Tävling – Vinn en Carena Paraplysulky

Dags för tävling, det var ett tag sedan men nu drar jag alltså igång en tävling där ni kan vinna en paraplysulky ifrån Carena. Perfekt för resan nu i sommar, eller varför inte bara till promenaden ner till sjön.

Det ni behöver göra är att klicka, HÄR kommentera med vilken färg ni helst skulle vilja ha och varför just du ska vinna den.

Tävlingen håller på fram till fredag den 19 juni. Vinnaren presenteras måndagen den 15:e juni.

Carena Sulky tävling

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

77 Comments

 1. Önskar den svarta vagnen om jag vinner. Med en 10-månaders behöver vi en smidig vagn att ta med på semestern så vi slipper bära vår guldklimp.

  Reply
  • Hej. Jag, min sambo och våran dotter Thea som är tre år skulle bli superglada över en blå/turkos sulky. Den skulle underlätta fantastiskt mycket för oss denna sommar då vi ska ut på äventyr i sommar Sverige. Det är första gången vi har 4 veckors semester tillsammans så vi längtar efter att få spendera massa tid tillsammans. Hela förra sommaren gick åt till att flytta och renovera hus så vi har massa mystid att ta igen ☺ Våran klumpiga vagn som vi har nu tar upp hela bagageutrymmet, den är otymplig att lyfta ur och i plus att bromsen är trasig på den. Våran fina dotter kämpar även med astma och allergi som ej är under kontroll så hon orkar ej gå längre sträckor och får ej anstränga sig så mycket nu när pollen och gräs säsongen är här för astman bli hundra gånger värre under sommaren. Självklart nöjer hon sig med att skumpa runt i våran gamla emmaljunga men för oss vuxna skulle en lättare och smidigare vagn passa perfekt plus att blå/turkosa är Theas favoritfärg så hon skulle absolut också bli glad över denna ☺

   Ha en trevlig sommar!
   Mvh Martina Olander

   Reply
 2. En liten smidig vagn hade underlättat under sommarens äventyr! Och lila är en fin färg! :)

  Reply
 3. Hej köra soontobe

  Jag vill gärna vinna paraplysulkyn svart.

  Hade en perfekt Paraplysulky som tyvärr gick sönder förra sommaren
  NU är det ny sommar och semestern på antågande SÅ det vore perfekt om man hade turen att denna få vinna då vi med tre små killar verkligen är i behov utav en.

  Tack på förhand!!
  Med vänlig hälsning,
  Yvonne Nilsson

  Reply
 4. I augusti blir jag moster för första gången och skulle gärna ge föräldrarna och den lilla en turkos sulky :)

  Reply
 5. Tampas i skrivande stund med hur vi ska få med vagnen på våra resor under sommaren. Alternativet är nu att skicka vagnen med någon annan som har större bil och ska till samma destination. Hur praktiskt hade det då inte varit med en turkos carena sulky så vi fick plats i egna bilen och slapp mecket med att involvera andra.

  Reply
 6. I sommar för enkelhets skull,
  vore det bra med lite smidigt rull,
  så att sonen i lugn och ro får vila,
  när vi på olika saker behöver kila.
  För under besök i affärer som parker,
  eller på utflykt i natursköna marker,
  är tillfällen då vi väldigt gärna kör,
  denna fina vagn i svart kulör!

  Trevlig sommar!

  Reply
 7. Åh! Perfekta snabbvagnen när du snabbt ska iväg men inte orkar släpa med det stora åbäket!
  Skulle så gärna vilja vinna den grå/svarta som klarar väder och vind snyggast då den kommer köras många mil!!

  Reply
 8. Jag skulle gärna vinna en turkos paraplysulky, en så läcker färg! Jag har faktiskt aldrig provat någon paraplysulky men inser nu efter bara ett par resor denna säsong, att det vore smidigt att slippa ta med vagnen som tar upp halva bagageutrymmet… :)

  Ha en härlig sommar!

