Nytt år nya mål?!

God morgon! Har funderat ett par dagar nu på hur jag ska göra med träningen för som den är nu existerar den ej. Känner att min kropp måste börja röra på sig. För ryggen börjar jag få ont i och kroppen känns allmänt svag. Det handlar ju om tid, eller så är det en ursäkt vad vet jag. Men att hinna till gymmet när man har fem barn är för mig ganska omöjligt, sedan prioriterat alla olika. De veckorna när vi är lilla familjen är det mer tänkbart, men måste ju också få in så pappa P ska hinna med samma sak.

Så googla lite på olika övningar man kan göra hemma och det är faktiskt det jag bestämt mig för att köra hemma. Ska investera i ett TRX band och vikter har vi, ev en pilatesboll också och sedan finns det inga ursäkter. För som det är nu så är någon form av träning bättre än ingen, eller vad säger ni?

Så Beach 2015 är verkligen ett mål, ska försöka fått bort mammamagen och känna mig lite mer som mig själv förhoppningsvis.

IMG_2947.JPG

Bilden är lånad av aktivtraning.se

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388