Moodboard vardagsrum

Det pågår alltid något i min hjärna gällande hemmet, jag vill typ byta ut varenda sak här hemma igen och flytta runt osv. Men jag har börjat få en känsla av ett slutresultat i vardagsrummet och det känns skönt, det är några större möbelinköp kvar men efter det är det mesta klart här hemma.

Detaljer kan man ju ha hur mycket som helst av vilket gör det roligt att kunna förnya utseendet på ett soffbord genom att ha lite olika saker att välja på. Det är så jag försöker tänka i varje fall när jag köper vissa saker. Att det ska fungera på fler en ett ställe här hemma, så det finns många användningsområden för just den där pinalen jag så lätt faller för.

Då här är ett litet moodboard över de saker jag vill förnya vårt vardagsrum med. Ljusstaken i just L O V E, skåpet är ifrån Asplund, bordet är ett av två jag skulle kunna tänka mig, kan bli så att det blir ett runt bord istället men pappa P får också tycka till i den frågan tänker jag. Tavlan är påväg redan ;).

Allt detta hittade jag på Artilleriet.se

moodboard vardagsrum

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>