  Reply
 9. Jag håller tummarna på en svart sulky, har en 2delad vagn just nu, tar upp all plats i bagaget i bilen när man reser. Bor 2,5 mil utanför staden, dit jag ofta åker och hälsar på kompisar.. Med en mindre vagn så skulle de gå mycket enklare! Min lilla tjej fyller snart 9 månader och de skulle passa bra som 9månaders present! :-)

  Reply
 10. Hej! Min dotter skulle sitta som en prinsessa i den svarta vagnen! Den hade varit perfekt nu i sommar när vi snart ska flytta. Idag tar våran vagn upp hela bagaget och hur jag ska få plats med några flyttlådor är ännu ett mysterium!

  Reply
 11. Jag skulle verkligen vilja vinna en svart paraplysulky åt min minsting så att vi lätt kan komma iväg på äventyr i sommar ✊☺️

  Reply
 12. Jag har alltid haft sån fruktansvärt otur när det kommer till vagnar. Är på jakt efter en bra sommarvagn till min 2åring o denna, en svart skulle passa perfekt. Vi är en familj som består av 3 tjejer o älskar att ta promenader o vår 2åring vill gärna glida runt i vagn hihi! :)

  Mvh Pernilla o Alisa (2åringen) som skulle bli otroligt glad om vi vann!

  Reply
 13. Jag skulle mer än gärna vinna den lila till min son som precis har fyllt ett år. Den vore helt underbar nu i sommar då det är skönt och smidigt med en liten vagn men som han även kan somna i :)
  Kram

  Reply
 14. Åh vad jag hade velat vinna den svarta! Min dotter är 3,5 år och vill helst gå själv. Men både orken och trotsen gör att hon behöver åka vagn ofta. Vi hade blivit överlyckliga att få glänsa runt i denna när vi ser oss om i Sverige i sommar ❤️

  Reply
 15. Hej härliga du!

  Jag önskar att vinna den svarta vagnen då jag inte haft råd stt köpa en sulky än.
  Denna skulle passa perfekt för min dotter Millie 7 månader och kommer att användas flitigt i flera månader och kanske år framöver.
  Den är snygg också!

  Kram Nathalie

  Reply
 16. Jag skulle vilja vinna för min son. Han behöver ny vagn som är lättkörd med ekonomin räcker inte till. En Carena, Sprinter, Svart/Grå hade varit perfekt för min prins.

  Reply
 17. Önskar vinna en svart till vår son Charlie. Vi reser ofta 60mil med bil eller flyg och med den hade det underlättat men pauser och frakt!

  Reply
 18. Nu till sommaren skulle vi desperat behöva en smidig mindre vagn. Det skulle göra bilresor enklare också, att vi skulle äntligen kunna få plats med barn, hundar, packning plus vagn. Så jag håller verkligen tummarna att den svarta vagen blir vår:)

  Reply
 19. En svart skulle jag vilja vinna. Den skulle passa oss perfekt på semestern när vi ska ut o fara och har dåligt med plats i bilen. Denna sulky hade passat perfekt:)

  Reply
 20. Skulle så gärna vilja vinna en i lila färg till min flicka. Är inte bara min favorit färg hon passar så fint i lila med min lilla!

  Skulle vinna en sulky för i funderar länge på en då det skulle vara så mkt lättare att kunna ta med sig på bussen då jag inte har körkort. Då ofta det är mycket folk på bussen och måste krångla på hennes större vagn. En sulky är så mycket mindre när man ska på :)

  Reply
 21. Hej!
  Jag skulle VERKLIGEN vilja vinna en i svart! Den skulle passa som handen i handsken i våran bil! Då vi ska ha plats med både packning till två vuxna och två barn å en vovve (modell medel så ingen liten knähund) så skulle denna få plats finfint i bilen! Den vagn vi har nu tar för stor plats. Och med många resor till barnens mormor och morfar (och ja, de andra av min familj) i sommar skulle det ju va perfekt! Kan ju varken lämna hunden, packningen, gubben eller barna hemma för att få med oss den vagnen vi har nu! ;) plus att den blir smidig att ha med sig när man åker å tokshoppar så man får plats med allt man shoppat förrutom vagnen! :D håller tummar och tår och ber till högre makter att denna vagn får flytta hem till oss!

