William fem år!

Dagen som hela familjen har varit väl informerade om att den skulle komma. Det har varit nedräkning sedan farsdag och ja ni förstår de höga kraven man trodde man hade på sig;). 

Vi överraskade honom med frukost på sängen med skönsång och paket. Han sov hårt när vi kom in vid sex så det var att ta ifrån tårna med sången för att få honom att vakna. 

Älskade William kan inte förstå att det är fem år sedan, det är snart dags för skolan och ja du börjat bli den där stora killen man inte riktigt tror man själv kommer ha. 

Vet ni vad det betyder att jag har bloggat lite mer än fem år, så får fira det lite också.  Nu väntar firande i två dagar till, lördag är det barnkalas och på söndag kommer lite kompisar över på glöggmys. 

Ni får en lite bättre bild bomb som inte så så sjukt mörka bilder efter helgen :). 

    
    
 

 

 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388