Tävling med Geggamoja

Hej på er, nu drar vi igång en liten sen vårtävling, två vinnare! Ni kan välja varsin mössa i valfri färg HÄR, för att vara med så behöver ni:

Lämna en kommentar och ange vilken färg ni skulle önska.

Tävlingen avslutas måndag den 4 maj 23.59

mössa3

Mössa2

Mössa1

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

5 Comments

 1. Jag skulle gärna vinna en fin rosa vårmössa till min lilla tjej :) hoppas hemresan går bra!

  Reply
 2. En gul till stora tjejen.. den är ju så fin :)

  Ha en fin Valborg.

  Reply
 3. Är gärna med :-)
  En rosa stjärnmössa vore toppen
  För att skydda lilla huvudknoppen ♡

  Reply
 4. Älskar Geggamojas mössor, så självklart vill jag vara med och tävla!! En marin/grå/turkos-randig mössa skulle passa fint hemma hos oss :)

  Reply
 5. Skulle önska mig den översta på bilden du lagt upp. Älskar dessa mössor!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>