  Reply
 22. Åhh vi vill vinna en blå sulky så vi kan glida fint när vi åker på semester till Cypern nu i sommar!
  Hade vart perfekt :)

  Reply
 23. Jag skulle vilja vinna den svarta till min 1,5 åring! Den skulle passa perfekt att ha med på semestern i vår husvagn när vi ska ta oss runt i skärgården! ❤️

  Reply
 24. Jag skulle vilja en svart/grå paraplysulky till dottern. En lätt och smidig vagn hade underlättat i sommar! För tillfället glider vi runt med en stor Emmaljunga, den är nästan omöjlig att få in i bilen om man är ensam, man kommer inte fram överallt och man känner sig mest i vägen.

  Reply
 25. Hade velat vinna en Lila till dottern som är 1 år och 5 månader eftersom hon tagit över brorsans vagn som är lite stor för henne än. Så hade varit superkul att vinna denna till henne :)

  Reply
 26. Jag skulle gärna vilja vinna en lila.
  Vi får inte plats med någon vagn tillsammans med vår hundbur i bilen och hade varit perfekt att vinna en och slippa bära runt på vår 12 kg dotter . Vår andra vagn är också väldigt tung och klumpig . Håller tummarna för att vi vinner en lätt och smidig vagn som får plats med oss alla i bilen så mamma ryggen håller några år till.

  Reply
 27. Önskar vinna den svarta vagnen! Skulle vara perfekt att ha med till Mallis när vi ska dit i slutet på sommaren med vår busiga 1-åring :)! Håller tummarna!

  Reply
 28. Den lila skulle vara perfekt till min tjej på snart två år.
  Vi är ofta på resande fot med buss och tåg så en smidig vagn skulle vara guld värd!
  Och vagnen kommer behövas ett bra tag framöver då hon har en jobbig astma som gör att hon blir trött fort och måste vila..
  Vi håller tummar och tår på att vi vinner denna :)

  Reply
 29. Önskar en svart till min lilla Aldor när han blir större så vi får ett smidigare alternativ än vår citycross när vi ska iväg på utflykt :)

  Reply
 30. Efter två heldagar på Kolmården, släpandes på vår vanliga vagn, så insåg vi att det är hög tid att skaffa en paraplyvagn till Lilleman som prompt vill bli sövd i (den rullande!) vagnen. Det blir många timmar och många varv längst med landsvägen, med inse vimse på repeat. Tänk vad skönt med en lätt och smidig vagn! Och efter sommaren är den ju perfekt till föris och på vintersemestern. Den turkosa var läckrast tyckte vi ☆★☆

  Reply
 31. Vart ska man börja ? Min lilla dotter fyller snart 1 år. Precis lagom till det blir en av våra hundar akut sjuk. Får operera bort livmodern. Inte nog med det så blir nästa hund förgiftad. Ätit upp Myrrdosor. Ekonomin blev så klart väldigt ansträngd. På det så har jag övervikt att bli av med, inte det lättaste. och eftersom hunden blev kastrerad nu så måste hon och få motion så hon inte blir tjock ( dom lägger på sig lättare efter blivit kastrerade )Vagnen vi har nu har säkerhetsselen gått sönder på,vilket inte är det roligaste med en aktiv 1åring. Så vinna detta hade gjort både mVart ska man börja ? Min lilla dotter fyller snart 1 år. Precis lagom till det blir en av våra hundar akut sjuk. Får operera bort livmodern. Inte nog med det så blir nästa hund förgiftad. Ätit upp Myrrdosor. Ekonomin blev så klart väldigt ansträngd. På det så har jag övervikt att bli av med, inte det lättaste. och eftersom hunden blev kastrerad nu så måste hon och få motion så hon inte blir tjock ( dom lägger på sig lättare efter blivit kastrerade )Vagnen vi har nu har säkerhetsselen gått sönder på,vilket inte är det roligaste med en aktiv 1åring. Så vinna detta hade gjort både min,hundens och för att inte tala om min dotters första födelsedag <3
  Vi gillar den svarta :)in,hundens och för att inte tala om min dotters första födelsedag <3
  Vi gillar den svarta :)

