
 178. Hej, jag är mer än gärna med och tävlar om denna skönhet! Jag skulle mer än gärna vilja vinna denna vagn för att… just nu äger vi en crescent som håller på att braka ihop efter alla slagsmål vi haft för att få in den i våran trånga bagagelucka! Just nu finns inte ekonomi till en sprillans ny vagn då jag snart börjar plugga. Så att få vinna denna pärla vore en fruktansvärt bra julklapp till både mig, sambon och sonen :)

  Reply
 179. Givetvis vill vi vara med och tävla
  om denna snygga pärla.
  Lillasyster nu stor håller på att vá
  så en ny vagn skulle vara bra.
  I denna hon skulle kunna åka på äventyr,
  Tilda pekar och mamma styr.
  Födelsedag i februari stundar,
  jag håller tummarna och blundar.
  Om jag nu har riktigt tur
  en ny vagn i ett paket kommer ligga på lur.

  Reply
 180. jag vill gärna vara med och tävla. Jag vill vinna denna då vi snart får en till liten i familjen och våran gamla vagn blev stulen där vi bodde förut nu har vi flyttat till lugna fina Sigtuna och en ny vagn skulle vara en perfekt julklapp till oss då min man blev varslad från jobbet och jag snart går på föräldrapenning så blir ekonomin lidande.

  Reply
 181. Det skulle verkligen vara fantastiskt att få vinna en vagn. Jag och min man ska bli föräldrar till vårt andra barn till våren. Vi har försökt i många år men det har lett till tråkigheter varje gång så nu är vi så lyckliga. Det är vårt andra barn, vi har också en dotter som är 5, men efter flera missfall så hade vi gett upp och gett bort hennes gamla vagn till en familj som behövde det. Så nu när vi har överraskats av denna lycka men inser att vi inte har en vagn så vore det helt fantastiskt om vi kunde vinna en sådan fin vagn som detta är.

  Med vänlig hälsning
  Elisabeth

  Reply
 182. En riktigt läcker liten, smidig men ändå rymlig och rejäl vagn.
  Nu är det dags för sista vagnen till sista barnet och den här har allt vad jag söker!

  Reply
 183. Jag skulle bli underbart glad om jag skulle vinna denna smidiga vagn! Vi har utlandssemester inbokad i början av nästa år och vi är ute efter en resevagn som kan få åka med. Hade vart skönt att spara de pengarna till att ha som fickpengar på resan istället!

  Reply
 184. Jag är gärna med och tävlar, och vilken vinst dessutom!
  När avsaknaden av bil för sig påmind tex på stan eller på väg till affären med en kinkig treåring skulle en smidig sulky underlätta vardagen för oss i min lilla familj. Att lillebror i framtiden också kommer att få nytta av denna sulky gör det hela än bättre.
  Nu håller vi våra tummar att våra älskade små ska vinna denna fina vagn och glida runt säkert och snyggt!

  Reply
 185. Hej! Jag är med och tävlar! Min dotter skulle behöva vinna vagnen då vi har världens minsta hiss och bor på 4e våningen. Denna hade gått in i hissen utan att jag behöver krångla! :-)

  Reply
 186. Hej. Denna hade varit perfekt till min 7 månaders lilla son Dexter.
  Vi bor på andra våningen utan hiss och måste ha vagnen i lägenheten och nu måste jag bära ner sittdelen och chassit för sig så denna fina och lätta vagn hade varit super för mig då kan jag ta ner vagnen samtidigt som jag bär lilla Dexter.

  Reply
 187. Åh! Tänk om turen kunde vända och vi vann denna fina vagnen till vår lilla Lykke! Idag åker hon runt i storasysters gamla vagn, solblekt och sönder men lika glad ändå. Vi hade tänkt köpt en ny bättre vagn då den gamla gjort sitt, men den budgeten kommer vi istället få ta till att betala VVS mannen som ska fixa så vårt vatten blir bra. Vi har egen brunn och det blev viktigare när Lykke ska börja dricka att vattnet är bra än att vagnen är snygg och hel. Men tänk vilken fin julklapp det varit att vinna en vagn!

