Det är hemskt!

Vad är det som händer? Jag tror att det kommer finnas terrorister i någon form, för det kommer alltid finnas folk som måste tillhöra något eller någon då dom själva inte kan bilda sig sina egna uppfattningar eller sanningar. Då dom måste bli styrda mot det som någon tycker är det rätta… Rätt ledare med ett budskap som en svag människa kan ta sig till så är man ju hemma…

Jag ser och upplever dock själv detta på nära håll, hur tillräckligt många historier till folk i en grupp påverkat dom mot ledarnas mål, deras sanning. Så rent psykologiskt så förstår jag helt hur detta med terror fungerar. Och det fungerar uppenbarligen…Hitler fick med sig en hel nation, så det är inte så konstigt de småaktiga kommer på att bemästra psykologi. 

Jag hoppas att en dag att världen gemensamt kan komma fram till sätt att utrota dessa handlingar och att det kan bli ett slut. För medmänsklighet och kärlek är det ända som räknad i min värld, och att man ska vara större och ta reda på sin egna fakta och sanningar… Kanske inte förlita sig på folk som mördar för makt för att själva uppnå något större. Att dra in religion i en handling är ju så extremt fel…

Det är helt ofattbart det som just hände i Paris, att man agera så kallblodig och helt ohuman utan att blinka för en tro det är för mig helt osannolikt! 

Mina tankar går till Paris och Frankrike och jag tror och hoppas ni kommer resa er starkare ur denna tragedi. 

#prayforparis

  

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388