Vi har slutat med amning

Tror inte att jag pratat så mycket om amningen va? Har ju upplevt i en månads tid ungefär att Lily inte föredrar att amma längre, hon krånglar och blir inte mätt. Sedan kan hon gärna snutta en stund men för att bli mätt i magen fungerar det inte längre så nu äter hon i stort sätt bara mjölkersättning vilket fungerar super bra.

Det är en lättnad att äntligen tagit beslutet om att vi kör på den linjen nu för det är alltid en stress när inte ens bebis är nöjd utan bara vill ligga vid bröstet hela tiden och man märker på henne att hon blir irriterad. Men som mamma vill i varje fall jag kämpa så länge det gick och nu kände jag att det inte fungerade längre så då tog vi ett gemensamt beslut om att sluta. Hon kan ligga vid brösten en gång eller så på kvällen men jag tror det bara är för närheten.

Så lilla Lily har nu övergått till flaska och snart ska vi testa första smakportionen spännande tycker jag!

IMG_2965.JPG

 

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

2 Comments

  1. Stora tjejen! Bara dumt att köra på av envishet om det inte funkar – bättre att ha en nöjd bebis ;)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388