Den godaste…

Jag var solo hela kvällen igår med alla barnen och samma kommer nog hända ikväll, pappan är iväg på jobb och jag ser till att markservicen håller sig där den ska vara. Tindra och Filip fick för sig att byta rum igår kväll så det var full fart på det och de små hade svårt att somna.

Så när ÄNTLIGEN hela högen sov så tände jag ljus och plockade fram en favorit choklad ifrån Chokladfabriken, det är ifs Lakritskola och så är den toppad med lite havssalt, TO DIE FOR! Gillar man lakrits, choklad och sälta så är det ett måste att testa, Diana bjöd på denna när vi var på Chokladfestivalen och man får drömmar om denna goda och lena kola. Det är ett måste på vårt dessertbord under julen.

Ni behöver inte fråga om jag mumsade i mig hela paketet själv ;)… Det gjorde jag på noll tid, så gott och ganska mysigt att sitta i ett tyst hus med sovande barn.

DSC05409

Jag har en del olika doftljus här hemma och detta ät numer en favorit, har några till men denna toppar min lista av att lukta gott. Klockargården

DSC05410

DSC05412

DSC05415

DSC05417

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388