  Reply
 32. Vart ska man börja ? Min lilla dotter fyller snart 1 år. Precis lagom till det blir en av våra hundar akut sjuk. Får operera bort livmodern. Inte nog med det så blir nästa hund förgiftad. Ätit upp Myrrdosor. Ekonomin blev så klart väldigt ansträngd. På det så har jag övervikt att bli av med, inte det lättaste. och eftersom hunden blev kastrerad nu så måste hon och få motion så hon inte blir tjock ( dom lägger på sig lättare efter blivit kastrerade )Vagnen vi har nu har säkerhetsselen gått sönder på,vilket inte är det roligaste med en aktiv 1åring. Så vinna detta hade gjort både min,hundens och för att inte tala om min dotters första födelsedag <3
  Vi gillar den svarta :)

  Reply
 33. En turkos favorit
  vill jag ha hit!
  skulle gå som en pil
  många många mil
  mindre plats i bilen ta
  vilket vore himla bra

  Reply
 34. Vår lilla tjej skulle gärna vilja ha den svarta eller den lila, egentligen spelar färgen ingen roll. Huvudsaken är att hon har en bra och säker vagn.

  Just nu när man är ute mycket under sommaren så vore en sulky helt perfekt för våran familj, då vi bor på andra våningen utan hiss och ett barn som inte orkar gå allt för långa promenader och två hundar. Då är en sulky perfekt att bara kunna hålla med en arm. Istället för att bära upp och ner på en tung stor vanlig barnvagn. Sulkyn vore en dröm!

  Reply
 35. En turkos sulky till våran son hade passat perfekt, bor på landet och kör just nu en pansarvagn, den tar otrolig plats i bilen och nu när sommaren hägrar med alla små semestertripper vi tänker ta så hade denna smidighet som en sulky ger varit toppen :)

  Reply
 36. Skulle så gärna vilja vinna en svart. Hade vara perfekt att ha med när vi ska på semester i Norge i sommar med vår 1,5 åring.

  Reply
 37. Önskar att vinna den blåa vagnen till båda mina pojkar (2 och 1 år). Ingen av dom tycker att det är kul att åka i syskonvagn utan vill helst springa runt och upptäcka världen, så en sulky hade varit perfekt för vår lilla familj när vi är ute på våra promenader i solen!

  Reply
 38. Vi är i stort behov av en sulky då vår nuvarande vagn är alldeles för tung för mig att lyfta in i bilen. Det hade underlättat sååå mycket! En svart vagn hade varit perfekt!

  Reply
 39. Å! Den lila skulle jag vilja vinna! Vore perfekt till lillasyster och semestern i september!

  Reply
 40. Jag skulle vilja vinna den lila vagnen till min minsta son av tre. Förutom att den verkar väldigt smidig att ha med på den stundande semestern är den en riktigt härlig färgklick!

