Snacks rakt ner i Brevlådan…

Jag har fått testa en nyhet för mig i varje fall, det är Fikabox.se. Det innebär att man kan beställa sitt snacks rakt hem till brevlådan, man beställer via hemsidan fyra olika smaker och under sin egna profil kan man spara favoriter och sådant man inte vill smaka på igen osv så man får så anpassat till sig själv som möjligt. Väldigt smidigt tycker jag och det är det nog för en hel del av er där ute som har stressiga jobb och kanske inte får ihop det där lilla extra man kan behöva under en dag.

DSC05244

DSC05245

DSC05248

Kamasutra: Körsbär, jordgubbar och gojibär
The american sandwich: Mjölkchoklas, saltade jordnötter, tranbär och mjuk karamellkola
Healthy love:physalis, ananas och vaniljrostade pumpafrön
Peppery fingers & Mango chutney

Mina favoriter bland dessa smaker var helt klart Peppery fingers och The amerikan sandwich. Det fiffiga är ju att man kan testa nya smaker och det finns över 100 sorter att välja på.

Vad kostar det då? 49:- per låda och gång och det är helt utan bindningstider. Är ni sugan på att testa så har jag en rabattkod till er som är till halva priset på boxen: Alex02

Beställa kan ni göra HÄR

DSC05283

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388