Black Widows

God natt börjar jag med att önska er, själv ligger jag i sängen fullt påklädd men med en dotter som äntligen sover. 

Jag kom hem för någon timma sedan, jag var med Diana på förhandsvisningen och premiären kan man säga för den nya serien som startat på Tv 3 den 4/2. Black Widows heter den och jag kommer sitta bänkad framför TVn på torsdagarna framöver. Det var en oväntad svensk, norsk och danska serie som hade allt möjligt som gör den så intressant. Humor, spänning och lite nytänk om jag får säga det skälv. 

Vi fick se två avsnitt utan någon reklam, hur soft?! Men som ni förstår så dröjer det alltså tre veckor tills jag får se den spännande fortsättningen, för kan säga att det är cliffhanger varning i slutet av avsnitten… Galen för mindre om ni frågar mig. Så missa inte serien som början torsdag nästa vecka!

   
 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388