Pressvisning Prat PR

Igår var det pressvisning på Prat PR i deras showroom. Det fanns en massa härliga saker, några för mig och några till barnen. En kompott av det mesta jag gillar. 

   
 
Nivea visade upp produkter ifrån deras Q10 serie och jag ser fram emot att testa deras rengöringskräm och CC kräm. Tror att de kan vara ett bra komplement till mina resterande produkter. 

  
Amarula visade upp att man kan använda deras likör till fler saker än avec till kaffet. En liten söt recept bok till olika efterrätter eller till fikabjudningen. Jag ska definitivt testa att ha dom i bakningen, Lily älskade brownin dom bjöd på.

   
 
Jysk visade upps inga nyheter och det fanns en massa snyggt, kul att det är så många kedjor som följer med trenden med trä. Finns något för alla.

   
   
Så var det Crocs, barnen älskar dom jag tycker det är perfekt att ha hemma, till stranden. Ja ni fattar, tror era barn älskar dom lika mycket som våra. Det fanns också en ”snyggare” variant till männen som jag tyckte var lite balla. 

   
   

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388