Första advent

Hej på er! Har ni haft en härlig helg? Vi var iväg på julmarknad i lördags och igår var vi bjudna på det första glöggminglet för det här året. 

Vi var på Steninge slott och ja vad ska jag säga, jag blev tyvärr lite besviken. Fanns inte riktigt någon julkänslan det var inte alls den julmarknads känslan man letar efter, om ni har varit på Taxinge julmarknad så vet ni vad jag pratar om. Så det blev en fika och en runda för att sedan åka hemåt för att ha lite adventsmys hemma. 

Igår åt vi en mysig frukost, efter det åkte jag och de stora barnen in till stan för att strosa lite och köpa glas som jag ville ha. Så nu är vi med nya glas, men sedan var det dags för Glöggmingel hos Mathias och Pathrik och oj vad dom hade pyntat, bakat och fixat en herrans massa olika glöggsorter. 

Så efter en mysig helg så välkomnar jag en dag hemma med mys och Lily bus. 

   
    
    
   

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388