Ifrån barn till tonåring

Godmorgon! Att fira saker mitt i veckan tycker jag är en bra sak för att slippa vardagslunken. I måndags var en sådan dag det var en bra dag vilket gjorde att vi hade lite extra mys på kvällen. 

Sushi och vitt vinn tillsammans med kidsen och kan inte annat än att tycka det är super mysigt. Nu när de stora är större på riktigt vi kan ha samtal, prata om allt som händer runtomkring i världen och man får reflektioner tillbaka. 

Varje ålder har verkligen sin charm, vi har ju förmånen att ha hela spektrat redan nu vilket gör att det allt för oftast inte finns en lugn stund här hemma. Ifs så är det flitigt användande av mobiltelefoner, kameror och reegeringsprogram. För här är det jag som är sen med att kliva in i den okända världen (för mig) med rörlig bild. 

Så har ni lust kan ni ju spana in mig på snapchat om ni vill. Där heter jag ajamelander. 

   
 

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388