  Reply
 188. Denna vagn vore toppen. Den som vi har nu är jättebra, men den tar också upp hela bagageutrymmet. Så när vi ska iväg med alla våra tre barn och packning så vore denna så smidig och bra till minsta flickan.
  God Jul

  Reply
 189. Den vill vi vinna till lillebror!!!Har nu bara en syskonvagn och det vore underbart att få köra lillebror i en enkelvagn!

  Reply
 190. Jag skulle vilja vinna för o ge denna till min bästa vän som väntar en liten lillasyster i februari. Till storebror har dom inte riktigt råd o lägga pengar på en till vagn, så dom har börjat få panik över hur dom ska göra.. Så jag skulle så gärna vilja ge dem en vagn o göra henne lugn! Annars kanske lillasyster tycker sig komma nu:(

  Reply
 191. Är gärna med och tävlar!!
  Mina barn (och jag) har aldrig fått ha en helt ny vagn och nu när yngsta är 18 mån hade ju denna smidiga lilla vagn vart perfekt för en dag på lekplatsen. Hade vart en dröm med en vändbar liten vagn som får plats i bilen utan problem!

  Reply
 192. Efter tre barn tänkte vi att familjen var komplett och gjorde oss av med alla bebissaker, rubbet.
  Men det blir inte alltid som man tänkt sig, en oväntad men så välkommen lillasyster/lillebror väntas titta ut i slutet av januari!

  Så vi är gärna med och tävlar om vagnen, den skulle komma väl till användning !

  Reply
 193. i höst har två vagnar fått flytta
  Då de inte längre gjorde nytta
  Men denna lilla vagn kan vi lätt parkera
  Så att lilla loppan slipper spatsera.

  Reply
 194. Vi skulle behöva en vagn till vårt fjärde mirakel :)
  Tyra skulle sitta som en prinsessa och troligtvis älska sin vagn då det är en favorit att åka :)
  Hoppas på tur! :)

  God Jul!

  Reply
 195. Vår vagn blev nyligen stulen så jag önskar inget annat än en ny vagn till min son.

  Reply
 196. Skulle gärna vilja vinna denna vagn då min vagn har gått sönder i chassit och jag nu får bära min 2 åring överallt

  Reply
 197. Alla dessa rim… Orkar inte rimma så skriver bara som det är.
  Nydiagnostiserad med aggressiv ledgångsreumatism och mamma till åtta.
  Kan och orkar inte släpa på tunga vagnar och min lilla orkar inte alltid gå. Denna hade varit perfekt att ha med när vi är iväg. Lätt att ta i och ur bilen och lätt att fälla upp och ihop.
  Tack för möjligheten att tävla. God Jul!

  Reply
 198. Har ett tag letat en smidig bilvagn att ha vid shopping mm och har helt missat denna. Denna hade varit perfekt ju den har allt vi letar efter.

  Reply
 199. Andra vagnar är klumpiga fula och oftast jättedyra..
  I denna kunde dottern sitta som en prinsessa
  O mamma smidigt styra.

  Reply
 200. oj vad jag skulle bli lycklig om jag vann en barnvagn!!!! Har tjatat på gubben om en ny vagn så länge. Min rygg har efter fjärde förlossningen blivit så dålig så jag ibland känner att jag skulle ha en rullator. Men gubben säger gärna att han bär hellre på dem små. Vi har en barnvagn, vi köpte en billigare Brio för sju år sen när vår förstfödda kom men den är så oerhört tung och klumpig, dessutom har den stått i förrådet och blivit möglig. Så jag är utan, och orörlig men känner att vi behöver få komma ut <3

  Reply
 201. Detta vore en underbar julklapp till våran kära lilla prins.
  I denna kan han åka säkert, tryggt & med stil.

