Träningen ni vet…

Så kom snön, jag som predikade på instagram för någon dag sedan att jag minsann passade på att vara ute och träna så länge det är plusgrader och barmark. Som ett brev på posten kom den där snön!

Den älskade snön, barnen lär vara ute hela dagen och det är ju bäst att passa på då den inte kommer bli långvarig misstänker jag. 

Själv har jag kommit igång med träningen igen, rörde inte alls på mig under hela november ska jag säga… Var ju sjuk och blev aldrig bättre. Men nu rivstartar jag och pappa P båda två, så han är igång och kör på samma princip som jag gjort hela hösten, med träningen och kosten alltså. För mig har ju det gett resultat, och det är ju det man vill ha när man har mål att uppnå. Men vad ska jag träna för nu? Jag har ju uppnått mitt mål, jag tänkte förbättra min styrka. Få fastare   rumpa är ett av nålen faktiskt så det är ju bara att träna lite annat än promenera. Så ikväll ska jag testa ett boxpass vet inte om det är min grej men Helena ska med och jag ger det en chans. 

Annars kommer jag lyfta lite skrit framöver för att bli starkare. Har ni träningsmål för 2016?

   
   

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388