Hallen Check 

Så var hallen i stort sätt klar, finns några detaljer till men kommer senare. 

Hyllan med korglådorna har flyttats runt i huset en hel del, den har inte riktigt funnit sin plats förrens nu. Den startade i Lily’s rum men där blev den stor, hård och kantig. Så det var så den hamnade i hallen, för att den fick stå där när jag flyttade om hos Lily.

Så där blev den kvar och fick dessutom prydas av Irislampor, blir så mysigt om kvällarna när den är tänd. Dessutom ger den julstämning frö mig så vi startar redan i tanken. Hyllan har jag fått många frågor på vad det är för någon, svaret är jag vet inte… Den är inköpt på en inredningsbutik i Täby förra julen har jag för mig. 

Tavlan blev så fin, gillar den ståtliga hjorten och att den går i tonerna går, blå precis som vårt golv. 

   
    
 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>