Personlig Almanacka

Måste tipsa om en bra julklapp om man vill ge någon man tycker om något mer personligt. En personlig almanacka som du designar själv med kort, text och färger och vilken storlek du vill. Jag själv tog modell större och längtar tills jag kan börja använda den, den startar 2016. Ett nytt år med nya möjligheter brukar de heta, jag hoppas att jag ska kunna fylla den med en massa nya minnen och upptåg med familjen och vänner.

Jag älskar att man kan sätta en egen framsida och baksida, fick inte till min riktigt klockrent men blev nöjd ändå. Det blev en snygg framsida och en snygg baksida men matchar vet jag inte riktigt om dom gör ;)… men det är ju min egna och ja den får se ut som den vill.

Jag pimpade med ett litet roligt ordspråk som får mig att skratta varje morgon i varje fall för det är ju så man känner sig, tröttast och det ända som KAN hjälpa så är det kaffe, eller vad säger ni alla småbarnsföräldrar där ute?

Är ni sugan på att beställa så hittar ni länken HÄR!

DSC05294

DSC05295

DSC05296

DSC05297

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388