Ett dygn på Skepparholmen SPA

DSC_0567-757x426

Skepparholmen

När vi fått på oss de sakerna vi skulle ha på oss var det dags att bege oss upp mot spat, vi tog på oss fina bikinis ifrån Scampi och våra yogakläder som så passande fanns i en av påsarna ifrån Hängmatta. Vi startade samtliga i den varma utomhuspoolen, som jag hade svårt att lämna då det var en sådan härlig känsla att ligga i det 38 grader varma vattnet och bara njuta av att vara. Att det också var -4 i luften bidrog ju till att man gärna stannade.

Efter någon timma var det dags att bege sig mot Yogasalen och en 30 minuters yogalektion väntade med Bea (Beatrice Sjöberg Magnusson). Hon gick igenom lugnande och relativt lätta övningar för att man ska kunna slappna av och få ett inre lugn om man känner sig stressad.

Jag smet lite tidigare då jag hade en behandling inbokad, Tango ni vet, den har jag berättat om tidigare och den var precis lika skön som den lät som att den skulle vara. Så jag är super nöjd med mitt val då den erbjöd lite av varje, ryggmassage, ansikte och dessutom ögonbrynsfix.

Efter det var jag rejält trött och mosig i huvudet, jag misstänker att jag drack alldeles för lite under hela dagen, men lyckades ändå komma i lite fas med lite vatten i loungen vid spat. Vi samlades sedan nere på vår husbåt och då var det hög tid att svira om till middagsoutfiten.

Men jag stannar här nu, så får ni läsa om kvällen lite senare. ;)

DSC05342

DSC05344

Härligaste tjejerna Sarianne, Maria, Sofie och Johanna!

IMG_20151122_174748

Badkläder ifrån Scampi 

12237456_429189777278249_2043701253_n

Yogatjejer Sofie, Diana, Johanna, Jenny R, Nettan, Maria, Sarianne och Jessica.

1448391344-10139

Deer och jag in action ;)

IMG_8343

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388