Klackarna i taket…

Hej på er! Idag är det jag som går runt i klackar hela dagen då jag och pappa P ska på fest på lördag. Det är inte vilken fest som helst heller utan dresscode smoking så det blir finklänningen på och klackar till det. Men jag som numer inte har ett jobb som kräver att jag trippar runt i klackar och kostym så har mina fötter och ben lite glömt av hur det är att ha dom på sig… Vilket innebär att det är seriös träning här hemma för att jag ska stå ut dessa timmar det kommer bli…

  
Under vår vistelse på Skepparholmen så dog min fötter och då gick vi en kort bit för att sätta oss till middag och sedan efter det gå tillbaka till vår husbåt… Under den tiden fick jag så ont att jag övervägde att gå barfota i minusgraderna… Så med det sagt så förstår ni att jag behöver verkligen träna för att lyckas med att hålla stilen och minen hela kvällen…

På tal om lördag så har vi barnvakt så jag och pappa P tar in på hotell under dagen, jag ska sedan fixa håret på ett ställe i närheten och ja vi ska ha ett dygn som vuxna människor bara en sådan sak är ju värt att träna klackwalk för… 

Nu ska jag fortsätta städa i mina favoritskor, allt har med inställning att göra, visst??

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388