Boktips

Ny morgon, idag är det lycka i kvadrat här hemma, farfar är här och barnen är helt överlyckliga! Så dagis skippas idag så vi blir hemma denna fredag, ikväll ska vi på julbord och alla barnen ska vara hemma med Mathias och Farfar. Känns lite oroligt men samtidigt så kommer det gå galant, bara det att Lily är inne i någon fas där man inta kan lägga ifrån sig henne på kvällen förrän tio snåret typ och då sover hon på riktigt för natten. Men fram till dess så är det buren hon vill bli… Dom är två så dom får säkert ihop det galant.

Köpte denna boken till barnen nu innan för någon vecka sedan och den uppskattas, är så mysigt att läsa när dom blir helt fängslade av boken. Lily får faktiskt två andra i denna serie om Ingrid och Ivar i julklapp.

DSC03226_2

DSC03228

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>