Länge leve helgen!

Startade dagen på Lekmers butik i Barkaby på ett frukostevent. Dom har specialpriser på saker för gravida och bebisar så har ni vägarna förbi där så finns det fynd att hitta. Handlar du dessutom över 500 så får du en fin goodiebag med dig hem. 

Helg, så skönt ligger nu och slappar på sängen och väntar på att Lily ska sluta ropa mitt namn för att sova en stund. Solen skiner och jag drack min kaffe utomhus, hur skönt känns inte det? Vårkänslor delux minst sagt. Jag ska ta tag i den stora tvätthögen (läs berg) som blivit av kissande barn och läckande nappflaskor…

En liten pinsam sak, ett stort tecken på trötthet… Att jag haft blusen fram och bak denna förmiddag… Seriöst vad är det för fel på mig… Tyckte den satt märkligt men fattade tydligen inte att lappen ska vaga bak ;)

   
 
  
  

Profilbild på admin
By

1 Comment

  1. Haha, du behöver visst komma iväg och ”vila” upp dig ;) Har själv lyckats lämna barnen i skolan i klänning ut och in, märkte det när jag satte mig i bilen igen :)
    Om du fick preggo/bebis grejer med dig som du inte har användning av så vet du att vi ses nästa helg ;) Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>