  Reply
 202. Så gott som varje dag har vi varit ute 1-6 timmar med vagnen vi har nu. Börjar bli sliten ;-) Jag har tappat 23kg av dom 40 jag gick upp. Hoppas på några mer innan våren kommer, då åker löparskorna på. Vinstvagnen skulle vara perfekt under en löprunda. Lill Trollet skulle älska det/den :-) Hoppas!
  God Jul!

  Reply
 203. Är snart äntligen mormor, som jag väntat , väntat. Ska bli helt underbart. Det vore så bra att kunna ha en egen kärra till bebisen när jag säkert kommer att få vara barnvakt och snosa. Så kan jag ta en promenad och få visa världen både underverket och alla som vill snosa med mig. Håller både tummar och tår. Väntar med spänning.

  Reply
 204. Denna hade jag velat vinna till min dotter som snart övergår till sittvagn då liggdelen är trång. Hon har en dålig begagnad vagn vi köpte på en loppis för 200. Den var trasig och sunken redan då, men den hänger med så länge ekonomin styr allt.

  Reply
 205. Jag bara älskar den här vagnen!
  Har kollat på den så många gånger å den skulle passa perfekt till min lille guldklimp som jag har hem. Han älskar promenader å vi båda går dagligen :) xoxo

  Reply
 206. Är med o tävlar!
  Hade en sån vagn innan, och jag älskade den!
  Men när vi fick det väldigt dåligt ekonomiskt så va jag tvungen att sälja den.
  Så jag hoppas verkligen vi vinner!

  Reply
 207. Vill vara med och tävla om en ny vagn till min dotter. Vi har en Emmaljunga scooter. Men har insett att dottern snart inte får plats i den. Jag har precis börjat komma igång och gå igen efter graviditeten och efter problem med knäna. Så just nu önskar vi oss så otroligt efter en ny vagn så jag kan lättare ha med barn och hund på promenad. Den där vagnen verkar vara de optimala för oss.

  Reply
 208. Åh för att lillasyster som ligger i magen och beräknas komma 2/2 får en ny fin vagn.. Åh det måste väll få vara rättvist… Då behöver juh storasyster också en. Så kan jag och sambon dra en varsin. Åh båda våra prinsessor färdas i superfina vagnar ☺

  Reply
 209. Vår vagn som vi har är ganska stor och otymplig, vilket visserligen är jättebra då vi behöver kunna köra i terräng. Dock så får den inte plats i bilen så det är svårt att ta sig någonstans. Inte heller är den särskilt lätt att styra när man vistas på stan eller i butiker då den har stora fasta hjul. Hoppas därför på att vinna denna, den kan vara precis det vi behöver! :) God jul!❤

  Reply
 210. Hej fina du! Mitt namn är Rebecka på 22 år. 2 barn och gift. Har följt din blogg ett bra tag och gillar de du gör:-) vilken bra och lyckad tävling. Tänk den som kammar hem detta! Vilket pris. Vinner inte jag så hoppas jag att en annan värdig vinnare dras:)
  När vi var i Turkiet i somras så snodde någon våran brio enkel vagn. Nu har vi en dubbel vagn som är på väg att haverera fullkomligt. Vi hade verkligen behövt en ny enkel vagn men vi har inte haft råd att köpa det. Kram från oss
  Instagram: rebeeeckahhh

  Reply
 211. Jag vill vinna vagnen för att delas så behövs det en enkel och smidig vagn som är både lätt att styra och skön att sitta i.

  Min sambo ska vara pappaledig och känna på livet som hemmaman och vore det inte en Perfekt start både för honom och för våra son som fortfarande åker mer vagn än går.

