Time for workout…

Lördag hela dagen… Jag startade dagen på bästa möjliga sätt, alltså ett pass på gymmet. Jag har lite nya mål nu inför 2016 att uppnå så det är ju bara att ligga i tänker jag… 

Jag är en sådan person som behöver just ett mål och en mening med träningen annars skiter jag lätt i det kan jag säga, för ska jag var ärlig så är det ju fruktansvärt tråkigt att hänga på gym… Så mål och mening är det som får mig att anstränga mig och vilja få en stark kropp såklart, tänker på framtiden. Jag ska ju kunna leka och busa med mina barn en herrans massa år till och då gäller det att ta hand sig och sin kropp.

Ingen värk, rygg eller knä problem tack när jag är sextio.

   

  

  
 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388