Det lilla som gör det…

Var i väg en sväng i tron om att jag skulle fixa mina ärenden med en lite hängig William och Lily bångstyrig. När jag parkerar och upptäcker att vagnen är kvar hemma så tappar jag allt hopp i att jag ska få ihop dagen. Vi tog en runda i varje fall och lyckades köpa en av tre saker som stod på listan. Så får bli en vända till senare idag när pappa P kommit hem utan barn…

Så nu sover Lily och William fick faktiskt ut en sväng, kan inte skada tänkte jag med lite frisk luft. 

Jag måste tipsa er om ett favorit doftljus som jag tänder ofta här hemma. Jag har flera favoriter på den fronten men just nu är det K. Lundqvist Stockholm som förgyller vårt vardagsrum med en härlig doft. Det är dom små detaljerna som gör vardagen så mycket trevligare tycker jag. Så för mig är det ett doftljus vad är det för dig?

   
 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388