Tandläkaren och BVC

Varit en lika späckad dag idag med aktiviteter kring barnen och så ska man försöka få lite jobb gjort till det… Känner mig dum som klagar för jag tycker inte det är så jobbigt i sig det ända som jag tycker är jobbigt är att dagarna går så fort och man hinner ändå inte riktigt med det man ska… Kan dagen har fler timmar på dygnet tror ;)

Vi startade dagen hos tandläkaren med William, han skulle visa upp sina små fina mjölktänder och det gjorde han med bravur, trotts hans egna oro om att tandtrollen hade ätit i hans tänder så visade det sig att det inte fanns något att klaga på. Så han fick en stjärna i boken, tandborste och ett klistermärke med sig hem, han var mäkta stolt kan jag tillägga.

Efter det var det dags för sprutor för Lily, hon hade vuxit några centimeter till och lagt på sig några hundra gram, dalat något i sin viktuppgång men vår sköterska var inte orolig, för alla våra barn följer tydligt samma mönster. Rörligheten på dom gör att det inte blir några heffaklumpar och att dom växter på längden som dom ska men viktkurvan dalar. Inga konstigheter som hon sa, jag har börjat förstå dina barn nu ;). Sprutorna var ju skrämmande men det gick över ganska fort, hon var lite krånglig efter det så jag trodde hon kanske åkte på en släng men när hon till slut somnade så var hon go och glad igen. Det blev nog lite mycket för loppan.

Efter det in till jobbet och få några timmar gjorda, det finns en del som måste vara klart innan vi drar iväg på semester! Om två veckor åker vi, ja jag längtar!!

DSC03667_2

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388