Snön den yr och förnyelse!

Barnen är överlyckliga igen, snön den yr utanför fönstret och det kommer rejält vilket gör att det kommer bli pulka åkning i morgon!

Blev en hemma dag trots att vi planerade annat men ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig... Men på ett sätt blev det bra ändå, själv har jag rensat ur minn garderob och nu finns det en massa plats för kläder att flytta in. Så mycket lättare att köpa kläder när man inte ammar längre tycker jag, för de jag köpte innan tänkte jag hela tiden på att det skulle vara smidigt när jag behövde amma… Så nu välkomnar jag en shoppingdag de kommande veckorna!

Jag har också gjort upp en liten plan för förändringar i barnens rum. William behöver mer lekytor och framför allt ytor till förvaring av Lego osv. Men också att vi någonstans måste börja få röjt bland alla leksaker som nu bara är nedstuvade i lådorna… Så skrivbord, stol och lite nya textiler skulle inte var helt fel i hans rum. Tänkte också försöka hitta en sängstomme, det känns så mycket mer ombonat med det tycker jag, men det får gärna vara en som han kan ha ett par år nu. Eftersom han har en 90 cm säng så bör det inte bli allt för svårt.

Skrivbord, stol och lampa ifrån Jox, Lekmers egna kollektion är jag sugen på!

DSC03120_2

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388