  Reply
 212. Åh, skulle vara perfekt som vagn dom dagar min stora tjej på 15 lovat att hjälpa mig med hämtning på dagis vissa dagar så jag kan plugga lite extra länge, skulle kunna ha kvar den på dagis dom dagarna så hon kan ha lillebrorsan i den o två vid sidan om.

  Reply
 213. Hej hej.
  En liten flicka anlände till oss i oktober, å denna vagn skulle vara perfekt när vi ska byta till sittvagn ;)
  Dessutom presenteras vinnaren på min födelsedag :)

  God jul å gott nytt

  Reply
 214. Jag @dayanecolognesi är med i tävlingen och hoppas på att vinna denna underbara barnvagn. Att vinna den skulle vara en dröm. Min lilla tös som är bara ett år behöver ha en ny barnvagn omedelbart. Jag var tvungen att sälja hennes gammal barnvagn som hon hade fått av en vännina på grund av dåligt ekonomi och för att försöka köpa julklapp till henne. Ville absolut inte se min lilla flicka expandera julen utan julklapp på grund att hennes mamma inte har något råd. Att skriva detta här är inte alls lätt för mig. Så jag hoppas med hela mitt hjärta att vinna denna barnvagn till min lilla flicka.

  Reply
 215. Mina vänners små guldklimpar betyder otroligt mycket för mig. Vi spenderar nästan all ledig tid tillsammans, och det är fantastiskt att se deras utveckling. Med denna vagn skulle jag kunna underlätta vardagen för mina vänner genom att hämta deras barn på förskolan, när de arbetar länge. Jag rimmade därför ihop följande:
  Här är det någonting på gång
  Så när lillan uti världen tar ett språng
  I denna han/hon sen rullar
  Upp och ner för små kullar

  God Jul

  Reply
 216. Hej o oj! Ser att det är många som är med och tävlar men jag provar chansen också. Tävlar massor med olika tävlingar med jag vann aldrig någonsin något. Jag är en tjej på 19 år och min son är 8 månader gammal och så är jag gravid igen med den andra vecka 11. Dessutom så har min son aldrig haft någon ny vagn. Vi köpte en begagnad till honom eftersom vår ekonomi är inte den bästa. Han använder den men den är så dålig och tung ena hjul är trasig och nu fick vi massa med snön och det är väldigt tungt och köra. Han älskar och vara ute vi kör på promenader och han bara njuter av och somnar. Så denna vagn skulle passa perfekt för honom och dessutom mig. Magen kommer snart fram och det blir lättare och smidigare med denna vagn o så skulle lillebror eller syster kunna använda den också. Håller alla tummar och tår !

  Reply
 217. Hej! Denna vagn skulle vara helt prefekt för oss! Har tittat länge på denna då vi ska ut och resa med vår 8-månaders bebis snart. Vi har idag en bugaboo donkey så denna vore så mycket smidigare! Hoppas hoppas! Vilken julklapp det skulle bli!
  Mvh Erica

  Reply
 218. Jag är mer än gärna med och tävlar om denna vagn!

  Motivering:
  Väntar mitt första barn i januari, och har en stor vagn som är anpassad för mycket snö och stora ytor. Men det skulle vara underbart att vinna denna smidiga vagn som inte tar lika stor plats och som är lätt att ha med sig överallt! Skulle vara en underbar vinst att ha till min lilla prinsessa! Skulle helt enkelt passa utmärkt som en vagn gör mig att ta med mig överallt! :D

  Reply
 219. Vi är med och tävlar!!!
  Vi har ett problem, om sisådär EN månad växer våran donna (född 16/9-2014) ur liggdelen på våran vagn. Liiiite tidigare än jag räknat med!
  Den vagn som vi har erbjuder endast sittdel framåtvänd vilket jag inte tycker känns bekvämt med en 4månaders bebis.
  Nu till snyfthistorien ;) vi har fått en stor vattenläcka i vårat badrum som försäkringen inte helt täcker (god jul liksom) OCH vi ska gifta oss i sommar.. Hur ska det här gå ihop tänker vi? Plånboken blöder :) att köpa en ny vagn känns nästintill omöjligt så… Vi vill verkligen vinna! Vi behöver verkligen vinna :) Vagnen verkar dessutom riktigt riktigt bra… Håller tummarna för oss!

