Vintertid – Bring it on!

Tre barn tre färger och framför allt tre viljor! Att ta bilderna på dessa tre samlande var stört omöjligt kan jag meddela er, helt sjukt vad dom inte ska röra varandra helst. Lily liten är nog den värsta av dem tre, styr och ställer med samtliga i familjen.

Nu är vi i varje fall redo för kallare tider, underställ med härliga färger och monster gick hem här i stugan. Dom konstaterade fort vid provning att det inte är snö ute än så dom minsann inte behövde ha på sig dom redan. Lager på lager det är väl nyckeln till att inte frysa de där kalla dagarna i pulka, skidbacken. Så nu har vi resterande lager kvar att inhandla men att vara en bit på vägen tycker jag känns bra.

Underställen är ifrån Vossatassar och är super mjuka i materialet, samt att dom är väldigt tilltalande för barn i den mindre åldern då dom där monsterna kan man ha många funderingar kring. Jag får skriva lite mer om dom när vi väl haft dom under vintern så vi vet att dom höll mot kylan också och inte bara var snygga ;).

DSC04839

DSC04835 DSC04851 DSC04845

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>