Tavlor…

William är hemma idag också han är fortfarande rejält hostig så det var nog bra att ta en extra ledig dag ifrån lek och bus på förskolan. Själv har jag fått röjt en hel del, fattar inte hur mycket barn hinner dra fram på en morgon…

Jag har precis ramat in en tavla som nu ska upp på väggen men jag kan inte riktigt bestämma på vilken vägg än, sedan sitter jag också och spanar igenom foton och om jag ska beställa hem några förstoringar för det blir ju alltid lite mer personligt om man mixar upp med lite härliga resebilder. Har en den coola bilder ifrån NY som jag skulle kunna tänka mig att få upp på väggen.

Kanske mycket USA över vissa men jag gillar det på något sätt, det som är så skönt är ju att man faktiskt kan byta när man börjar trötta. Vad hänger på era väggar?

IMG_4550

IMG_4560

IMG_1376 IMG_1398 IMG_1408

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>