  Reply
 220. Ja, varför behöver jag den här vagnen? Lika mycket som jag vill stila omkring i en supersnygg vagn så behöver min son Lucas en bra vagn att åka i men framförallt sova i på dagis. Fattig som jag är så har han en begnad vagn som nu är bra sliten. Och om jag kunde önska skulle jag vilja bli av med skiten. ( Lite vuxenrim sådär innan jul ;) Så vi håller tummar och tår både jag och Lucas om en ny vagn till jul!

  Reply
 221. Jag är med och tävlar! hoppas såklart att jag vinner denna snygga vagn!
  Skulle vara perfekt till vår första utlandssemester i sommar! Letat som en tok efter en bra och smidig vagn, Meijas första resa dessutom! håller alla tummar och tår!!

  Reply
 222. Jag skulle volja vinna denna vagn till min vän som är ensamstående med en snart ettåring. Hon skulle behöva den när det är dax för förskola snart. Utan bil så behöver hon en bra vagn som tar de dit de ska, tror att denna skulle bli perfekt. :)

  Reply
 223. Mina två barn har fått åka begagnat jämt,
  Det har funkat bra men ibland har jag känt,
  Att det vore så kul med en sån här fin och bra som ingen annan haft,
  Därför har jag nu huvudet på skaft,
  Så innan nummer tre hunnit hit,
  Håller jag tummarna att detta inte blir en nit:)

  Reply
 224. Med i tävlingen!!! Med två små på 1 & 2 varav en så fruktansvärt mammig. Hade en liten, smidig och lättstyrd vagn varit guld värt. Iom att sonen vägrar lämna höften har man en hand över till att hjälpa tvååringen. Vi håller tummar & tår att det är våran tur i år.

  Reply
 225. Jag skulle verkligen behöva och vill verkligen testa denna vagn. Väntar nr 7 och 6 an kommer vara 1 år och 3 månader när den föds. Åker mycket bil och kommer ofta behöva 2 vagnar med mig och platsen i bilen är ju begränsad när vi alla åker så då hade denna varit kanon för oss

  Reply
 226. Jag och min sambo skulle hemskt gärna vilja vinna denna vagn, då vi haft sån otúr med den vi har nu.
  Om det inte varit ett hjul som gått sönder så är det fästen som spruckit eller liknande.
  Det skulle vara fantastiskt att vinna denna vagn så vi kan skrota den vi har nu, tyvärr tillåter inte ekonomin att köpa en splitterny annars:)

  Reply
 227. Är gärna med och tävlar. Skulle vara en toppen vagn att köra mini i när mamma ska tjöta skit och fika på stan.

  Reply
 228. Snart blir min son storebror och vi behöver då en extravagn när han är ute på egna äventyr med mormor och morfar!

  Reply
 229. Åååå vad jag skulle vilja vinna denna vagn. Vår lilla Elton är i stort behov av en ny vagn då vi använder storebrors gamla vagn. Den gamla vagnen har funkat jättebra men nu har den tyvärr gjort sitt. Det skulle vara en fantastisk julklapp att få en ny vagn!
  God jul!

  Reply
 230. Tänk att få vinna en fin liten Zapp.
  Det vore årets mest välbehövda klapp.
  En smidig vagn så liten och smart,
  och sonen kan sitta mot mig – underbart!
  Perfekt till vår resa mot sol och bad,
  Fick jag vinna skulle jag bli barnsligt glad. :)

  Reply
 231. Hej! Skulle jättegärna vilja vinna denna barnvagnen då våran börjat gå sönder och vi knappt kan använda den längre då. Därför behöver vi en ny vagn till våran lilla prinsessa och det är inte lätt att hitta en sådan här bra vagn då vi knappt har några pengar. Med vänlig hälsning, Caroline!

