Molo på Mall

Hej fina!

Idag har jag haft en icke dag kan man säga, städerskan var hemma och då känns det bäst att hålla sig borta…

Så det blev en sväng till Mall Of Scandinavia och Molo. Dom har rea och den har ju varit ett tag men det fanns en hel del godbitar kvar så det var tur att jag åkte dit. Det blev nya fleesjackor till Juno och William och varsin tröja. Älskar deras fleesjackor finns inga bättre tycker jag. Så om ni är sugna så finns det fortfarande en hel del kvar på ren. 

Sedan åkte vi och hälsade på Diananär hon jobbade och Lily fick Mc Donalds till hennes stora förtjusning. Mamman alltså jag åt faktiskt inget där, så duktigt kände jag. ;). 

   
   

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388