  Reply
 41. Jag skulle vilja vinna för att kunna ge bort denna fina vagn till min bästis som inte har råd att köpa en sulky. De hade verkligen behövt en till sommaren men ekonomin tillåter tyvärr inte det! :( Färg spelar ingen som helst roll! <3

  Reply
 42. En lila vagn han jag gärna velat ha till vår ettåring. Hade varit väldigt smidigt när vi ska och hälsa på farfar till sommaren men hade även varit skönt med en vagn som får plats i butikerna om man får för sig att ta en liten shoppingtur :-)

  Reply
 43. Med den lila vagnen skulle min minsta prinsessa sitta bra. Då jag inte har körkort o ofta måste åka buss med mina tre barn så skulle en smidig vagn va bra o ha. (Inte alltid man kommer på bussen med den stoooora vagnen) den perfekt sommarpresent till oss alla som kan åka iväg på äventyr ☀️

  Reply
 44. Å vad jag skulle vilja vinna den turkosa vagnen att ta med på semestern till Öland! :) Vår bil har så litet bagageutrymme att vår nuvarande vagn tar upp all plats, vilket lämnar den stora frågan: hur vi ska få plats med resväskor och ryggsäckar, badbollar och solstolar? Vi kan inte låta bli att ta med vagnen, eftersom den fortfarande är betydelsefull för oss och bagaget ryms inte riktigt bland oss 4 i kupén.. Den här vagnen skulle lösa ett stort semesterbekymmer och passa utmärkt för dom trötta små små benen ☆♡☆

  Reply
 45. Åh jag skulle vilja vinna en lila till våran lilla Kerstin. Jag vill vinna för att jag älskar vagnar och att vi är ute och reser mycket. Får önska en trevlig midsommar! ☆

  Reply
 46. Testar att kommentarsfunktionen fungerar

  Reply
 47. Precis en sån svart sulky som jag gått och spanat på nu i flera månader!
  Min son hade suttit som en prins i den!

  Reply
 48. Tänk vilken dröm att denna vagn få vinna.
  Så mycket jag skulle hinna.
  Mycket som ska göras varje dag. Alltid med min lillebus i lag.
  I denna vagn skulle han åka med stil.
  Medan mamma hans städar upp fil.

  Reply
 49. Lila. Våean vagn har precis gått sönder så de här hade varit perfekt att vinna!!!:)

  Reply
 50. Önskar att vinna en turkos vagn.
  Skulle passa perfekt i sommar då vi ska fara på semester med bilen till mormor. Då skulle det bli lättare att packa då vagnen inte tar så mycket plats.

  Reply
 51. Tänk vilken dröm att denna vagn få vinna.
  Så mycket jag skulle hinna.
  Mycket som ska göras varje dag. Alltid med min lillebus i lag.
  I denna vagn skulle han åka med stil.
  Medan mamma hans städar upp fil.
  En svart vagn vore perfekt.
  Då skulle vi ge oss ut på tur direkt.

  Reply
 52. Storebror fyller två under midsommar och vad skulle inte sitta bättre än en smidig semestervagn nu när det vankas semester och trots att Lilleman helst går så orkar han inte en heldag på Skansen eller en heldag på zoo, och en turkos skulle lysa upp vardagen och vem gillar inte färg? Färg gör människan lycklig!

  Reply
 53. Perfekt till sommar och smidigt och ska passa jätte bra för min lila Karma efter hennes vagn gick sönder
  Hoppas att jag kan vinna den turkos

  Reply
 54. Hej.. Då ekonomin inte tillåter en vagn nu som är bra att ha som extra i sommar och till semestern vi blivit bjudna på i sommar hade detta varit en riktigt bra överraskning att få vinna denna tävlingen. Om vi vann hade jag gärna valt en svart vagn men jag är inte så kräsen så länge den matchar vår underbara flicka.

  Reply
 55. Åh jag håller på o letar och letar som en tok efter en bra sulky till min dotter. har förstått på tester mm att Carena är en superbra sulky! Behöver ha en smidig sulky som inte tar allt för stor plats då vi alltid har mycket packning med oss oavsett om vi ska vara borta över dagen eller en vecka i fjällen!
  Jag tycker den svarta är väldigt fin, praktiskt och bra färg!
  Nu hoppas, hoppas jag att jag vinner den fina sulkyn!!!!!

