Detta töväder

Hej på er! Detta är nog det sämsta väder som finns eller vad säger ni? All snö är nästan borta, det är snor halt och det är bara grått och trist… Usch

Väntade på en leverans hela dagen igår som aldrig kom så när jag ringde dom idag så vet dom inte vad som hänt… Bra svar, så nu får jag leverans i morgon å behöver förstöra en dag till med att vänta… 

Idag ska jag försöka lösa mitt bloggproblem, har inte riktigt fått in allt som det ska i det nya så det gäller att fokusera. Men det är en del moment och man behöver ha lite fokus vilket alltid ges bär Lily liten är kring datorn. Så får nog vänta med det tills hon sover middag ;). 

Nu kaffe, eller vad säger ni?  

 
  

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388