Glitter

Godmorgon!

Helgen rusade förbi eller vad säger ni? Jag har egentligen tusen saker att fixa med men det är annat som kommer iväg. Jobbig känsla det där tycker jag…

Igår var i varje fall jag i stan en sväng på egen hand. Är en sådan skillnad att göra sina ärenden utan barn, man blir effektiv men också njuter jag på ett helt annat sätt. 

Var förbi Glitter och spanade in deras vårnyheter. Pastell säger jag vara, hur mycket som helst. Det finns ju en massa saker som gärna hade fått flytta in hos mig och jag började längta efter mer vår. Fick bli några favoriter som fick följa med hem bland annat en poncho så skönt att ha dessa kalla dagar. 

Blev tokig på mig själv när jag insåg att jag glömt kameran hemma. Så mindre ha lite överseende med bilderna. 

   
    
    
    
   

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388