Restaurang Coba

Gårdagen spenderades i stan i stort sätt hela dagen. Hade möte vid lunch och efter det gick det i ett som när på någon timma i ensamhet med en kaffe, pralin och min dator. Skönt att bara få vara en stund och göra undan måsten i ens egna takt och utan avbrott.

Sofie kom och mötte upp mig på Nordic Light och vi startade kvällen med lite cathing up och ett glas bubbel. Så jäklans gott tycker jag att fira in helgen på det sättet.


Efter ett glas och massa tjejsnack så var det dags att bege sig mot restaurang Coba som ligger på Birgerjarlsgatan 44 för er som undrar. Vi tog en promenad dit för att inte komma allt för tidigt och för att det var härligt väder. Jag älskar dessutom att promenera i stan, så enkelt på nåt sätt.

Väl framme så blev det varsin Ginger Margarita som var super god! Perfekt syrlig för mig som inte gillar sötsliskigt. Medans vi väntade på resten av tjejerna fick höra att vi minsann inte ser äldre ut än 26-27 år… Det får man väl ta som en komplimang haha ;)


  
Det blev kramkalas och vi satte oss till bords så fort alla hade dykt upp. Då var det dags att beställa, tror vi alla beställde lite olika, med andra ord så fick vi testat ganska många olika rätter.

Min favorit var helt klart mitt val, Halstrad kryddig tonfisk med krispig tortilla, avokadomajo och chiliolja. De andra testade bl.a. Sötpotatis och quesadillas. Allt var väldigt fint upplagt, servicen var på topp och det var en trevlig stämning. Till detta så drrack jag givetvis Corona i Love Corona kan jag säga!


  
  
Sedan rullade middagen på, tror vi hördes mest i hela lokalen och fotade mest också för den delen. Det är det som är så härligt med oss, vi försvinner in i vår egna lilla bubbla och avverkar samtalsämne på samtalsämne. Att sedan banden växer mellan oss är för mig en helt fantastisk känsla.

Huvudrätterna kom in och slukades i ett nafs, för vi alla var hungriga… Det var lite blandad kompot av smaker och det rådde delande meningar om vilka rätter som faktiskt smakade bäst ;).

Nettan, Diana och Jessicaq
  
  
  

Tack all fina tjejer och tack Coba för en härlig service. Tittar gärna förbi igen och testar fler av era drinkar, Samt byta ut min svennebanan tacos mot lite lyxtacos.

Så är ni i Stockholm och letar restaurang men en mysig och varm känsla.  Dessutom god mat med fantastiska drinkar så kan jag varmt rekommendera Restaurang Coba.

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388