Födelsedagsmiddag

Vi bestämde oss i måndags att vi skulle fira Tindras födelsedag med att åka kryssning till Helsingfors. Barnen har pratat länge om att få göra en sådan tur så det var ett ypperligt tillfälle tycker jag att åka med Tallink Silja Serenad. 

Vi bokar in oss på restaurang  Tavolata för att få lite mer firandes känsla med förråt, huvudrätt och givetvis efterrätt. Jag åt för tre tror jag för jag var så proppmätt efter bara två rätter så jag och Tindra fick sitta kvar själva en stund så jag fick trycka i mig det sista ;). Ut god mat rakt igenom så kan varmt rekommendera att äta en kväll där om ni är i väg. 

Barnen hade mycket spring i benen men tycker att servisen hanterade det bra och dom skojade och busade med de små på ett sådant sätt att det inte blev några sura miner. Hade en liten miss, Juno fick vanlig pasta först istället för glutenfritt men så tur var upptäckte jag det innan det var för sent… :/ men det fanns många alternativ till just henne vilket också gjorde det skönt att äta där. 

    
    
    
 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388