  Reply
 232. Hej! Jag behöver en ny vagn åt min otroligt söta dotter eftersom att hon har vuxit ur liggdelen på den vi har, och det var tydligen klämrisk på sittdelen på den vagn vi har nu och därför även slutat tillverka den modellen, jag och min sambo är två unga föräldrar som båda studerar och har därför inte den bästa ekonomi och har inte råd att köpa en ny vagn. Därför vore det en dröm att få vinna denna vagn så att man kan börja gå ut och gå med lillen igen eftersom att hon älskar att åka vagn och alltid ”sjunger” så fint när hon får åka runt!

  Reply
 233. Vår Ture snart 4år ska bli storebror i vår. En Quinny Zapp Xtra står högst upp på önskelistan då vi sålde Tures vagn när han blev större! Bästa julklappen jag kan tänka mig!!! Kram Emilie

  Reply
 234. Liten Hanna åka vill
  I denna vagn så snygg
  Då går det bra att sitta still
  Och känna sig helt trygg
  En pappa smidigt köra kan
  Ja, mamma lika så
  Om vi denna vagnen vann
  Så slapp lilla Hanna gå

  Reply
 235. Jag är mer än gärna med och tävla om denna fina vagn då min son behöver en ny vagn som han kan sitta bra i. Och som är smidig att köra både i stan å på promenader på landet.

  Reply
 236. Eftersom vi reser en hel del så är behovet av en smidig vagn otroligt stort! Vi väntar en till liten tös i maj och det vore verkligen toppen med en ny resevagn då vår tidigare inte riktigt håller måttet (svårstyrd) samt börjar bli lite sliten efter att både ha fungerat som resevagn i över 6 veckor samt shoppingvagn här hemma!

  Reply
 237. Vi och dottern är jätte nöjda med våran BRIO Smile förutom att den tar väldigt mycket plats i bilen! Med 3 barn i bilen skulle det vara skönt med extra utrymme i bagageluckan även när vagnen är där!

  Reply
 238. Självklart vill vi också vara med och tävla om denna supersmidiga vagn.

  Med en blivande ett åring skulle det vara bra med en ny och smidig vagn som motiverar en att vara utomhus, att ta med lillen på nya äventyr kommande vår… vi reser också mkt till pappans familj och med barn har man så mkt mer packning och att ta med både sittdel, chassi samt bilbarnstol blir det inte mkt plats kvar i bilen. Många gånger har vi fått lämna vagnen hemma för det är så mkt som ska med.

  Jag hoppas på att få en chans att ta med lillen ut på fler äventyr och med denna vagn skulle det definitivt underlätta

  Reply
 239. Visst vore det kul,
  så här nära jul,
  Att få vinna detta pris,
  Å slippa tömma våran gris!
  Lätt och smidig vagn att ta med och med vändbar sits finns allt man kan önska sig!
  Vill gärna se min lilla prins när vi är ute och far för att både han och jag ska känna oss riktigt trygga.
  God Jul och Gott Nytt År önskar jag er alla!
  Håller tummar och tår att jag denna julklapp får!

  Reply
 240. Jag är med och tävlar!
  Storasyster börjar blir stor och hon vill aldrig åka syskonvagn längre så vi behöver en lätt singelvagn till lillebror. Blir den bästa julklappen att få till lillebror.

