Mysiga barn

God morgon!

Sent i fredags plingade det på dörren och till min stora förvåning så han ett efterlängtat paket komma fram. Det var pyjamaser och morgonrockar, och dom är helt ljuvliga. 

Klickade hem dom för ett tag sedan hos Nameway.se. Det fiffiga där är att man kan sätta namnen på de produkterna man beställer. Så tänkte när jag såg det att det var en super mysig sak att skrota runt i här hemma.

Man väljer produkt, fyller i det namn man vill ha och vips så har du personliga presenter på väg hur enkelt som helst. 

Barnens blev lite stora men skjortorna springer dom runt i och tycker det är super kul med att ha sina namn på bröstet. Så jag vet inte om dom är något stora i storleken eller att jag har små barn, vilket som så spelar det ingen roll. De kommer hålla längre och det är alltid en fördel med barn som växer som ogräs i perioder. 

Julklapps tips till någon i familjen för det finns till mamma, pappa och barnen :). 

   
    
 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388