Lekland på båten

Det var så himla kallt i Helsingfors så vi skippade att gå i land med alla barnen. Istället så stannade vi kvar på båten och var tro de eller ej så var vi helt själva på lekområdet för barnen. Det fanns något för alla. Allt ifrån Lily till Tindra så dom roade sig där i nästan tre timmar. Playstation, bollhav, kritor och böcker allt som kunde hålla dom sysselsatta i timmar. 

Vi kunde läsa en tidning och dricka lite kaffe under tiden så det blev en toppen förmiddag för samtliga inblandade.  

Lycka för Juno när Sälen Harry kom och hälsade på. 

   
    
    
    
   

Profilbild på admin
By

2 Comments

 1. Vilken båt var det ni åkte med? Låter som någon jag vill göra med barnen.

  Reply
  • Profilbild på soontobe

   Hej,

   Vi åkte med Serenad så det var toppen med barn :) Så det tycker jag ni ska testa på!

   Kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388