Klump i magen…

Usch, har en oroskänslan i magen hela tiden och har haft det sedan i fredags när det blev klart att Juno behöver göra en gastroskopi trots höga och tillräckligt höga blodprovsresultat. Det känns så galet konstigt att vi ändå ska behöva söva henne för något vi redan vet svaret på…

Eller hundra kan vi ju inte vara för då skulle ju inte biopsin behövas utföras men samtliga så blir det en stress. Jag är inte orolig över utgången av resultatet för vi har redan ställt oss in på att hon är glutenintolerant och allt vad det kommer innebära. Men att söva vår lilla tjej känns inte bra i hjärtat, magkänslan säger att vi ska avstå… Vet inte om det är modersinstinkten som kickar in och tar över känslorna eller om det är magkänslan dom försöker säga mig något?

Jobbigt är det i varje fall att gå runt att känns ett vemod… 

I morgon är det redan dags och vi har nog löst allt rent logistiksmässigt. Vi har tyvärr inte så många i vår närhet som ställer upp när vi behöver hjälp. Ibland undrar jag när man ska få den kärlek och hjälp man ger andra tillbaka? Den infinner sig aldrig liksom och det känns sjukt ledsamt. Men bästa bästi i världen finns alltid där och vi löser det mesta ihop och vet ni vad, bättre en RIKTIG vän en tusen bekanta och det har jag, den bästa i världen! 

Nu blev det ett oroligt, gnälligt inlägg… Men det är så jag känner denna måndagsmorgon! Förlåt för det, kände bara att jag behövde få det ur mig. 

Imorgon är det i varje fall dags, då ska vi till operation och rädslan finns där och det känns inte alls kul… Det är inte ingreppet i sig som oroar mig utan att vi ska söva henne…

   
    
 

Profilbild på admin
By

2 Comments

  1. Glöm inte att höra av er efter besöket, känner liksom lite oro själv oxo.

    Reply
  2. Att söva sina barn är aldrig kul eller utan en viss oro. Efter att ha varit tvungen att stå brevid ett tiotal gånger så vet jag väl hur det känns. Men som vanligt är det värst för oss föräldrar, barnen brukar fixa det helt ok. Lycka till!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388