Ny människa

Godmorgon! 

Hade en riktig skit dag igår som ni kanske förstod ;). Den blev inte bättre heller ju längre dagen fortskred, herregud säger jag bara. 

Men ny dag nya möjligheter så känner jag! Jag somnade innan halv elva och sovit HELA natten utan att vakna, händer väldigt sällan. Så känner mig mycket starkare och gladare idag vilket känns väldigt skönt. 

Idag ska jag köra svärfar till flyget och efter det behöver jag skriva ut och skicka ett papper. Så inga stora saker och måsten på listan idag, precis lagom känner jag. Och ikväll väntar träningen igen, ska bli skönt att få ut lite av ilska som kokade inombords igår. 

Nu väcka Juno och dricka upp baljan med kaffe!

  

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388