Reima Badkläder

Två veckor i Thailand, det var ju tvunget att ha lite olika badkläder och framför allt UV tröjor till barnen så dom skulle slippa brända axlar. Det blev badkläder ifrån Reima till samtliga barn förutom Tindra, det fanns inte i hennes storlek tyvärr annars hade jag gärna matchat samtliga kläderna.

Hur var kläderna då? Vi tyckte dom var toppen, lätta och sköna att ha på. Svalkande på något sätt när dom var blöta utan att kännas som en våtdräkt så samtliga av barnen hade mer än gärna på sig dessa. Det ända jag tyckte var lite synd var att samtliga UV plagg blev solblekta men det beror säkerligen på att vi var mycket i solen och det badades en hel del i poolen. William och Filips badshorts blektes ej. Sedan så släppte trycket ifrån kläderna men, det kan jag i varje fal leva utan.

Reims Badkläder hittar ni HÄR!

IMG_0271 IMG_0275 DSC03914 IMG_0434 IMG_0611 IMG_0635 IMG_0642 IMG_0862

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>