Sent inlägg med mycket tankar….

God kväll på er! Sent inlägg för dagen jag vet, men idag har jag fokuserat på att få klart julklappsinköpen så vi slipper stå med det nästa vecka… Det har nästan löst sig men har några kvar vilket gör att de sista få bli gjorda på lördag innan jag har tid hos frisören.

Vi firar nämligen minijul och gummekaka med barnens guföräldrar på måndag, samtidigt passar vi på att fira lilla julafton med de stora barnen som inte firar med oss i år utan kommer till nyår igen till oss. Så känns skönt att vara klar tills på måndag kväll, dels mat och paketen vi kör då.

Carro kommer agera gudförälder åt samtliga små i år då det inte blir som vi tänkt oss med de andra, vilket är tråkigt men livet är som det är ibland och ibland får man förlita sig på de närmsta och de som faktiskt står vid ens sida i vått och torrt. Sorgligt när man sätter det i skrift men sant, men som vuxen så är det ju ofta svåra beslut att ta och ibland får man bara låta det vara så och inte gräva ned sig för det utan skapa sina egna traditioner och händelser i livet.

Nog med negativa saker, ett år sedan denna bilden togs. Hur blev dom så stora dom små? Farfar är i Thailand detta året så vi får prata på messenger på julafton och nyår men han har det bra och njuter av värmen det vet vi. Men det är fem barn som saknar honom här denna högtid så är det! <3

DSC03394

DSC03395

DSC03396

 

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388