Besked…

Idag ska vi till Karolinska och få besked om hurvida Juno är glutenintolerant eller ej… Det känns nervöst, men samtidigt så är det skönt att veta… För det är ju först nu (om hon är allergisk) vi kan göra nåt åt saken. Men ändå en massa tankar som snurrar, jag tycker att jag förberett mig genom stt prata med leverantörer av glutenfritt. Jag har köpt en bok för att kunna baka själv, men ändå känner jag mig inte förberedd på det beskedet att hon är det. 

De bästa och det jag hoppas på är ju att hon inte är det, vilket betyder att det inte blir den här stora matomställningen för oss… Men samtidigt blir det ju ovisst igen, hon reagerar ju ibland på olika saker utan att veta egentligen vad det beror på… Den oron kommer ju då ligga kvar istället. Jag håller Ifs ändå tummarna för att hon inte har allergin. Så ni får gärna hålla tummar och tår med oss. För idag vet vi och efter idag så får vi se. 

  

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388