  Reply
 56. Hej! Vilken bra tävling :) Vore toppen att få vinna den turkosa carena sulkyn,då jag och min son på 9månader reser mycket. Han skulle va skapligt stolt att visa upp sej i vagnen ;)

  Reply
 57. Jag hoppas verkligen att jag vinner en sulky (svart eller svart/grå) till min yngsta son då vi ska åka utomlands tillsammans för första gången. Vi behöver en resevagn och denna vore ju guld att ha med till Spanien. Dessutom fyller han år den 12 juli så de kan inte blir mer passande om vinsten blir vår <3 Hoppas hoppas! :)

  Reply
 58. Vi har fått tillökning och då lillebror fått tagit över storasysters vagn har det blivit lite väsen. Hon fyller 3 på söndag och vad skulle inte vara bättre än att få en egen vagn igen =)

  Reply
 59. Vi har fått tillökning och då lillebror fått tagit över storasysters vagn har det blivit lite väsen. Hon fyller 3 på söndag och vad skulle inte vara bättre än att få en egen vagn igen =) en svart grå hade varit fint.

  Reply
 60. Vi har fått tillökning och då lillebror fått tagit över storasysters vagn har det blivit lite väsen. Hon fyller 3 på söndag och vad skulle inte vara bättre än att få en egen vagn svart/grå vagn igen =)

  Reply
 61. Det hade varit helt underbart att vinna den blåa vagnen nu till sommaren då vi precis köpt ny bilbarnstol ifrån er så räcker inte pengarna till då sonens pappa kämpar med sina andra barn och alla pengar går till Def just nu, det är våran prio 1 just nu och våran som på 1.5 år behöver en ny vagn då våran emmaljunga börja förfalla. Om vi hade vunnit denna fina sulky hade de varit som att Gud skicka detta till oss, kämpa med pengar är inre roligt i många lägen fram för allt inte när de gäller barn. Håller tummarna för fullt :-)

  Reply
 62. Önskar vinna den lila vagnen tills sommarens alla utflykter och utlandsresa som väntar längre fram med lilla L på 1,5 år. Hade underlätta väldigt mycket och hade blivit smidigare och tar mindre plats än hennes vanliga vagn! Hoppashoppas ❤

  Reply
 63. En svart carena, när min son behöver vila bena, så att han orkar med bus och spring, utan att missa någonting.
  Nu ska vi en härlig sommar få, det blir det om lilleman får sitta när han inte orkar gå. Med sulky sprinter, skapar vi fina minnen att tänka på i vinter!!!

  Reply
 64. Vi ska på våran första utlandssemester i september, med oss har vi våra guldtroll! Lillprinsen är bara 1,5 år och behöver givetvis kunna ta siesta. Vad passar bättre att göra det i än en svart/ grå Carena paraplysulky!!
  Håller tummen! / Maria

  Reply
 65. Jag vill ha en trevlig sommar och mycket att skåda. Med en turkos Carena får jag och lillprinsen båda.

  Reply
 66. Hej!

  Sulky Carena i svart färg. Skulle vilja vinna denna till min sons farmor och farfar som skulle behöva en vagn ute i deras hus där dom bor. Skönt att slippa släppa dit vår stora vagn och perfekt när dom ska på promenader med deras barnbarn när han är på besök hos dom :)

  Reply
 67. Halloj!

  Med en tvåårig son och tvillingar på gång så skulle vi gärna vinna en Carena paraplysulky i turkos! Skulle passa perfekt till storebror i sommar :D

  Ha det gott!