  Reply
 241. Å denna vore perfekt julklapp till vår lilla Bianca på 9 månader, särskilt nu när vår älskade brio gått sönder:(. Hoppas hoppas att vinna och våra vagnbekymmer skulle därmed försvinna!;)

  Reply
 242. En lätt och framförallt vändbar vagn vore en underbar julgåva till vår dotter. Hon är nu 18 månader och sitter fortfarande och tittar mot mitt håll i vagnen. Denna mamman har så svårt att vända på henne, jag vill hela tiden kunna titta henne i ögonen och se hennes glada leende. Men när vi är i väg på våra resor till mormor och morfar (32 mil bort) och när vi är och handlar vore en sån här liten och lätt vagn underbar att ha med och lillan kan få titta framåt i bland :)

  Reply
 243. Jag skulle bli jätte glad om jag vann denna vagn åt min dotter. En lätt och smidig vagn är precis vad vi behöver nu när det är massor av snö ute. Sen skulle det även vara väldigt roligt att vinna när jag aldrig annars gör det :)

  Reply
 244. Om jag denna fina vagn vann ,
  skulle min dröm bli sann. Rulla snyggt på tre (h)jul skulle vara himla kul!

  Reply
 245. Lilltjejen Molly blir 6 månader i januari och då blir det dags att sitta upp.
  Just nu glider hon rund i liggdel i en dubbelvagn, alltid ensam eftersom storasyster och storebror inte vill åka med längre.
  Vi skulle vilja vinna dels för att vagnen vi har nu är stor och otydlig. Och dels för att sittdelen bara är vänd framåt.
  Vi håller tummarna hårt!

  Reply
 246. Vilken chans! Jag och min fru har bestämt att inte byta klappar iår pga ekonomin. Jag vet att hon trånar efter denna vagn. Jag vill så gärna överraska henne !. Hon är världens finaste människa och en fantastisk mor. Jag håller tummarna att få göra nått fantastiskt för henne och bebis iår!

  Reply
 247. Lillebror fick ärva storebrors Emmaljunga scooter, men hans mamma är för klumpig och hade handlar för mycket och när hon drog upp vagnen för trappen så gick den sönder och är nu helt sne

  Reply
 248. Hej fina vagn! Du får gärna flytta hem till oss. Vi är en småbarnsfamilj med inte mindre än fem barn i åldrarna ”har just börjat inse att jag är viktigast i världen” till ”men guuuuud så pinsam du är mamma”. Vi har haft vagnar. Jesus. Men just nu, ingen bra. Ingen som connectar med oss. Ingen vi älskar. Det hoppas vi på nu. Sista chansen, liksom. Penny är i stort behov av en SÅ. BRA. VAGN. Vi vill gärna vinna. Tack och god jul@

  Reply
 249. Hoppas vinna då pengar ej finns att köpa ny vagn min dotter är snart två och använder ofta vagn när vi är ute .. Denna skulle vi verkligen uppskatta och ge oss många fina minnen tillsammans !!

  Reply
 250. Tävlar!! Skulle verkligen behöva en lite lättare och mindre vagn ibland. Har en Brio happy som är alldeles underbar att köra i skogen och på snöiga vinterväglag men den är nog så klumpig att ha med i bilen. Nu nästan 8 mån efter förlossning så är fortfarande fogarna onda och mår inte alltid så toppen när vagnen ska in och ut ur bagaget. Tänk att jag,norrlänningen bosatt i skogen, ändå önskar sig en city-vagn. Det trodde jag aldrig haha

  Reply
 251. Vår dotter känns för stor för att ha kvar sin Urban samtidigt för liten för att inte ha någon alls. tycker Lova är värd denna super tuffa vagn + hon fyller år 25 december.

  Reply
 252. Med en liten latmask här hemma så skulle denna vagn underlätta våra turer.

  Reply
 253. Såklart man vill vara med och tävla om denna pärla! Vi är en familj som nästan alltid är på språng. Vår nuvarande vagn sjunger på sista versen och håller knappt ihop längre. Vi behöver verkligen ersätta den med en lätt och smidig vagn och jag tror att den här vagnen skulle passa oss som handen i handsken.

