Julklappstips för henne

Det blörjar närma sig jul känner jag, vi har inte börjat än med julklapparna då vi alltid väntar med att få för mycket julstämning innan William fyllt år. Så nu är det hög tid att få till julklapparna och julpyntet här hemma. 

Jag har satt ihop liten julklappstips kommande dagran för henne om det är någon kille som är intresserad. 

Först ut är produkter ifrån C/O Gerd det är ett svenskt Norrländskt företag som gör dessa ekologiska produkter. 

Det något för alla allt ifrån badvakt till ansiktskräm. Dom doftar gott och är fantastiskt mjuka för hyn. Dessutom är dom väldigt snygga tycker jag, enkla men stilrent så fungerar i allas badrum tycker jag. Jag har vår body shower mandarin stående vid badkaret så det blir enkelt för barnen att ta en liten klick med hjälp av pumpen och tvätta sig. Dessutom lämnat den en fantastiskt god doft på huden. 

   
  

 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388