  Rebecka

  Reply
 68. Jag önskar mig att vinna en lila Carena för min 8 månaders dotter. Den skulle underlätta vår sommar äventyr!☺

  Reply
 69. Hej.
  Skulle vilja vinna den svarta till min son som blir 2 år i september. Behöver en smidig och lätt vagn till honom. En som man kört kan fälla ihop och stoppa in i bilen. Nu när han gärna vill gå själv underlättar det med en liten nät vagn som är lätt att ha med. Just nu har han fått ärva storasysters gamla vagn men den är lila så det hade varit kul att vinna denna så han får en lite mer passande vagn till en pojke.
  Nu trilla han dessutom nyss ner från stola. Bara för att mamma hade mer koll på telefonen. Så vinner vi detta blir vi glada så ramla han inte helt i onödan :) hälsningar Jessica och Wille.

  Reply
 70. Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna den svarta Carena-sulkyn. Anledningen är helt enkelt att vi är en liten familj som ofta är på språng. Med svärföräldrarna 2 timmar ifrån oss blir det många weekends där borta och då vore det väldigt smidigt med en resevagn att enkelt ta med sig. Så en smidig vagn vore bra för oss, både på våra stora och små utflykter.

  / alexislinnea @ instagram

  Reply
 71. Om jag vann denna sulky till min yngsta dotter Kelly så skulle vi rocka den mörklila vagnen på Göteborgs gator i sommar när vi ska dit på semester :D jag nu en bio vagn som trillar isär vilken sekund som helst, som dessutom är stor/klumpig. Har inte haft möjligheten att köpa en ny pga andra mindre utgifter som prioriterats. Jag har hitintills sparat ihop 400:- till en sulky, men dom 400:- skulle vara så mycket roligare för tjejerna att köpa glass för i Göteborg :D hoppas hoppas att vi vinner!!!
  //Cecilia Olsson Karlskoga

  Reply
 72. Hej!
  Skulle önska vinna den svarta vagnen till vår dotter. Vi har en stor emmaljunga och skulle nu denna sommaren behöva en mindre och smidigare vagn som inte tar så stor plats på resor med både bil, buss och tåg. /Mvh Mikaela

  Reply
 73. Storasyster (4 år), lillebror (2 år) och mamma (32 år :-) ) diggar LILA! Hade vart kul och reta sambon med en lila vagn! :-)

  Reply
 74. Jag skulle vilja vinna den lila! Anledningen till detta är att vi lever ett aktivt liv, åker omkring mycket och gillar att besöka olika ställen och vara ute i naturen. Bl.a. så åker vi på hästtävlingar, då jag själv rider alternativt vi bara kollar, och det vore så läckert med en lila vagn då min tävlingsoutfit är lila. :) Dessutom mycket praktisk att ha med sig i all annan packning och däri sitter lilleman skönt och kan spana in omgivningen
  omgivningen. :)

  Reply
 75. Åh en turkos/blå skulle vi vilja vinna för vår ärvda vagn får ej plats i bilen som vi lånar då o då och skulle även vara mer smidigt med denna när man tar buss o tåg som man inte gärna gör nu pågrund av stor klumpig vagn :)

  Reply
 76. Profilbild på soontobe

  Hej! Kunde inte kommentera så skickar här ett mejl istället angående tävlingen om vagnen :)

  Skulle vilja vinna den svarta vagnen, den skulle underlätta så himla mycket nu i sommar när man ska iväg på massa ställen :) har en liten dotter på 10 månader så de hade vart perfekt! Blir tungt att bära på henne hela tiden och den stora vagnen vill man ju inte dra med sig överallt ;p hoppas på tuuur!!!

  Mvh Hej! Kunde inte kommentera så skickar här ett mejl istället angående tävlingen om vagnen :)

  Skulle vilja vinna den svarta vagnen, den skulle underlätta så himla mycket nu i sommar när man ska iväg på massa ställen :) har en liten dotter på 10 månader så de hade vart perfekt! Blir tungt att bära på henne hela tiden och den stora vagnen vill man ju inte dra med sig överallt ;p hoppas på tuuur!!!

  Mvh Ebba Ternström
  Instagram : ebbaochminella

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388