Måndag den 12 januari

I morgon ska julen vara ute, började med det i helgen vilket är skönt. Dock drar jag mig ifrån att ta bort julstjärnorna för oj vad dom är mysiga tycker jag!

Min dator har varit på kontoret så jag har inte varit en flitig bloggare denna helgen, men nu ska det bli andra bullar på det. Har fått lite nya idéer för hemmet och ska som sagt försöka få till lite nytt i barnens rum, och också göra klart i vardagsrummet. Behöver soffbord och någon form av sideboard dit som ska fungera lite som förvaring till barens pyssel, ev en flaska vin eller två och för att förvara snygga saker på sig;). Skulle behöva vinna på Lotto känner jag, finns så mycket jag skulle vilja köpa till hemmet.

På tal om Lotto så tror jag det var Filip som sa, hur svårt kan det vara att vinna på det egentligen. Han tycket absolut att vi skulle spela det så vi kunna kamma hem storvinsten där, vet inte om det är fullt så enkelt sa jag. Men du kanske kan säga mig vilken den ”Rätta Lottoraden” är och det kunde han ;).

Asplund

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388