  Reply
 254. Jag är gärna med och tävlar! Jag skulle vilja vinna vagnen till min lillasyster som snart får sitt första barn. När min son var liten hade vi en Quinny Zapp till honom och vi älskade vagnen! Liten, smidig, lätt att fälla upp och den tog ingen plats i bilen :)
  Det hade varit en ära för mig att få ge dom denna fantastiska vagn :)

  Reply
 255. Vinkvällar och utenätter är puts väck,
  för stickan visade plötsligt TVÅ streck?!
  Hjärtat slog fortare och pulsen steg,
  herregud – jag har ju inte ens ett ”kneg”.

  Men när chocken lagt sig kom glädjen – förstås,
  båda är studenter men det löser sig för oss.
  Sex månader senare och nu sitter jag här,
  med en bebis i magen – så älskad och kär.

  Listorna på allt som ska köpas är långa,
  och utgifterna – de är alldeles för många…
  Så för blivande föräldrar med CSN-ekonomi,
  vore Quinny Zapp Xtra ”pricken över i”.

  Reply
 256. Bästa vinsten jag sett i året kalendrar!!

  Vill vinna för att denna vagn skulle passa våran framtida livsstil perfekt.
  På bussen till förskolan är det allt för ofta fullt och med denna vagn kan vi klicka ihop den på ett kick och då komma med. Slipper barnen stressade och gnälliga föräldrar och dagen kan börja med solsken istället för mörka moln!!

  God Jul och julkramar
  Nadja

  Reply
 257. Men ojoj vilken chans, får jag vinsten gör jag en dans! Vagnen är för oss perfekt, då den gamla är defekt. Denna passar perfekt i bilen, bra för oss som kör alla milen! Vad är väl bättre än att vinna innan jul, jo denna vinst på hjul!

  Reply
 258. En sån här liten rackare är precis vad min rygg skulle gilla! Vagnen vi har nu till vår lilla 11-månaders tjej är både tung som attan och tar upp hela bagaget, en zapp som bil/resevagn hade varit drömmen :)

  Reply
 259. Jag skulle bli så glad för denna vagn då vi knappt får plats med vår stora vagn i vår lilla bil. Vi behöver en smidig lättkörd kärra till prinsen!

  Reply
 260. Åh åh åh! Tomten (a.k.a Alexandra ”soontobe”) i år har jag varit väldigt snäll!

  Inför och när första barnet kom (som nu snart blir 4 år, galet vad tiden går!) så köptes allt nytt och materiellt var vi väldigt förberedda. Nu när barn två har anlänt så är vi inte alls lika förberedda materiellt. Vi tänkte att det mesta har man ju redan sedan innan, och visst har man mycket saker. Dock saknar vi en smidig och enkel vagn som gör promenaderna till och från förskolan enklare. Den gamla vagnen har nu gjort sitt. Så snälla tomten i år hoppas jag på en Quinny Zapp Xtra.

  God jul och gott nytt år!

  Reply
 261. Perfekta presenten till mitt första barnbarn som kommer snart ;)

  Reply
 262. Det är så häftigt att det kommer allt fler vändbara smidiga småvagnar på marknaden nu. När min äldsta var liten fanns knappt någon, och nu poppar de upp till höger och vänster! :) Just Zappen skulle jag vilja ha som semestervagn, för att kunna ha barnet vänt mot mig och dessutom kunna fälla ihop den på ett kick till en platt liten smidig sak om så skulle behövas.

  Reply
 263. Just Quinny Zapp xtra har jag varit o klämt och känt på i barnvagnsaffären och det är en klar favorit! Så himla praktiskt att den tar minimal plats, man kan sätta på babyskyddet samt framöver sedan kunna ha barnet mot sig. Dottern fick provsitta den och det lutar åt att det blir denna vagnen vi köper inför första utlandsresan i februari! Men vore ännu roligare om man kunde vinna den i julklapp;)
  God jul!

  Reply
 264. Jag är gärna med och tävlar.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388